vedeževalka
Anita mislim, da ne dela na 090. Prej je bila v Rogaški al v Radencih, sem že pozabila, zdaj je šele slabe pol leta tu.
Tudi jaz sem bila na začetku zelo skeptična, ampak potem, ko se je prav vse uresničilo (operacija, bolezen očeta, izpiti, ljubezen…) potem sem začela verjeti, da nekaj je na tem. Kaj točno ne vem, ampak meni je večkrat pomagalo pri odločitvah, ki so bile velikega pomena (svetovala mi je, da naj gre prijateljica čim prej na pregled – in res so ji zadnji trenutek odkrili hudo bolezen) – torej – verjeti ali trmasto apriori zavračati neznano?
Vsak po svoje pač – saj nikogar ne silim- aja, no – raznim 090 pa jaz tudi ne nasedam, ker se mi zdi, da samo dobro poslušajo kaj vprašaš in ti pač diplomatsko zavito odgovorijo, tko da je lohk odgovor karkoli, medtem pa urca teče tik tak tik tak – tolarčki pa bye bye…
vedeževalke?????????ene so nakladačice,bo držalo nekatere pa zadanejo in jaz bi vse dala da bi našla svojo ARIANO vem le to da je delala na tržaški 2 na 090,vedno sem jo klicala tik pred…vedno se je šlo za sina in vedno je bilo točno tako kot je rekla…..če jo kdo pozna…..ARIANA POTREBUJEM TE!!!!!!!!!!
mazza napisal:
> vedeževalke?????????ene so nakladačice,bo držalo nekatere pa
> zadanejo in jaz bi vse dala da bi našla svojo ARIANO vem le to
> da je delala na tržaški 2 na 090,vedno sem jo klicala tik
> pred…vedno se je šlo za sina in vedno je bilo točno tako kot
> je rekla…..če jo kdo pozna…..ARIANA POTREBUJEM TE!!!!!!!!!!
Forum je zaprt za komentiranje.