Velika dilema
Si pogledal v čarobno kuglo, da veš kaj se bo zgodilo? A za sebe tudi naprej predvidiš, kaj se ti bo zgodilo ali samo za druge? NE drkam te v glavo, ampak ko napišeš, kaj se bo nekomu zgodilo, se mi zdi, da se imaš za nekoga, ki vidi v prihodnost in jo lahko napove brez, da osebo sploh pozna. To se mi pa milorečeno res zdi neumno. Sem zdaj jaz kriv, če ti pišeš neumnosti? :)[/quote]
Ne ti si kriv ker se vtakneš v prenesen pomen… sem kje napisal da sem vseviden? ne torej sklepaš na podlagi lastne želje podjebavanja 🙂
ker inteligenten človek ve da ne morem vedet (kar očitno ti nisi) in ve da se je dostikrat tako zgodilo (že samo če bere MON kaj šele če posluša tečne zdolgočasene ženske ki so potem zunaj vse divje ko grejo vsake tolko časa in si dajo duška (že videno)
Seveda noben ne more vedet ampak če si ti zanalašč vzameš (no morda si drugega ne zmoreš vzeti) tako pač tako je… jebat ga…
Saj bo bolše Marko… piši si zdaj malo s petro pa pusti mene pri miru kaki mesec 2 ok ?
SI napisal. Napisal si, da ji BO postal dolgočasen. Druge opcije sploh nisi dopustil. Torej si zame vseviden. Pa vem, da nisi, samo vseh opcij ne vidiš, zato te včasih malo hecam. 😉
SI napisal. Napisal si, da ji BO postal dolgočasen. Druge opcije sploh nisi dopustil. Torej si zame vseviden. Pa vem, da nisi, samo vseh opcij ne vidiš, zato te včasih malo hecam. ;)[/quote]
ja opcija je tudi da ga bo ponoči ubila ker se ji zrola pa zato nebom našteval 3485939046 na 7 potenco (ali morda 8 ?) opcij….
SI napisal. Napisal si, da ji BO postal dolgočasen. Druge opcije sploh nisi dopustil. Torej si zame vseviden. Pa vem, da nisi, samo vseh opcij ne vidiš, zato te včasih malo hecam. ;)[/quote]
ja opcija je tudi da ga bo ponoči ubila ker se ji zrola pa zato nebom našteval 3485939046 na 7 potenco (ali morda 8 ?) opcij….[/quote]Hej kaj če bi se ti raje ukvarjal s tisto opcijo, da bi vidva z avtorico bila idealen par kot pa, da naštevaš 3485939046 na 7 potenco (ali morda 8 ?) opcij za druge? 😉
ja opcija je tudi da ga bo ponoči ubila ker se ji zrola pa zato nebom našteval 3485939046 na 7 potenco (ali morda 8 ?) opcij….[/quote]Hej kaj če bi se ti raje ukvarjal s tisto opcijo, da bi vidva z avtorico bila idealen par kot pa, da naštevaš 3485939046 na 7 potenco (ali morda 8 ?) opcij za druge? ;)[/quote]
odgovor je NE… vidiš kako hitro se rešim ukvarjanja z mojimi opcijami 🙂
Vse gre kot dobro utečen stroj!
Hej kaj če bi se ti raje ukvarjal s tisto opcijo, da bi vidva z avtorico bila idealen par kot pa, da naštevaš 3485939046 na 7 potenco (ali morda 8 ?) opcij za druge? ;)[/quote]
odgovor je NE… vidiš kako hitro se rešim ukvarjanja z mojimi opcijami 🙂
Vse gre kot dobro utečen stroj![/quote]
Ni bilo tako hitro. Lahko bi že meni zgoraj napisal isto. Vidiš, kako si v resnici počasen? 😉
Zanimivo, jaz pa mislim, da je veliko več ekstrovertirancev, ki ne prenesejo družbe s sabo, samota in soočenje s sabo jih straši, zato raje bežijo med ljudi in v odnose, kakršnekoli že.
Ne vem pa, zakaj pišeš tako, kot da imajo vsi introvertiranci kar prazne zveze. To enostavno ne vpije vode![/quote]
Zato, ker sklepa po sebi oziroma po svojem svetu. “Če nimaš zveze urejene tako, kot imam oziroma bi želel imeti jaz in če nisi takšen kot jaz in ne živiš tako kot jaz, imaš prazno življenje, zvezo, karkoli pač”.
