Vedeževanje
..hm…moja dobra prijateljica je vedezevalka…taka…priznana, marsikdo , tudi od znanih osebnosti se obraca na njo….
….jest imam malo privilegija….ne pustim, da mi sloga kar vse po tekocem traku….kar jo vprasam, tisto mi pove…in kaj naj recem…vcasih se je kar malo bojim, ker je do sedaj se vse uganila…
…pred casom mi je povedala, da so v spilu 4 zenske iz sorodstava…in ena naj bi se sedaj…v bliznji prihodnosti zgrudila in umrla…hm…upam, res iz srca, da se je vsaj tokrat zmotila…
LP
Dreja
…lahko navezete stik preko mobitela in se zmenite z njo za direkten kontakt …..ta je po moje tudi najboljsi in kolikor vem , ni draga…..gleda iz kart…( 041 395-754 ),
za nasvete in kratka vprasanja jo pokličite na 090 4356 ( tukaj se vam takoj nastepa cel kup impulzov–ne priporocam )
LP
Dreja
Jaz vam bom prerokovala nekaj, kar se vam bo zagotovo uresničilo.
Torej, Speedy. Štiri ženske v tvojem sorodstvu. Grem stavit, da je vsaj ena od njih starejša od 80 let. In ta se lahko stegne v bližnji prihodnosti, ne? Mater je to težko ugotovit.
No, jaz ti bom prerokovala kdaj se bo stegnila najmlajša od teh štirih. Z srhljivo točnostjo. Če te ni strah, preberi moj naslednji post.
Forum je zaprt za komentiranje.