VELIKE PRSI- GROZA
Za razliko od večine se sama ukvarjam s problemov prevelikih prsi. Sploh ne vem, zakaj nekatere tako hrepenijo po velikih prsih, ko pa prinašajo same težave. Tako sem že sita teh pohotnih moških pogledov, ki buljijo vame, počutim se kot bi bila spolni objekt, ne pa kot oseba.
Največji problem pa predstavlja kupovanje modrcev in kopalk.
Če že kje najdem pravo številko zgornjega dela kopalk, mi je spodnji del prevelik. Če mi je pri modrcu prav košarica, mi je obseg prevelik. Skratka kupovanje modrcev se je pri meni sprevrglo v najhušjo moro ( namesto da bi mi bilo v užitek ).
Zato me zanima, če ima še katera podobne probleme, če katera ve, kje se da kupit večje modrce (s košarico F,) če poznate koga, ki dela modrce, kopalke po meri…
HVALA VSEM!
Sama nosim E košarico in so mi poznane tvoje težave… Jaz modrce najraje kupujem v Emporiumu, v spodnji etaži, mislim, da se trgovina imenuje Galeb. Kupujem Liscine modrce, model mislim da je Estela (ali nekaj podobnega). To je edini model, ko mi prsi ne padejo ven iz modrca, ko lahko skačem, tečem, vse živo. Pa edini model, ko jih nimam takoj “do popka”, zadaj pa hrbtni del do ram. Tako kot naštimam, tako stoji.
Po mojem nisi sita samo pogledov, ampak vseh neugodnosti, ki jih prinašajo velike prsi. Kot spolni objekt se boš počutila vse dotlej, dokler gravitacija ne opravi svoje. Potem zanimanja ne bo več. Zanima me zakaj jih ne zmanjšaš številko ali dve (ne samo zaradi estetskega videza, temveč tudi zaradi zdravstvenih težav), saj boš potem imela precej manj problemov.
Glede nakupa kopalk – vedno vzemi dva enaka para v kabino. Pri enem so prav hlačke, pri drugem pa modrc. Problem rešen, bog mi bo pa odpustil takšen nasvet. Vendar imam nekaj kolegic, ki to počnejo in jim niti na kraj pameti ne pade, da so storile napako. Njihov odgovor je, da nekatere druge potrebujejo pa ravno to kombinacijo.
Za nakup po meri izdelanega perila, pa poglej http://www.hesto.si/perilo/. Na levi strani boš našla rubriko “izdelava po naročilu”.
Tudi sama sem precej obdarjena, kar mi povzroča kar nekaj preglavic. Spodnje perilo že nekaj let kupujem v Avstriji, kjer ni problema dobiti modrc z večjo košarico. Imam pa en drug problem: mi lahko katera svetuje, kje naj kupim zares kvaliteten modrc za šport? To je nekaj najbolj groznega, ko začneš pri aerobiki skakati in imaš občutek, da ti bo odtrgalo joške! Blagor tistim z majhnimi!!
Tinca
Jaz spodnje perilo zaradi tovrstnega “problemčka”kupujem izključno pri Victoria’s Secret, saj imajo na voljo ogromno modelov v velikosti košaric D, DD, E…..(Pozor: ameriške velikosti so za 1 št. večje od evropejskih!) Kupujem, ko grem v Ameriko, ali pa preko spleta. Po kvaliteti se z njihovimi izdelki ne morejo primerjati nobeni drugi proizvajalci. Imam še čisto vse stvari, ki sem jih kupila pred petimi leti v uporabi – so kot nove. Ne zamenjam za nobeno drugo blagovno znamko ali pa izdelano perilo po naročilu.
alina
Pojdi na spletno stran
http://www2.victoriassecret.com/html/custsrvc/sizecharts/
( če ne bo tukaj aktiven link, pa skopiraj…)
kjer boš lahko preverila velikosti. Glede cen pa je takole: vsem cenam, ki so objavljene na njihovi spletni stran, dodaj še cca. 85%, kolikor znesejo stroški carine, pošiljanja, manipulativnih stroškov špediterja, … Ja na koncu znese skoraj 1x več, a še vedno lahko ceneje kot pa kak modrček ali tangice, hlačke, ki jih kupiš lahko pri nas, pa sploh niso tako kvalitetne. Naj samo omenim njihovo znamko Body By Victoria – zakon!! Kot da nebi nič nosila, podpora je pa enkratna!
