veetov vosek
zdravo!
ima katera mogoče izkušnje z veetovim voskom? so dobre ali slabe?
jaz sem ga včeraj kupila in da ga bom danes uporabila, preberem navodila in piše, da morajo biti dlake dolge najmanj 5 mm da vosek učinkovito deluje! šok! naj zdaj čakam cel mesec da mi bojo dlake zrasle ali naj ga kar uporabim? kakšne so vaše izkušnje?
lep dan
Odvisno, kaj komu ustreza. Meni veet pena ne pomaga, in uporabljam že par let vosek, tudi veetovega. Pa imam pol manj dlak, so krajše in tudi niso več tako vidne.
Poizkusi pa boš videla, res pa je da so prvi poskusi boleči, ampak človek se navadi. Boljši uspeh pa je če si prej narediš peeling, da ni vraščenih dlak.
ja sem uporabila vosek, pa sem totalno razočarana 🙁 ne vem mogoče ga bom še uporabila, čez nekaj časa. dlake sploh niso šle stran, bolelo je ko en sam hudič… da ne omenjam mojih ubogih rdečih nog…:)
veetova pena je pa tako no… men osebno ni všeč, pa sej je isto kot če se obriješ….
no pa veselo depiliranje 🙂
Ej, a boš rekla, da rabiš cel mesec, da ti dlake zrastejo za 5 mm? Sej pol se ti pa ni treba ravno pogosto briti…
To je sicer le približna mera, lahko imaš tudi malo krajše (v bistvu je tako, da če imaš pa predolge, ti jih pa samo pocuka oz. potrga in je potem še slabše, kot če bi se brila).
Jaz ugotavljam, da so najboljša naložba električni depilatorji – če izračunate, koliko vas stane vosek / krema / pena, ugotovite, da imate električni depilator hitro notri (10 – 17 kSIT).
No pa na plano, matematičarke.
jaz sem probala veetov vosek…katastrofa. povsod sem ga imela, to je ena živa packarija. najraje grem kar h kozmetičarki, dam 4500 sit, pa mi v pol urce vse dlake dol pobere, skor nič me ne boli (mogoče sem že mal navajena), pa še eno debato udarva spotoma, tko da mi je prav luštno. Vmes si kdaj mal popravim s silk epilom (samo izjemoma, ker drugače mi ta strojček sploh ni všeč, ker se mi dlake vraščajo), probala pa sem že tudi lističe z voskom od strepa, ki so mi tudi ok, ker so full bolj močni kot veet.
Forum je zaprt za komentiranje.