Simpl. 🙂
Avtorica, vzemi si kakega monovca. Ves vesel bo, da rabiš samoto, da bo lahko visel na monu. No malo heca. Res je pa to, da so tvoje želje več kot logične.
Žal pa si preveč ljudi predstavlja partnerstvo tako, da en ne sme nikamor. Sploh, če je ta en ženska. Gledj spodaj eno temo. Že, če bi šla ženska na službeni seminar, enim ni normalno. Kaj šele, če bi izrekla, da rabi skoraj vsak dan nekaj samote.
Žal je res veliko takih, ki si partnerstvo predstavljajo kot lastninjenje. Upam, da najdeš neposesivnega moškega, ki ti bo dal dihati. Če si želiš samote, to ne pomeni, da ne rabiš partnerja, da ga ne ljubiš. To pomeni le, da pač rabiš čas tudi samo zase.
Ne, po tebi sklepam, kaj si res tako lesen in ne razumeš?
1.trdiš, da imaš vezo
2. trdiš, da je ta veza dobra
3. ob tem si na internetu cele dneve
Kakšen drug zaključek je pa možen ob tem?
Ti si tipičen primer, da je to, po čemer avtorica sprašuje, možno, kar sem ji tudi sam napisal.
Ne, po tebi sklepam, kaj si res tako lesen in ne razumeš?
1.trdiš, da imaš vezo
2. trdiš, da je ta veza dobra
3. ob tem si na internetu cele dneve
Kakšen drug zaključek je pa možen ob tem?
Ti si tipičen primer, da je to, po čemer avtorica sprašuje, možno, kar sem ji tudi sam napisal.[/quote]
Ne moreš nikoli sklepati po drugem Spider, zato se ti samo zdi, da ne razumem. Jaz vem, da sklepaš po meni. Ampak to ne gre, zato pravim, da sklepaš po sebi.
Jaz nimam prazne zveze, ampak bi jo imel ti, če bi bil na mojem mestu. To je pa velika razlika, ki je pa ti očitno ne razumeš. 🙂
Saj ti pravim, da sklepaš po sebi. Če nama dovoliš, midva bi raje po svoje naprej, tako kot nama paše. Če nama zaupaš. :))
Saj ti pravim, da sklepaš po sebi. Če nama dovoliš, midva bi raje po svoje naprej, tako kot nama paše. Če nama zaupaš. :))[/quote]
jst bi Petro na.te.goval medtem, ko se ti tukaj delaš pametnega … OK ?
Si redardiran, ali ja?
Ravno to ti razlagam, da ne sklepam po sebi, ampak tebi. Razen če mi boš ti genij razložil, kako ti furaš svojo vezo, če si pa več na med.over.net, kot vse babe s starševskega čveka skupaj.[/quote]
Če se ti postaviš na moje mesto, seveda sklepaš po sebi. Ti tega ne razumeš Spider oziroma si razlagaš malo po svoje. Ne moreš sklepat po meni. Po meni lahko sklepam samo jaz, jaz in samo jaz. Noben Spider nima tega pooblastila. To so pa jo osnovnošolske zadeve, ki bi jih že lahko razumel.
Ne bom ti razlagal, kako furam svojo zvezo, ker itak vse narobe zastopiš. Če hočem, da bi me ti prav razumel, se moral zlagat in izmišljevat, tega pa ne delam. 🙂
Tiste babe s tistega čveka imajo mnogo težav s svojih zvezah. Misliš da zato, ker so premalo na forumu al je kaj drugega? :))
Saj ti pravim, da sklepaš po sebi. Če nama dovoliš, midva bi raje po svoje naprej, tako kot nama paše. Če nama zaupaš. :))[/quote]
jst bi Petro na.te.goval medtem, ko se ti tukaj delaš pametnega … OK ?[/quote]
Ti bi marsikaj, vsega pa pač ne moreš in meni je to čist ok. :))
Ko mi boš ti razložil, kako si ti fural tisto zvezo, ko nisi bil nič na forumu in si jo vseeno zafural.
Forum je zaprt za komentiranje.