Meni cena sploh ni več pomembna, saj če lahko nekaj res nosim in uporabljam npr. 5 let in je izgled kot novo, sploh ne pomišljam!! Če je pa v sexy izvedbi, pa še toliko bolj….Zame velja načelo: malo denarja, malo muzike!
alina
No, jaz imam C, pa nimam ravno nekih ono ful problemov, to da pa vsi buljijo, pa me tudi ne moti tako preveč, kakor kdaj pač. Pa tudi odvisno, kdo bulji. 🙂
Res pa, da je kriza pri kupovanju spodnjega perila in kopalk. Tolikokrat gledam take lepe stvari, pa imajo samo A in B košarice 🙁
Drugače si tako kupujem vse to tam, kjer vem, da si lahko kupiš posebaj zgornje in spodnje dele, drugače mi je tudi eno preveliko/drugo premalo ali kontra- eno premalo/drugo preveliko.
Pa da ne omenjam, da je po navadi še dražje- kak narašča košarica, narašča tudi cena. 🙁
samo,
lahko si moški, lahko ženska pod moškim nickom – saj je vseeno – zavedaj se le, da si v ženski debati postavil/a tezo v čisto drugem konceptu, kot je bilo zastavljeno na začetku…..
Samo nekaj bi ti namignila: ker si verjetno gledal/a EMO, ali pa vsaj Nataliijo v zadnjem času v bolj dekoltirani izvedbi, pa te sprašujem, če morda veš, da je razlika, ko poskakujejo naravni in kako silikonski. Naravni lepo valovijo in silijo iz dekolteja, silikonski so pa kar lepo “zabiti” v dekolte in nič ni opazno tisto “hribčkanje”. Torej – ne obtožuj za nekaj, kar sploh nisi prepričan/a!! Pa pusti Natalijo lepo pri miru!!!
Hojla!
Pravkar sem si ogledala te strani. Ne znam se opredeliti za velikost: jaz imam recimo Liscine modele št. 80/D.
Kakšno velikost mi priporočaš?
Si že naročala preko interneta? Kako se je obneslo? Stroški?
Sicer se pri modrcih ne oziram na ceno – da le lepo stoji. Ko gledeam te manekenke – ko bi le jaz imela take žogice…. Ne verjamem da lahko moje naravno velke prsi tako zgledajo. Razen če so ti modrci res….
Enega bi probalal naročiti – kar bo, pa bo.
No, tudi jaz sem že naročala pri Victoria’s secret in so zadeve res dobre. Ravno sem razmišljala, da bo treba ponovno po nakupih na njihovo stran:) Kar se tiče velikosti, imaš gor točno razpredelnico, kjer imaš navedene mere. Centimeter v roke in gremo. Ne moreš zgrešit. Cene pa so popolnoma sprejemljive. Carina je odvisna od zneska nakupa. Če ne zapravljaš preveč, carine sploh ni in pride zadeva še ceneje. Dobava je pa tudi precej hitra. Kar lepo pogumno….
Hello!
Ti je že kar cotka odgovorila na tvoje vprašanje; dodala bi le še to, da jaz ponavadi ne naročam samo enega kosa perila, ker se mi ne izplača, saj od l. 2001. VS ne pošilja več z navadno carinsko pošto, ampak samo letalsko preko FEDEX-a ali pa če doplačaš 20 USD za hitrejšo vikend dostavo pa preko UPS-a. Tako zavarujejo pošiljko. Jaz zato naročam po več stvari za vsaj 200 USD, ker kupujem tudi oblačila in obutev, tako da potem plačam ostale dajatve, a se še zmeraj stroški racionalno porazdelijo za nakupljeno – kvaliteta odtehta vse. Je pa tudi res, da če naročiš bolj malo in ti pošljejo v pismu, se včasih zgodi, da “pade” mimo carine (sploh preko UPS-a – se splača doplačat tistih 20 USD), ne pa vedno!!
Good luck,
alina
Pa kaj ti je? Pam je mela svoje cajte dd pa so zgledle ogromne. Od Verbotnove ne zgledajo tak odgromne! Zato ne morem verjet da ma F.
Tisto o natur f pa silikonskih f pa ni letelo na Verbotnovo, zato je bil presledek. Da pa natur f nikol ne zgledajo kot silikonske f pa ti razlozi zakon teznosti.
Pa mimo grede tut vsadki so razlicni in ce so dobro narjene, ne bi pri takih ki pasejo k postavi nikol uganla, da niso natur!
Forum je zaprt za komentiranje.