Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Velika čokolada

Velika čokolada

Za rojstni dan bi sinu kupila veliko čokolado (nekaj kg), če mi zna katera povedati, kje v Ljubljani se jo da kupit. Vem, da jo dela Gorenjka, da pa ne bi tekala po trgovinah, prosim za info.
Lahko je pa tudi velika Nutella (okoli novega leta vem, da se je dalo kupit 3 kg).

Hvala za vse info,

Mogoče v kakšni čokoladnici, trgovina za čokolado, sam za Ljubljano ne vem kje je, nisem s tistega konca.Mogoče v katerem velikem trgovskem centru

najbolje da pokličeš v gorenjko

Poglej oz. pokliči v Žitove prodajalne po Ljubljani.
Drugače pa res pokliči v Gorenjko, ti jo naredijo po naročilu. Kar tako pa tavelikih (mislim, da je 7 kg) čokolad ne prodajajo.

Čokoladnica Rajska ptica na Brnčičevi v Ljubljani, dela čikolade vseh velikosti po naročilu.

Včeraj sem v Šparu videla par čokolad v akciji, ki so bile dolge vsaj
en meter, ne vem pa koliko so bile težke.
Hehe , še ceno sem si zapomnila (sem pač zdravljen čokoholik) – 11.50 E

Pojdi v kakšno Žito prodajalno (npr. zraven Mc.donald’s-a pri City parku) in jo narčiš, če je že nimajo na zalogi. Mislim, da je njihova največja 7 kg, pa še ogromno lešnikov ima notri. Mljask, mljask.

7 KILSKO GORENJSKO SE DA KUPIT V žITOVI TRGOVINI V BTCJU.

tISTE V ŠPARU ZA 11,5 EUR SO PA KILSKE ( 1 KIL) IN NIČ VEČ. PA TUDI EN METER NE MERIJO.

Na ben. črpalki v Šiški sem jo videl in bi me skoraj kap.

Hvala vsem, se zapeljem do bTC-ja.

ojej ojej…. ;-))))
Pol mam pa očitno čoko-krizo….same velike oči…. :-))

Včeraj sem v Namini delikatesi videla 5 kg Nutello.

A to mu boš kupila zato, da bo velik in debel?

Verjetno si videl samo embalažo, sem tudi jaz nasedla finti.

Tiste tavelike čokolade so precej debele in se težko lomijo, jaz bi rajši kupila veliko manjših (tiste po 300g so čist dost debele).Meni tadebelih (enkrat smo imeli kilsko gorenjko) ni bilo užitek jest.

Pa še nekaj: a hočeš sina zagiftat ali pa morda samo odvadit sladkarij? Morda se je bo pa tako najedel, da mu bo slabo in ga bo za nekaj časa minilo…
Resno, kam smo prišli s temi sladkarijami, predvsem čokolado…tudi pri meni ni nič boljše.

Miranda

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close