Velik uspeh za Roglič Primoža
tudi mene zanima, 28.07.2021 ob 13:36
Meni je totalno mimo vsa ta evforija, kaj imam jaz in moji domači ter prijatelji od tega, da je on prvi???
no seveda imaš tudi ti od tega nekaj in sicer plačevanje davkov. za zmago se porabi 60.000 samo za nagrado njemu in trenerju, najbrž še gora ostalih stroškov zaradi udeležbe, pa na koncu bo dobival “borčevsko penzijo”, se pravi dva jurja brez, da bi prispeval v blagajno. Sicer to bodo plačevali naši otroci, tako da ni panike.
Svaka čast. Tudi jaz nimam od tega nič, pa vendar mu res privoščim. Toliko dela, truda in v zadnjem času smole – res si zasluži tole. In ne glede na to, da olimpijada globalni res ravno ne združuje (vsaj ne ljudi različnih narodnosti :), pa za trenutek združi vsaj večino slovenske javnosti. Da ni le cepljen/necepljen; beli/rdeči; gospodarstvo/javna uprava…
Bravo, Primož!!!
Lepo je povedal Martin Hvastja. Primož ni kolesaril za denar, ni kolesaril za višjo plačo, za sponzorje. Ampak je kolesaril za Slovenijo, za sebe, za občutke. In to je preko sebe, dal tudi nam. Zato pa rečemo, danes smo dobili kolajno.
-
Če hočete biti črnogledi, zakaj pa potem čestitati za rojstni dan, za rojstvo otroka, saj od tega nimate nič, samo stroške.
Forum je zaprt za komentiranje.