Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Vedno večje prdenje

Vedno večje prdenje

Živjo. Mene pa samo zanima če vse ženske toliko prdite ??

Namreč sm v prvi resni zvezi… In nism od punce pričakoval da toliko prdi… Veliko več kot jst… !!! Počasi me to že odbija…sicer niso smrdljivci… Ampak se za žensko to sne spodobi .. !! Ali ste vse take prdule ???

Jaz svojemu že 25 let prdim. Pa še vedno je z mano.

Ni boljšega od dobrega, smrdljivega prdca. Ko se sprdneš tolk, da te kr strese. Ko se sprdneš tolk, da se še sam ustrašiš, kje je zagrmelo in kje imajo nevihto. 😉 Sploh pa je dober prdec ponoč, ko se sprdneš, da kovter kar uzdiguje.;)

hahahaha………:)

Odgovor na objavo uporabnika
Bosanoga, 15.08.2021 ob 17:24

Živjo. Mene pa samo zanima če vse ženske toliko prdite ??

Namreč sm v prvi resni zvezi… In nism od punce pričakoval da toliko prdi… Veliko več kot jst… !!! Počasi me to že odbija…sicer niso smrdljivci… Ampak se za žensko to sne spodobi .. !! Ali ste vse take prdule ???

Hej!!!

Vsa čast in oblast! Tako sem se narežala!

Polepšal si mi dan. Hvala 🙂

Naj vam res sam Bog pomaga !

Odgovor na objavo uporabnika
BIGFOOT, 15.08.2021 ob 17:32

Ni boljšega od dobrega, smrdljivega prdca. Ko se sprdneš tolk, da te kr strese. Ko se sprdneš tolk, da se še sam ustrašiš, kje je zagrmelo in kje imajo nevihto. 😉 Sploh pa je dober prdec ponoč, ko se sprdneš, da kovter kar uzdiguje.;)

hahahaha………:)

Ma kaaaaki ……

Najboljši so “tihomirji” – uni pfffffffff ko se nič ne sliši in ne vzdiguje, smrdi pa ko crnjena podgana.

Tihomirji….;)

Ko enga “tihomirja” vžgeš psssssss…..ni vrag da še tisti zadnji komar pr bajti ne crkne! :)))

Se jaz poslužujem v kakšni čakalnici….nadaljna razlaga ni potrebna.

Pri fiziki v SŠ smo računali, zakaj tihomir  bolj smrdi, kot npr. hirošimc. Zato ker se pri slednjem vsa smradna energija plina NH2 spremeni v kinetično, tj. vibriranje riti in posledično produciranje zvočnih valov. To malo že meji na kemijo,samo %upada smrada glede na glasnost narašča nekje logaritemsko, če se dobr spomnem.

Samo eden od refrenov:

Ker v skretu tok smrdi,

da se školjka razleti,

cev od dreka zamašiiii

in aroma pipo skriviiii.

Muha v skretu je čist sesuta,

ker ji smrad v glavo buta,

pajku noge pokajo,

komarji od smrada stokajo…

haha tihomir.

sem mela kar probleme z njimi

Forum je zaprt za komentiranje.