vegetarijanstvo in vetrovi
to je točno zaradi tega, ker tisti, ki se odloči za vegeterjanstvo (pohvalno sicer), potem meso nadomešča z kruhom, obenem pa še vedno poje veliko sira in mleka, sladkarij, in kuhane hrane, premalo pa sadja, zelenjave in semen, v mono obrokih.
Telo vegeterijanca se kmalu “očisti” nekaterih nesnag in nasplošno bolje deluje, telo je bolj odzivno. In če potem pride slaba hrana, reagira takoj in sproži znak, da še razum ve, da to ni dobra hrana, poleg tega pa na vse načine (vetrovi so že en tak način) hoče to hrano (in pline) spraviti ven ..
Bolj zaskrbljujoče je, da nekateri vsejedi pravijo, da njih pa nič ne muči. TO je pravzaprav znak, da je telo že tako toksično, da ne zmore tako preprostega alarma kot so vetrovi, in se le ti “zadržujejo” v telesu (poleg drugih umazanij, ki jih ne more izločiti).
upam, da mi ne boste zamerili tak direkten odgovor, ampak je res.
M(are).
p.s. tudi sam sem se ubadal s takimi težavami, ko pa sem prišel do spoznanj, ki sem jih opisal zgoraj, so ti problemi izginili. na http://www.svet-je-lep.com je tudi forum, kjer se o vegeterjanskih tematikah pogovarjamo več in avtor z imenom “Moč surove hrane” ima prav dobre odgovore.
Jaz imam tudi hude probleme s prdenjem. Najhuje je če imam drisko. Lani cel dopust nisem upal na nudistično plažo, saj sem se bal da kdo dobi kaj vstran. Jedel sem jedilno čokolado, pa nič, le driska in driska, pa še redit sem se začel. Tudi na avtobusu imam hude probleme glede tega. Le redko se peljem celo pot, brez da slišim, fuj prasec!, kdo se je vsral? in podobno. Tudi hlače moram vedno nosit temne barve, saj bi na belih hitro kaj skozi udarilo. kako rešit problem??
Forum je zaprt za komentiranje.