Najdi forum

ali drži reklama glede veet spraya? pošprickaš si dlake in čez čas jih stuširaš, pa imaš obrito nogo in da vedno manj raste? koliko te pene pa je potrebno nanesti?

Ja, tale Veet pena je kar dobra. Jaz imam sicer bolj redke pa ne tako močne dlake. Meni se zelo obnese. Je zelo praktična, ker si res našpricaš peno po nogah pa po desetih minutah samo spereš z vodo pa gobico, ki jo dobiš zraven. Zelo hitro in enostavno skratka!

Lp, Tinka.

koliko časa pa potem dlake ne zrastejo spet nazaj?

Pena je tako kot depilacijska krema. To se pravi, da ne vem kako dolgo res ne moreš imeti gladkih nog. Približno kakšen teden pa zdrži. Vsaj taka je moja izkušnja.

Pozdravček, Tinka.

Živjo!

Moja je pa taka. Tega si ne bom kupila nikoli več. Zelo zelo me je pekla, pa še dlake niso šle vse dol. Ostajam pri depilacijski kremi veet.
bye

Moja izkušnja je enaka kot Ullina, samo enkrat uporabila in oddala sestri. Da ne bi tistem sticku za podpazduho (kako pričakujejo, da se boš depiliral in nato 24 ur ne uporabil deodoranta!? Jaz sem sicer ga, pa ni bil to problem, med samim nanašanjem depilacijske kreme me je vse peklo, pa me sicer zlepa ne.) LP

Jaz imam tudi slabe izkušnje z veet sprejem. Peklo me ej, pa še dlake niso šle vse stran. Tudi jaz ostajam pri kremi.

sara

Se pridružujem mnenju, da je veet spray zanič, plačala in potem oddala.

LP

Zajčica

jaz še zdaj včasih uporabim weet v spreju. res je da moram malo bolj drgnit, da grejo vse dlakice dol, v tem pogledu gredo dlake s kremo boljše dol. ni pa tako zalo slaba ta krema. mene nič ni peklo, tudi nobene krema me še do zdaj ni pekla.

Moja izkušnja: peklo ko hudič – dobila celo rane!!!, in prav tako dlake niso šle v celoti dol.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close