Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek vedeževalka

vedeževalka

Živjo,

že nekaj časa razmišljam, da bi obiskala vedeželko, vendar ne poznam nobene res dobre. Ali mi lahko vi katero priporočite, po možnosti v LJ?
Lp, Eneja

Anita 041 977578 v Mostah. Zelo je prijazna. Poročaj, če boš šla k njej! (4000 Sit stane)

jaz pa poznam tjaso ki je mal ven iz lj. dobis jo tud po tel in je res najboljsa.zelo se potrudi,res je hvale vredna.dobis jo na 0904250, se pa lahk tud za doma zmenis z njo.

lp

Milenca, a ta Anitia dela tudi na 090?

Milenca,

hvala ti, jo jutri pokličem, pol pa vidmo. Me je kr mal strah, kaj bom slišala, k sem res v enem čudnem obdobju pred kup odločitvami. Upam, da mi po namignila v katero smer se nej obrnem:-)

Lp

Nimam nič proti, ampak res ne razumem folk, ki (slepo) verjame v te stvari…

Jaz ne verajmem ampak ravno danes se dogaja tisto kar je moji mamic ena napovedala. Opreracija točno tam kjer je napovedal. Sedaj pa sem v dilemi ali verjeti ali na. Pravzaprav se je uresnočilo skoraj čisto vse kar je napovedala pred tremi leti.
Jaz ne grem nikoli več.

Anita mislim, da ne dela na 090. Prej je bila v Rogaški al v Radencih, sem že pozabila, zdaj je šele slabe pol leta tu.
Tudi jaz sem bila na začetku zelo skeptična, ampak potem, ko se je prav vse uresničilo (operacija, bolezen očeta, izpiti, ljubezen…) potem sem začela verjeti, da nekaj je na tem. Kaj točno ne vem, ampak meni je večkrat pomagalo pri odločitvah, ki so bile velikega pomena (svetovala mi je, da naj gre prijateljica čim prej na pregled – in res so ji zadnji trenutek odkrili hudo bolezen) – torej – verjeti ali trmasto apriori zavračati neznano?
Vsak po svoje pač – saj nikogar ne silim- aja, no – raznim 090 pa jaz tudi ne nasedam, ker se mi zdi, da samo dobro poslušajo kaj vprašaš in ti pač diplomatsko zavito odgovorijo, tko da je lohk odgovor karkoli, medtem pa urca teče tik tak tik tak – tolarčki pa bye bye…

vedeževalke?????????ene so nakladačice,bo držalo nekatere pa zadanejo in jaz bi vse dala da bi našla svojo ARIANO vem le to da je delala na tržaški 2 na 090,vedno sem jo klicala tik pred…vedno se je šlo za sina in vedno je bilo točno tako kot je rekla…..če jo kdo pozna…..ARIANA POTREBUJEM TE!!!!!!!!!!

Moji mamic pa je neka ANita na 090 napovedala vse kar se ji je resnično uresničilo.

Evo včeraj sem bila pri tej vedeževalki (0904250). Dobile sva se pri njej doma…in…napovedovala je iz mojih rojstnih podatkov. Zadela me je v nulo, bila sem kr malo šokirana. Je bila zanimiva izkušnja.

Eneja, kolk pa računa, če se dobiš z njo doma?

A POZNA KTERA SLUČAJNO VEDEŽEVALKO ALENO. PRED DVEMA LETOMA JE PRENEHALA DELAT V MARIBORU, V CENTRU MESTA JE IMELA PISARNO. NUJNO JO POTREBUJEM. PROSIM ZA POMOČ! HVALA

Milenca hvala za telefon od Anite – res je kar strašljivo, kako vse zadane in ni odgovora, ki ga ne bi imela. Včeraj sem bila pri njej in še danes sem šokirana.
Superca je.

Predlagam da vsak dan prebereš kakšen časopis s trači in čakaš, da bo notri pisalo z debelim tiskom “Vedeževalka zadela na loteriji!”. Ta je zagotovo dobra.press

a tale Anita tud kej za vnaprej pove?
nia

Milenca,

računala je 6 jurjev, sam je pa res eno uro skoz govorila.
lp, eneja

Vedeževalci in podobni, po mojem mnenju, služijo na račun naivnih ljudi, ki imajo preveč denarja. Revni ga nimajo toliko, da bi ga kar tako metali okrog.

Zakaj vedeževalci ne zadevajo na loteriji?

draga eneja;

torej si bila pri tjasi!potem ni niti dvoma da bi te ona lahko razocarala,saj pove resnicno,vcasih se celo prevec realno!pa lep pozdrav

milenca,kako dolgo si se pogovarjala z njo?

A te lahko prosim za naslov ali telefonsko št. te vedeževalke.Hvala

mazza napisal:

> vedeževalke?????????ene so nakladačice,bo držalo nekatere pa
> zadanejo in jaz bi vse dala da bi našla svojo ARIANO vem le to
> da je delala na tržaški 2 na 090,vedno sem jo klicala tik
> pred…vedno se je šlo za sina in vedno je bilo točno tako kot
> je rekla…..če jo kdo pozna…..ARIANA POTREBUJEM TE!!!!!!!!!!

oj! ko sm že ravno zašla sem… a pozna kdo vedeževalko Miro s Krvavca… mela bi njeno številko.

notica* : ali mogoče veš kaj se je s Tjašo zgodilo? že ene pol leta je ne dobim več na 0904250. Vem da je imela tudi mobitel ki ga pa nism shranila, ali ga mogoče imaš ali pa vsaj njen naslov?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close