Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Velik stres

Velik stres

V oktobru imam na voljo slabih 40eur za hrano. S primarno družino smo danes zaključili, dobesedno so me zbrcali. Ne vem kako se bo dalo preživet.

Za dva tedna bi šlo, preizkušeno. Po 10€ na teden pa ne vem. Poskusi po tem “receptu” 1€/dan

https://preprostost.si/kategorija/1e-na-dan/

Jaz imam vedno pospravljeno doma za vec mesecev. In sicer tus gele, sampone, mila, detergente za posodo, za perilo, vlozke, osnovna zdravila, robcke itd. Pol mam se na zalogi testenine, rezance, jusne kocke, omake, konzerve, moko, olje, sol, sladkor, kvas (za peko kruha), riz itd. Pol pa ce je kriza, tolcem testenine vsak dan, z drugo omako. Itak vem, da lahko prezivim mesec tako, da ne grem nikamor, samo sluzba-dom-sluzba-dom. In tako sem navajena, ze cca 15 let. Za 40 € dobis lahko v eurospinu najcenejse testenine, pa paradiznikovo omako, riz, moko, sol, olje … Ce zivis pri starsih pa sploh. Kako so te zbrcali, so te vrgli ven iz stanovanja? Ce ne, pac potrpis in naredis tako, kot sem napisala.

Se vsak je preživel v socialni drzavi.

Odgovor na objavo uporabnika
Čarovnija-, 30.09.2025 ob 20:20

V oktobru imam na voljo slabih 40eur za hrano. S primarno družino smo danes zaključili, dobesedno so me zbrcali. Ne vem kako se bo dalo preživet.

narava je še živa in zunaj imaš ogromno rastlin, ki so užitne.

Regrata je povsod še ogromno, gobe rastejo, smrdljivka  v gozdu za solato, koprive za špinačo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close