Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Vedeževanje

Vedeževanje

Ali ste že bile kdaj pri vedeževalki? Če ste slučajo bile in vam je kakšne stvari res uganila iz preteklosti, ali ste ji potem verjeli kar vam je povedala za prihodnost?

Lp, Sunny*

..hm…moja dobra prijateljica je vedezevalka…taka…priznana, marsikdo , tudi od znanih osebnosti se obraca na njo….

….jest imam malo privilegija….ne pustim, da mi sloga kar vse po tekocem traku….kar jo vprasam, tisto mi pove…in kaj naj recem…vcasih se je kar malo bojim, ker je do sedaj se vse uganila…

…pred casom mi je povedala, da so v spilu 4 zenske iz sorodstava…in ena naj bi se sedaj…v bliznji prihodnosti zgrudila in umrla…hm…upam, res iz srca, da se je vsaj tokrat zmotila…

LP
Dreja

****************** Andreja, zavarovalni zastopnik 051-399-125

A dela tudi preko mail-a?

lp

Moja tud, pa mi je pred kratkim napovedala nekaj, kar bi blo kr aaaaaaaa :)))) In je pa menda ful dobra, pa mi je zdej kr mal čudno :)))

……..a vas ni nc strah pol,matr dobre ste???!!!
Jst si tega ne bi upala ker bi pol skoz gruntala,kwa bo.

Ma ja men je neki takega rekla, ko se mi ni zdelo preveč dobro :)) Sam menda je drugač dobro… Da se ti kao večina stvari zgodi bolj pozno, pri emn npr. po 30. letu. Ja a zdej bo pa dolgčas do takrat al kaj…

Kje pa se jo da dobit? Jaz bi potrebovala njen nasvet.

pa se da tole tvojo prijateljico obiskat?
mene bi pa zanimalo… a lahko daš telefon oz. naslov, če ni skrivnost, kdo ta vedeževalka je?

A mene al speedy sprašuješ? Za moj ne vem, tala vizitke, sam po mojem da zaenkrat sam za prijatelje… Ker v bistvu pol mesta hodi k njej, je pa zastonj, razen če pustiš simboličen znesek. Jaz ji vedno kavo, pa jurja. Ker si res vzame cel popoldan časa, po pet šest ur… In res mine hitro.

…lahko navezete stik preko mobitela in se zmenite z njo za direkten kontakt …..ta je po moje tudi najboljsi in kolikor vem , ni draga…..gleda iz kart…( 041 395-754 ),

za nasvete in kratka vprasanja jo pokličite na 090 4356 ( tukaj se vam takoj nastepa cel kup impulzov–ne priporocam )

LP
Dreja

****************** Andreja, zavarovalni zastopnik 051-399-125

Jaz vam bom prerokovala nekaj, kar se vam bo zagotovo uresničilo.
Torej, Speedy. Štiri ženske v tvojem sorodstvu. Grem stavit, da je vsaj ena od njih starejša od 80 let. In ta se lahko stegne v bližnji prihodnosti, ne? Mater je to težko ugotovit.
No, jaz ti bom prerokovala kdaj se bo stegnila najmlajša od teh štirih. Z srhljivo točnostjo. Če te ni strah, preberi moj naslednji post.

Živela bo do smrti ;)))

jaz v to sploh ne verjamem…nakladajo

Okrutna, svaka ti čast!!!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close