Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Vedeževalka Stanka iz Postojne KONTAKT

Vedeževalka Stanka iz Postojne KONTAKT

Včasih iz firbca včasih pa ker so problemi težko rešljivi!

Lep pozdrav vsem z dobrimi nameni in hvala vsem v naprej za informacije.

Zanima me če vedeževalka jasnovidka Stanka iz Postojne še opravlja svoje poslanstvo in če je kakšen kontakt kjer bi se jo dalo dobiti, na kakršenkoli način?

Stanka že počiva v miru.

Je kje kdo ki ji je vsaj podobno dober na tem področju?

na stanko se lahko obrneš le v molitvi. morda ti sveti duh pomaga sprejeti odločitev.

postavi vprašanje in dobila boš tak odgovor, da boš razmišljala o njem.

Kaj je s tabo narobe?

Mislim, da nikogar ni v tej državi, ki bi bil podoben Stanki po načinu dela. Bila je prava jasnovidka, veliko je videla in povedala pa kljub temu ni računala veliko za tisto. Jaz sem bila pri njej mi je je res zadela, tisto kar je rekla, kako mi gre v življenju, ne bi mogla bolj.

Če je že kdo tako dober, samo ne vem zanj, pa računa astronomsko. Mogoče Sara, samo ona ne pove toliko….

Kako pa do Sare?

Kako pa do Sare?[/quote]

Stanka, Sara, Dragica, Teja, ni, da ni… Pojdi si kupit ene karte, bo vsekakor šlo manj denarja za vse ostale obiske. Čez čas bo karte nadomestila kava, kar je zelo dobro, saj bo s kavo korak bližje tebi in dnevu, ko boš ugotovila, da je kontakt, ki ga iščeš, od vedno v tebi :))

Un večer je vilid napisu da ima Stanko, dejte njega uprasat, ziher je dobra in pocen:))))

Si par let prepozna. Edino če vedežuje iz onostranstva 🙂

------------------------------------------------------------------------------ Starši pazite na svoje najstnice. https://www.youtube.com/watch?v=Urw-iutHw5E

Par minut nazaj sem bral tvojo temo, nadalje brskal po spletu za bz, in evotigana: https://www.google.si/search?q=razteg+vratne+hrbtenice&rlz=1C1TEUA_enSI539SI539&es_sm=93&biw=1777&bih=847&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0CAYQ_AUoAWoVChMI9dDzpuXGyAIVKiZyCh3_6wzU&dpr=0.9#imgrc=wWGDGDSB-SuO0M{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}3A

Ps: posredovanje je brazplačno.

Pa ne no! V ženska.si ali nekaj podobnega je o enem tipu iz vipavske doline ki je prej bil bankir. Ne najdem več.

Žal mi je zanjo a lahko se pogovorite s Ano na 0905054 in dobii boste avno dobre  odgove

Odgovor na objavo uporabnika
Nada288, 17.09.2025 ob 15:19

Žal mi je zanjo a lahko se pogovorite s Ano na 0905054 in dobii boste avno dobre  odgove

pa daj no Nada, preberi kaj si napisala, prvi razred OŠ, no.  Stanka je pa že 10 let od kar je umrla

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close