Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Vedno, kadar me pokliče je potem nekaj zelo narobe

Vedno, kadar me pokliče je potem nekaj zelo narobe

Zadnje čase sem bila pozorna in ugotovila, da vedno, potem ko me pokliče ena znanka, je isti ali naslednji dan kaj narobe.
Itak me večinoma spravi v slabo voljo, ker kaj jamra ali joka ali je v depresiji.
Ampak to ni vse.
Tisti ali naslednji dan se mi skoraj vedno potem zgodi kaj slabega. Ali si zvijem gleženj, ali se grdo popraskam. Lahko se zelo opečem. Ali se spotaknem in tako grdo padem, da moram par dni mirovati. Pa drugače nisem neroda.
Ampak, po njenem klicu je kot zakleto. Nekaj gre zagotovo močno narobe.
Kaj bi to bilo?

Morda si preveč vzemaš k srcu, kar ti govori, in si še naslednji dan bolj raztresena?

Mogoče si res vzamem malo preveč k srcu. Samo takšnih situacij je dosti. Tudi druge si vzamem večinoma k srcu. Pa ni takšnih nepredvidenih dogodkov.
Mogoče me res njene zgodbe bolj okupirajo.

Je pač bad news. Poskusi ne dvigati na njene klice.

Znebit se je poskušaš, imaš slabo vest in iščeš nepovezane stvari, da bi sama sebe opravičila pred sabo in pred svetom.

Eh, nic posebnega, slucajnost pac.
Pred leti sem imela tako situacijo z belimi hlacami, pa je minilo.

Zakaj ji dvigneš? Ne razumem, da se odzoveš na klic, ki te spravi v stres.

Črna magija, pokliči Milana, da ti odstrani urok. Pa srečno 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=dMPdzQYq6kI

Lahko mi pišeš: anlaki.lucker@gmail.com

Tudi jaz sem nekoč imela stike z žensko, ki mi je resnično prinašala smolo. Tisti dan, ko sem jo srečala, se je sigurno nekaj slabega zgodilo. Na začetku nisem bila pozorna, potem pa sem ugotovila, da to ni več zgolj naključje. Očitno je tudi tvoja znanka prinašalka nesreče/smole.

Tudi jaz sem nekoč imela stike z žensko, ki mi je resnično prinašala smolo. Tisti dan, ko sem jo srečala, se je sigurno nekaj slabega zgodilo. Na začetku nisem bila pozorna, potem pa sem ugotovila, da to ni več zgolj naključje. Očitno je tudi tvoja znanka prinašalka nesreče/smole.
[/quote]
Točno tako nekako. Če jo na hitro odslovim, ker sem ravno sredi opravkov, je vse v najlepšem redu.
Čim se z njo dlje pogovarjam imam za začetek občutek, kot da mi je posrkala vso življenjsko energijo, potem se mi pa za nameček še kaj slabega zgodi.
Ampak ne vem kako naj ukrepam. Kar odkljukat je ne morem, ker to ni v moji naravi.

Kaj pa je v tvoji naravi? Igrati žrtev? Potem pa molči in trpi.

Vrže te iz tira, samo to je. Ko ljudje nismo zbrani, oz. nas je kaj pretreslo, smo pa veliko manj pazljivi, bolj raztreseni, zamišljeni, v stresu itd. in takrat se nesreče prej pripetijo.

Zakaj se pogovarjaš z njo, ko pa imaš do tega tak odpor, je pa drugo vprašanje, ki ga boš morala sama pri sebi rešiti.

Odpili jo, sploh ne razmišljaj.

Ne sekiraj se. Verjetno gre za t.i. “čustvenega vampirja”, in te izmozga in posledicno si bolj raztresena in se ti to zgodi. Obstaja pa tudi rek, da ce nisi na pravi poti se znajo dogajati slabe stvari. In mogoce vajino prijateljstvo ni pravo, in ti zivljenje daje signale, da se odstranis iz tega odnosa, ker bos drugace sama sebi skodovala. Vajinega odnosa ne poznam. Ce gre za pravo prijateljstvo, ji se naprej prisluhni, ker pravih prijateljev se ne dobi kar tako. V nasprotnem primeru, pa se postavi zase in na lep nacin reci NE. Tudi sama dostikrat “prijateljem” nisem znala postaviti meja, mela sem posledicno migrene in bolecine v krizu. Ce ta oseba vsaj obcasno ne pririse nasmeha na tvoj obraz ali pa tudi ona kdaj poslusa tvoje tegobe, jo v svoje dobro ostrani in svojega zivljenja. So prijatelji, in so prijatelji ki klicejo samo ko kaj rabijo ali pa so na tleh. Vem, da je tezko, ampak nisi njihov terapevt. Lp

Ni povezano. Čustvenega vampirja pa le svobodno izločit iz življenja, naj ti ne bo žal.

Hvala! Vidim, da veš.

Kaj pa je?

Tvoja znanka je energijska pijavka. Predvidevam, da vsakič, ko te poklice razlaga o svojih problemih, tvoje življenje je ne zanima. To pusca na tebi psihološke posledice in si zato naslednji dan bolj raztresena in posledicno bolj ranljiva. Enostavno se umakni, ne javljaj se na kliče, si samo njen strelovod. Mogoce ji prej predlagaj, naj si poišče strokovno pomoč. Good luck ?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close