Najdi forum

veet pena

Zanima me, ce je katera ze probala novo Veet peno, ki naj bi se naprsila nato pa z gobico obrisala. (vsaj tako kazejo v novi reklami) Ali res tako dobro deluje?

probala, stvar je sicer draga, vendar je to meni najljubši način depiliranja. Tisto “dnevi minevajo, moje noge so pa še vedno gladke” je pa malo za lase privlečeno (kot pač vsi oglaševalski štosi). Po cca enem tednu moraš postopek ponovit, vsaj jaz.

A lahko prosim malo razložiš, kako naj bi ta krema delovala in kako jo moraš uporabljati?

Mislim, da je bilo na to temo že kar precej napisanega in nas je 90 % glasovalo, da stvar ni učinkovita. = Da peče, ko naneseš in čakaš, da čakaš lahko samo v banji tistih 8 minut, da ne grejo vse dlake dol, in da moraš s tisto gobico kar precej drgnit, da gre sploh kaj dol, da dlake zelo hitro zrastejo nazaj. Skratka ni vredno svojega denarja. LP

Aja, pa cena? 🙂

Živjo, cena je tam okrog jurja, obstajata dva vonja (vonj ni preveč opazen, tako, da je vseeno), zadevo nasprejaš na noge (drugam ni dovoljeno), počakaš 8 minut (mene vmes noge pečejo) in nato z (morda) priloženo gobico obrišeš peno in (mogoče tudi) dlake. Meni tudi slučajno niso šle vse dol (pa nimam kakih trdovratnih), noge so me pa že precej pekle in pordečele. LP

Poglejta, Tončka in Iri, na vama je, da sprobata. Enim ni všeč, enim pa je – meni osebno že. Ene peče, drugih ne. Mene ne peče in odstranim s peno vse dlake. Traja pa kak teden.
Živ bog me ne dobi na depilacijo z voskom (to so za moje pojme bolečine!), po epilatorju (Philips satin) pa se mi dlačice vraščajo pod kožo. Torej poleg britja ostane le še weet.
Vsaka pač mora najti to, kar ji najbolj ustreza. Do takrat pač sprobaš vse mogoče in tudi trpiš zraven.

Tudi jaz se strinjam s Katarino. Takoj po nanosu zacne peci, dlak pa niti priblizno ne odstrani. Tudi jaz nimam ne trdovratnih dlak ne obcutljive koze, toda tukaj je izdelek falil na celi crti.

Kaj priporocam? Saj ne govorimo o ne vem kaksnih denarjih———-> pojdi, kupi, poskusi. Tistega jurja bos pa ze dala, da bos iz prve roke izvedela ali ti odgovarja ali ne.

Velik srece ti zelim……….. Saška.

Niti ene dlake nisem odstranila….sramota za izdelek!!!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close