velik avto
prvi v nedelu izjavi “jaz sem dr. in zato nimam velikega avta”
drugi (predtazadnji post) izjavi “jaz imam velikega in zato nimam velikega avta”.
no, če potegnemo črto, so rezulati raziskave naslednji:
– velik k in dr. naziv sta v obratnem sorazmerju s potrebo po velikem avtomobilu
– majhne avtomobile imajo moški z dr. nazivom ali z velikim k
– ženske sopotnice v dragih avtomobilih imajo moške, ki nimajo niti velikega k in niti dr. naziva
-moški brez velikega k in brez dr. naziva so tisti, ki imajo drage avtomobile
-glede na stanje na cestah, smo ženske res lahko več kot zadovoljne, saj ima večina moških velik k ali dr. naziv
to imam še iz osnovne šole. zmeraj, ko je tovaršica stala pred razredom in razglabljala, da smo nemogoči, sem jemala to zelo osebno. občutek sem imela, da je pač vse kar je priletelo iz njenih ust, letelo natančno name. in tako jemljem tudi Primožev post. in zato danes, po mojem, nisem napisala še nobene neumnosti. sem se raje lotila raziskave. rezultati malo višje. no pa še en razlog je. že ves mesec se pripravljam na pisanje nekega teksta. v navodilih pa piše, da se ne sme ponavljati kakšna teorija, ampak mora biti odraz sposobnosti kritičnega razmišljanja.evo. in se v tej disciplini (kritičnemu mišljenju) urim kar na tem forumu.
Forum je zaprt za komentiranje.