Veet depilacijski trakovi
Torej zadnjič sem sprobala Veet depilacijske trakove, ki se jih segreje s toploto rok. Ampak moti me, ker sem morala veliko trakov porabiti (en trak zadostuje za 4 potege) in še veliko voska mi je kasneje ostalo na nogah in sem ga morala odstranjevati. Sem pa od nekod slišala, da Veetovi trakovi res puščajo dosti voska na nogah. Pa me zanima, če ima katera izkušnje s Veetovimi depilacijski trakovi in ali so kateri drugi mogoče boljši? Ali pa sem jaz trakove premalo segrela in mi je zato toliko voska ostalo na koži?
Se zahvaljujem za odgovore.
no jst mam čist iste probleme, ker sm si kupila dep. trakove za pod pazduho in bikini predel.
pa se z roko segrejejo pa sm to probala 10x pa ni čist nč odtrnlo dlačic.
pa sm isto misla, da sm sama kriva kr ne znam sam očitno nism edina, ko ma kej proti veet trakovi.
a je še kdo drug probu te trakove za pod pazduho in pa bikini predel?
tudi jaz imam veet trakove za bikini in pod pazduho, ampak z njimi nimam problema zaradi majhnega trika: ko trak položim na kožo, da se prime dlačic, ga ne drgnem, da bi se segrel, ampak ga z čimerkoli hladnim shladim, da se bolje sprime dlačič. mislim, da so navodila na veetovih voskih popolnoma zgrešena in zato vosek ostaja na koži, dlačice se ne spulijo…poskusi 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.