VEIT
Pozdravljen,
avta pri njih nisem kupila, pač pa sem bila enkrat na servisu. Avto so mi skrili in mi rekli, da naj počakam zunaj. Iz odkenca so imeli ruleto dol, da nisem videla, kaj z avtom počno. Servisa mi niso pretirano zaračunali, ampak moti me pa to, da mi skrivajo kako menjajo olje, filter in kaj sploh počno.
Nekaj mesecev za tem sem imela prometno nesrečo in se puntota za vse večne čase otresla, tudi sorodnikom sem fiata odsvetovala. Sedaj imam cliota. Imam že 20.000 km in se ni zgodilo še čisto nič. Pri puntotu sem na 2 meseca menjala luči (btw. vsaka stane 2000 sit), ko sem ga prvič pripeljala domov mu je odletel stran zadnji brisalec, pri 14.000 km je šla elektronika, ker je bilo 20 dni čez garancijo sem plačala 50 tisočakov za popravilo (plačati bi morala kao 150 tisočakov, pa so mi dali “popust”). Pred kratkim je bil clio na 1. servisu. Vse v najlepšem redu.
Kar me moti pri cliotu:
Pri puntu sem plačala 1. servis: 12.000, drugi 16.000, tretji 18.000 (VEIT).
Pri cliotu se je začelo s 27.000 (manjša avtohiša v Črnučah), sestra, ki ima 2 meseca starejšega cliota pa je na AVTOMINUTI na Viču za prvi servis plačala 33.000 sit. Zamenjali so ji kar dobre sprednje luči (videli so da so “kao” v okvari) in potem to podraži za plačilo lučk 2×2000 sit + delo (8.000 sit/uro).
Moje mnenje jo Veitu:
naredili so mi samo tisto, kar je v specifikaciji za menjanje. Nič dugega. Se pravi, da me niso skubili. Motilo me je le, da nisem imela pregled na tem, kaj z avtom dejansko počno.
Lp, L.