velike punce vs male punce
Menim, da je ta izjava brezveze. Itak pa bo večina žensk zagovarjala tisto višino (kot vse druge fizične lastnost), katero ima sama. Tako da majhne punce, ki žalijo višje, zagotovo niso zadovoljne s sabo. Prav tako kot višje žalijo majhne, same sebe pa povzdigujejo z argumentom, da so vse manekenke višje. Ko da bodo zaradi svoje višine že takoj manekenke.
No lahko je punca še tako majhna, ampak če ima robate poteze in hodi kot en kavbojc, je precej manj sladka od kakšne višje z lepim obrazom in ženstvenimi gibi.
Poznam tako moške ki so jim všeč precej visoke, nad 175 cm, kot tiste, ki imajo raje pod 160 cm.
Ne vem, na katerem planetu ti živiš, ampak jaz sem tudi te višine, pa me še nihče ni zaradi tega žalil. Višina od 165 do 170 cm je srednja in praviloma najlepša za žensko. Jaz sem s svojo višino zadovoljna in je ne bi menjala, pa tudi ne žalim visokih žensk. Nekaterim paše višina, druge delujejo res malo štorasto, vse je odvisno od hoje (elegance).
Ne vem, na katerem planetu ti živiš, ampak jaz sem tudi te višine, pa me še nihče ni zaradi tega žalil. Višina od 165 do 170 cm je srednja in praviloma najlepša za žensko. Jaz sem s svojo višino zadovoljna in je ne bi menjala, pa tudi ne žalim visokih žensk. Nekaterim paše višina, druge delujejo res malo štorasto, vse je odvisno od hoje (elegance).[/quote]
Kako smo lahko nekateri moški srečni, ker izbiramo v rangu najlepših žensk. 🙂
Višina ni povezana s tem, da je n ženska bolj ali manj kjut, vsaj jaz v tem ne prepoznam popolnoma nobene korelacije. Sem pa tekom številnih treningov, tekem pogosto dobila vtis, da imajo višje punce slabšo koordinacijo napram tistim z nižjo – lahko, da se motim 🙂
Malo za šalo, malo za res:
[img]http://24.media.tumblr.com/cde23bab4daccbd8b48e7a08164ae7b0/tumblr_mpy8v0ZgKj1sqkobto1_250.gif[/img]
[img]http://24.media.tumblr.com/8fb3c5a06b10b9d231b79badf9809ae8/tumblr_mpy8v0ZgKj1sqkobto2_250.gif[/img]
Ne vem, na katerem planetu ti živiš, ampak jaz sem tudi te višine, pa me še nihče ni zaradi tega žalil. Višina od 165 do 170 cm je srednja in praviloma najlepša za žensko. Jaz sem s svojo višino zadovoljna in je ne bi menjala, pa tudi ne žalim visokih žensk. Nekaterim paše višina, druge delujejo res malo štorasto, vse je odvisno od hoje (elegance).[/quote]
Pa ti, antilopca, si superženska. Vedno v območju posebnega, z najlepšo višino, z najlepšo obliko postave, z najlepšo svetlo poltjo, z najbolj idealno obliko obraza. Pa še v pisarni delaš. Ti bi morala sodelovati na planet lepote, tam je žensk s samohvalami malo morje.
Pa ti, antilopca, si superženska. Vedno v območju posebnega, z najlepšo višino, z najlepšo obliko postave, z najlepšo svetlo poltjo, z najbolj idealno obliko obraza. Pa še v pisarni delaš. Ti bi morala sodelovati na planet lepote, tam je žensk s samohvalami malo morje.[/quote]
Kaj je narobe s tem, da ženska zna/zmore samo sebe pohvaliti?
Pa ti, antilopca, si superženska. Vedno v območju posebnega, z najlepšo višino, z najlepšo obliko postave, z najlepšo svetlo poltjo, z najbolj idealno obliko obraza. Pa še v pisarni delaš. Ti bi morala sodelovati na planet lepote, tam je žensk s samohvalami malo morje.[/quote]
Kaj je narobe s tem, da ženska zna/zmore samo sebe pohvaliti?[/quote]
Samo če moški žensko pohvali, nekaj šteje…. 🙂
Ker s tem nedirekt omalovažuje vse ostale tipe žensk in svoj tip predstavlja kot objektivno merilo, kar pa ne more nikoli držati, ker obstajajo moški, ki so jim všeč manjše/višje. Kdo sploh je, da postavlja svojo višino za najlepšo? Pa mimogrede, tudi sama sem 165, pa se ne čutim kompatibilno, da bi ravno to postavljala za nek ideal.
Forum je zaprt za komentiranje.