Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Vedno se zaljubljam v dosti starejše

Vedno se zaljubljam v dosti starejše

Če se toliko mlajša, situirana in uspešna ženska zaljubi v toliko starejšega, ki bistvenonižje na socialni lestvici, je to sigurno res tista prava ljubezen.[/quote]

Kateri pa se ne bi fajn zdelo, če bi jo zrel moški hodil z jugotom ali danes s sklumpanim jugotom čakat pred faks?

DOmnevam,da tole leti name. NIkoli se nisem zatrapala v moškega zaradi avta, denarja. Če povem za zadnja dva, je imel en plačo tam nekje kot jaz, drugi pa nižjo.

Če se toliko mlajša, situirana in uspešna ženska zaljubi v toliko starejšega, ki bistvenonižje na socialni lestvici, je to sigurno res tista prava ljubezen.[/quote]

Kateri pa se ne bi fajn zdelo, če bi jo zrel moški hodil z jugotom ali danes s sklumpanim jugotom čakat pred faks?[/quote]

Popravek: s sklumpanim kliotom.

Leti na citirano avtorico.

Ok, potrebuješ zagotovilo oziroma občutek, da bo tebi uspelo. Ampak, dejstvo je, da je to odvisno predvsem od tebe in terapevta oziroma sodelovanja z njim. Jaz poznam en par, kjer jima je terapevt rešil zakon tik pred razpadom. Vse se da, če se želi. Včasih niti terapevta ne potrebujemo, če smo le pripravljeni pogledat dovolj globoko vase. Terapevt pri tem lahko pomaga, ampak le, če smo na to pripravljeni.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Sama si očitno ne znam pomagat, kupi knjig na to temo, ne pomagajo. Torej moram poskusit drugo rešitev. Kaj boljšega se ne spomnim kot terapevt. Si pa ne znam predstavljat kako zgledajo te terapije.

On postavlja vprašanja in posluša, ti odgovarjaš. Večinoma gre vse po tem. Pri tem prihajaš do določenih spoznanj, ki te osvobajajo.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Tebi, Marko, je pomagalo?

Jaz si jih sam postavljam. Tudi drugi so mi jih. Seveda je pomagalo. Zelo. Je boleče, ampak pomaga.

Ravno o tem pišem, da se ne oziraj na želje, ker si ne boš kar naenkrat zaželela svojih vrstnikov.
Treba je vložiti malo več napora in volje, tako kot mora vsak, ki želi kaj spremeniti pri sebi.

Vidiš, da imaš posledice, ker živiš s starim dedcem. Ko sva midva z možem bila stara 32 let, se nisva hvalila, da imava še vse zobe, saj je to ja normalno, nisva rabila non-stop fitnisirat, da sva bila fit, v glavnem, to je prišlo spotoma, sva živela in uživala življenje.
To delava tudi sedaj, ko jih imava 50+, ampak verjami mi, sva tudi midva fit, v dobro kondiciji, imava vse zobe…he,he,he,….verjetno nekaj podobnega, kot tvoj mož, se zabavava, potujeva itd. Samo življenje 50 letnikov je drugačno od življenja 30-letnikov.

Ne vem no, možakarji so lahko res zelo fit tam do enega 57-58 leta, redki do 60-ega, pa da tudi izgledajo. Potem pa puf, paf in se kar sesujejo, boš videla. Jaz jih poznam cel kup, ko jih enkrat pogledaš, so še pravi kerlci, ko jih vidiš čez pol leta, pa starčki.
Kaj boš reva pri 50, ob tako zravem življenju boš kot rožica, polna energije.

Seveda so posledice, če še niso tako izrazite pa še bodo. Ona bo doživela abrahama, on pa bo že skoraj 70-letnik in kako bo to zgledalo? Verjetno vsakdanji kreg okrog tega, da on NE zmore več nič delati oz mukoma, ona pa pa bo vsa izžeta, ker bo morala marsikaj narediti in poskrbeti sama….in ga bo furala okrog dohtarjev ipd…kaj bo sledilo, omislila si bo najverjetneje mlajšega od sebe, ker bo iskala nekoga pri kom bo zopet našla voljo do življenja, ker bo kratkomalo sita zakona, v katerem se baje zdaj ima tako blazno lepo…
Osebno zagovarjam to, da mora obstajati neka partnerska simetrija tudi v starosti ne le v fizični pojavi.

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close