Vedeževalka Stanka iz Postojne KONTAKT
Mislim, da nikogar ni v tej državi, ki bi bil podoben Stanki po načinu dela. Bila je prava jasnovidka, veliko je videla in povedala pa kljub temu ni računala veliko za tisto. Jaz sem bila pri njej mi je je res zadela, tisto kar je rekla, kako mi gre v življenju, ne bi mogla bolj.
Če je že kdo tako dober, samo ne vem zanj, pa računa astronomsko. Mogoče Sara, samo ona ne pove toliko….
Kako pa do Sare?[/quote]
Stanka, Sara, Dragica, Teja, ni, da ni… Pojdi si kupit ene karte, bo vsekakor šlo manj denarja za vse ostale obiske. Čez čas bo karte nadomestila kava, kar je zelo dobro, saj bo s kavo korak bližje tebi in dnevu, ko boš ugotovila, da je kontakt, ki ga iščeš, od vedno v tebi :))
Par minut nazaj sem bral tvojo temo, nadalje brskal po spletu za bz, in evotigana: https://www.google.si/search?q=razteg+vratne+hrbtenice&rlz=1C1TEUA_enSI539SI539&es_sm=93&biw=1777&bih=847&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0CAYQ_AUoAWoVChMI9dDzpuXGyAIVKiZyCh3_6wzU&dpr=0.9#imgrc=wWGDGDSB-SuO0M{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}3A
Ps: posredovanje je brazplačno.
Forum je zaprt za komentiranje.