Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Velik problem…prevozi iz letališča

Velik problem…prevozi iz letališča

Konec tega meseca(30)prispe nas najstnik na letališče v Gradcu in ok smo ravno na dopustu in bo že še prišel z temi raznimi ponudniki do Lj.in glej ga zlomka, da jih ni. Eni peljejo prej drugi se sploh ne ustavljajo tam…..in to je to.Zgleda bomo prosili koga da ga gre iz MB iskat ali pa morebiti v mesto do ostalih transferjev.
Ah,bomo že zrihtali kaj.

Malo cudno.

Tega enostavno ne verjamem. Go Opti pelje tudi enega potnika. Je pa res, da to ni taksi in je vcasih treba pocakati na letaliscu uro ali dve, ker pobirajo in odlagajo na vec koncih.

ne vem kje in kako ste gledali, ampak na dan 30.7. te pripelje Goopti do Ljubljane od 47 EUR naprej.

flixbus za 13 eur

https://shop.flixbus.de/search?route=Graz-Maribor&rideDate=30.07.2016&adults=1&children=0&bikes=0&departureCity=1605&departureStation=&arrivalCity=1955&arrivalStation=&currency=EUR
samo do postaje naj vzame taxi.

če mu termin ustreza

pa glej še na prevozi org, daj oglas, in spremljaj, mogoče se kaj najde

Ja Goopti gre mimo ob 13h ,letalo pa prispe ob 14.10..
Naslednji je zvečer ob 19h.
bomo pogledali še te dni in HVALA za link !
bo prav prišel.

Iz graškega letališča gre na cca pol ure bus/vlak v mesto, tam gre lahko še na kako pivo al pa sladoled, ob 18:38 gre pa vlak v Ljubljano. Nobena znanost tole najt …

GoOpti
ravnokar pogledala na njihovo spletno stran. Vozilo gre mimo tudi kasneje, kadar naročiš. Odhod z letališča npr. od 14.45 do 17.45, danes sicer stane 79 EUR, vendar v vašem postu nisem zasledila, da bi bila cena problem, ampak to, da sploh ni te možnosti.

Go Opti sem uporabljala od samega začetka, ampak po zadnjih treh izkušnjah na beneškem letališču imam njihovega nadutega odnosa dovolj. Vsakič sem plačala drugo najdražjo varianto, da bi čim manj čakala (75 EUR LJ-BEN in nazaj).

Nazadnje je šofer zamudil več kot 20 minut, pol ure sem stala v temi na mrazu. Šele po več klicih, naj pride pred dogovorjeni vhod – rekel je, da je na parkirišču (nobenega pojasnila, kje na parkirišču, ki je seveda veliko in polno avtomobilov) in da naj ga kar sama pridem iskat – s 25 kilogramov težkim kovčkom in ostalo prtljago! Če meni firma napiše, da voznik pride pred vhod D ali E, ga bom s svojo prtljago pričakala točno tam in nikjer drugje.

Razumem, da tam kdaj stojijo avtobusi in ne more parkirati kombija, ampak v takem primeru mora voznik osebno iti pred dogovorjeni vhod in počakati, da se tam zberejo vsi potniki ter skupaj z njimi iti do mesta, kjer ima parkiran avto. Nikakor ne more GoOpti pričakovati, da se bomo potniki s težkimi kovčki šli raziskovanje velikega parkirišča pred letališčem. To je v temi zelo nevarno – enkrat se je na tem parkirišču v naš GoOpti kombi zaletel neki Italijan – in res ne bi rada, da se vame zaleti kak avto, medtem ko moram fijakat težek kovček po parkirišču, ker se šoferju GoOpti ne ljubi osebno prit do napovedanega vhoda in tam z listom papirja z oznako GoOpti počakati, da se zberejo vsi potniki.

Tako večkratno klicarjenje voznika, naj blagovoli priti do vhoda, kjer naj bi ga potniki pričakali, se mi je z GoOpti zgodilo že tretjič. Kaj če bi meni ali njemu crknila baterija na telefonu, kako naj potem najdem šoferja? Ta voznik je bil oblečen v navadna oblačila, brez vsake oznake GoOpti, še avto ni imel nobene oznake GoOpti – bil je zgolj navaden bel kombi. In tak avto naj jaz kot potnica iščem v temi po velikem parkirišču?

Že trikrat sem se GoOpti pisno pritožila glede tega, ne naredijo pa popolnoma nič. Vsakič naduto zatrjujejo, da noben drugi potnik nima težav z iskanjem njihovega avtomobila na parkirišču in da so vsi superduper zadovoljni z njimi.

Poleg tega so GoOpti kombiji vse manjši in vse manj udobni – stlačeni smo bili kot sardine, vso pot v avtomobilu ni bilo nobenega prezračevanja. Voznik je zelo smrdel po znoju in zaradi tega je smrdel tudi cel avto. Kot zadnja prispela sem žal morala sedeti zraven voznika in v neprezračenem avtu vso pot vohati njegova prešvicana oblačila. Zaradi tega mi je bilo vso pot slabo. Ker sem morala sedeti zraven voznika, sem imela vso pot čisto skrčene noge pred armaturno ploščo, niti malo jih nisem mogla iztegniti, ker je bila zraven že druga potnica. Res čudovita izkušnja!

Še nikoli nisem imela tako neudobne vožnje v tako smrdečem avtomobilu na letališče kot tokrat in to za tako visoko ceno prevoza!

GoOpti so bili na začetku super, zdaj pa za oderuške cene vozijo ljudi kot živino. Za točnost in telesno higieno voznikov ter za udobje potnikov jim gladko dol visi. Na pritožbe potnikov se gladko požvižgajo.

Srčno upam, da se bodo take stvari med ljudmi razvedele, da se bo pojavila zdrava konkurenca na področju prevozov na letališče in GoOpti zbila to krono nadutosti z glave!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close