Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Velika težava

Velika težava

Pozdravljeni…

Moj partner ima veliko težavo. Ne more nekako zadržati svojega izliva. Ne spomnim se, kdaj bi trajal seks več kot minuto. Pravi da je enostavno preveč vzburjen, kljub pogovorom in celo obiska pri zdravniku, problem še ni rešen. Želim si, da bi trajalo dolgo časa, pogrešam tak seks… Ostali del seksa je dober
Malo prebiram po internetu in nisem še zasledila podobnega foruma. Poznate koga, ki se je soočal s podobnim problemom? 8 let bo, kar sva v zvezi in enostavno si želim več.
Kaj naj naredim?
Meni že neumnosti hodijo po glavi zato se obračam tudi na forum..

Kaj ni nek forum za te zadeve http://www.midva.com ali nekaj takega?

Zadovolji ga najprej oralno, mu daj pet minut da se “regenerira” pol pa akcija, Mojmu prvič tud pride prej, kot v dveh minutah, pribljižno no pa sej ne štopam, drugič je že dost dlje, če se greva pa še naprej mi da pa dovolj časa….

Poglej si ta forum, na to temo je napisanega precej…

Poglej na forum ED – želiva si spolnosti, tam je na to temo napisanega precej.

Predvsem pa naj si izbije iz glave opravičilo, da je to zaradi prevelike vzburjenosti. Ta ni nič kriva. Težava pa je rešljiva, če se je bosta lotila.

Lahko bi še napisala kako pogosto sexata. Če se to dogaja kljub pogostemu sexu je očitno nekaj narobe. Če pa sexata enkrat na mesec, ga je za razumeti.
Še to, kateri je tisti del sexa, ki je dober?

Tudi pri seksu enkrat na mesec se to ne dogaja, če vse funkcionira tako, kot naj bi. In to bi bil spet samo en izgovor za ne reševat temeljne težave (enak izgovor je to o vzburjenosti).

Če pa moraš vprašati, kateri del seksa je dober, pa tvoji ženi nisem nič folž.

tip ima psihološki problem, ne fiziološkega.

Naj skadi enega (indijska varianta) al pa kaj spije, bo sigurno precej boljše….

Sem ljubitelj narave, plesa in vsega lepega, ločen po tuji krivdi, ne pijem ne kadim - 1. april...

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close