Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Veet depilacijski trakovi

Veet depilacijski trakovi

Torej zadnjič sem sprobala Veet depilacijske trakove, ki se jih segreje s toploto rok. Ampak moti me, ker sem morala veliko trakov porabiti (en trak zadostuje za 4 potege) in še veliko voska mi je kasneje ostalo na nogah in sem ga morala odstranjevati. Sem pa od nekod slišala, da Veetovi trakovi res puščajo dosti voska na nogah. Pa me zanima, če ima katera izkušnje s Veetovimi depilacijski trakovi in ali so kateri drugi mogoče boljši? Ali pa sem jaz trakove premalo segrela in mi je zato toliko voska ostalo na koži?
Se zahvaljujem za odgovore.

Poskusila sem s trakovi Noir ali Nair, nisem prav sigurna in bila bolj zadovoljna kot z Veetovimi. Kupila sem jih v Tušu in zdi se mi, da so celo cenejši kot Veetovi. Poskusi, M.

Sprobala skoraj vse od Veeta. Najbolj so mi za noge OK Veet trakovi s hladnim voskom. Ponavadi ostane vosek na nogi, ce je pretopel. Itak je pa zraven robcek s katerim se super odstrani. Sama porabim 3 trakce za 1 nogo, tako da imam eno skatlo za 3x in se malo.

Koliko se vam kaj vraščajo dlake po tem voskanju?

Meni se niso vrastle ampak trakov pa ne bom več uporabila, ker nisem bila zadovoljna z rezultatom, ker mi ni pobralo vseh dlačic.

jst sm si tut kupla te trakove veet s hladnim voskom…pa mi skor, skor, skor nič ne pobere…zkaj to?mi lahka gdo pomaga..please……. :///

Prosim d mi čimprej pomagate….please:/

dan csem tudi jaz imam ta problem
sem jih segrela z roko nalepila podrgnila potegnila in BUM tona dlacic je ostala na nogi z voskom, ki sem ga z robckom potem se pet minut dol ribala
a ma kdo kak predlog kaj dela narobe in ja dlacice so velkie ze 2mm halooo mi pa gremo na morje????

no jst mam čist iste probleme, ker sm si kupila dep. trakove za pod pazduho in bikini predel.
pa se z roko segrejejo pa sm to probala 10x pa ni čist nč odtrnlo dlačic.
pa sm isto misla, da sm sama kriva kr ne znam sam očitno nism edina, ko ma kej proti veet trakovi.

a je še kdo drug probu te trakove za pod pazduho in pa bikini predel?

tudi jaz imam veet trakove za bikini in pod pazduho, ampak z njimi nimam problema zaradi majhnega trika: ko trak položim na kožo, da se prime dlačic, ga ne drgnem, da bi se segrel, ampak ga z čimerkoli hladnim shladim, da se bolje sprime dlačič. mislim, da so navodila na veetovih voskih popolnoma zgrešena in zato vosek ostaja na koži, dlačice se ne spulijo…poskusi 🙂

jaz uporabljam veet trakove že eno leto in so mi všeč.malo voska seveda ostane na koži. dlačice pa so veliko bolj mehkejše in manj jih je,seveda da pa jih trak lahko ispuli morajo biti dolge vsaj 2mm.

2 mm.. pajade.. vsaj 5 al pa 6

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close