vedeževalka karin
@B_M – če sem napisal Ne je to NE!!! ni ne mogoče, ne bom premislil, ne da se dam podkupiti … je Ne.
Pa ne bo še xy mojih potocev plačevalo za zakuževanje, razstrupljanje … Drave!!
Pa še vse elekratrarne bo razjedlo od njenga strupa — ptičerljubci so pa proti veternicam .. in nas to pahne v kameno dobo brez elektrike.
Pomisli: tudi ti boš zaradi tega brez interneta!![/quote]
@NM-3w, pa kako boš ti o tem odločal, če sploh nisi udeleženec? 🙂 Jaz sem svoje že rekla, zdaj je na potezi še matjaži.)
Brez interneta???…. saj se ne bomo v Savi vrtincev delali :)[/quote]
a z logiko si pa niti na Oni nisi??
Odločam komot — sem na netu ☺ Pa še Margot-_ko poznam (v različnih agregatnih stanjih) zadosti, da vem kaj in o čem tipkam.
Pisanje je o Dravi – ne o Savi (pa tudi Sava ima elektrarne (po številu in jakosti presega Dravo)) in bi bil problem enak (ja, ne Isti!!)
NM-3w: “Mamiiii, muha me gleda!” [sup]glej me muha, glej![/sup]
Bibitka zmenjeno! Imaš kaj bokobranov al prinesem jaz svoje :)) Nemči ima baje plavalni obroč (serijsko).[/quote]
@Margotka- a tvoj “peder” (bitje z jajci in otepačem, ki gleda kako se na travi drugi tipi “dr.ka.jo”) ti še ni povedal, da moraš “potrpeti”, ko gre on pod tuš s soigralci … in da to pomeni, da je babnica doma in čaka, … ne pa, da jo nosi krapom na vohanje?
ali si mogoče “spregledala” pa bi ti bilo karkoli spolzkega v luknjo odrešitev ☺
OK — to pa razumem, da se siliš v drstenje
NM-3w: “Mamiiii, muha me gleda!” [sup]glej me muha, glej![/sup]
Bibitka zmenjeno! Imaš kaj bokobranov al prinesem jaz svoje :)) Nemči ima baje plavalni obroč (serijsko).[/quote]
“Bokobranov” zopet prosim prevod.:)
A to ima nemči tiste črve? :)))[/quote]
Bokobran —>> imajo barke na boku (ženske po navadi tudi :D)
Za črve ne vem, za šlauf okrog vampeka sem pa ziher :)))
“Bokobranov” zopet prosim prevod.:)
A to ima nemči tiste črve? :)))[/quote]
Za črve ne vem, za šlauf okrog vampeka sem pa ziher :)))[/quote]
@Margot- .. vem kaj je bokobran (v Jugi sem naredil izpit za vodenje čolnov do 10 BRT ☺)
Ti imaš tudi ramenobrane, joškobrane, vratobrane, ritobrane, bedrobrane, popkobrane … nimaš pa možganožderov (so spizdili) ☺
Bibita
Pod pogojem , da znaš dodobra razburkati in skaliti vodo ter pošteno dvigniti sedimente na dnu, ti kar pridi.
Če pa pride še Margot, pa vaju peljem na adrenalinske brzice! 😀
Samo ne vem, zdita se mi malo iz vaje, je treba biti fit za podobne smele podvige, ki terjajo celo žensko telo.
Upam, da vaju bo hladna voda malo nafrišala in pospešila cirkulacijo, ko se bosta morali spopadati z vrtinci.
Tudi kakšno kakšna kača vaju lahko ovije, bosta morali prej plosknit po vodi, preden se podata v neznano. :))
Ja ne vem, s katero od vaju bi bolj spenil divje dravske vode. Upam, da sta gibki najmanj kot krokodlji rep? 😀
Ne pozabita plavutk, ker se mi zdi, da imata bolj švoh zamahe pod vodo in da bi vama hitro pošlo zraka.
Pri bikinkah rabita samo spodnji del, da vama kakšna žival kam ne zleze, ker ne veš, kaj tu notri je v vodi. 🙂
Ampak se mi zdi, da je Margot bolj trdoživa, da tega neudobnega kosa kopalk sploh ne rabi, ker bi jo tiščal. :)))
PS: Margot ne pozabi vzeti s sabo stričeka NM-3w, se bi rad prištulil zraven, vidim, bo nam čuval garderobo, da je ne odplavi Drava, ko bom čofotal z vama in povzročal manjše cunamije. :)) Da bi vama naoljil hrbtet, je že prezahtevno, ker se mu preveč roke tresejo, bi vaju prej popraskal, bom vaju jaz namazal. Kljub drhtavici ga bomo že za nekaj ponucali, če ne bo za drugo uporabo, nam bo vsaj senco delal in odganjal komarje. 😛
Pod pogojem , da znaš dodobra razburkati in skaliti vodo ter pošteno dvigniti sedimente na dnu, ti kar pridi.
Če pa pride še Margot, pa vaju peljem na adrenalinske brzice! 😀
Samo ne vem, zdita se mi malo iz vaje, je treba biti fit za podobne smele podvige, ki terjajo celo žensko telo.
Upam, da vaju bo hladna voda malo nafrišala in pospešila cirkulacijo, ko se bosta morali spopadati z vrtinci.
Tudi kakšno kakšna kača vaju lahko ovije, bosta morali prej plosknit po vodi, preden se podata v neznano. :))
Ja ne vem, s katero od vaju bi bolj spenil divje dravske vode. Upam, da sta gibki najmanj kot krokodlji rep? 😀
Ne pozabita plavutk, ker se mi zdi, da imata bolj švoh zamahe pod vodo in da bi vama hitro pošlo zraka.
Pri bikinkah rabita samo spodnji del, da vama kakšna žival kam ne zleze, ker ne veš, kaj tu notri je v vodi. 🙂
Ampak se mi zdi, da je Margot bolj trdoživa, da tega neudobnega kosa kopalk sploh ne rabi, ker bi jo tiščal. :)))
PS: Margot ne pozabi vzeti s sabo stričeka NM-3w, se bi rad prištulil zraven, vidim, bo nam čuval garderobo, da je ne odplavi Drava, ko bom čofotal z vama in povzročal manjše cunamije. :)) Da bi vama naoljil hrbtet, je že prezahtevno, ker se mu preveč roke tresejo, bi vaju prej popraskal, bom vaju jaz namazal. Kljub drhtavici ga bomo že za nekaj ponucali, če ne bo za drugo uporabo, nam bo vsaj senco delal in odganjal komarje. :P[/quote]
Jaz sem za adrenalin, zato prideva obvezno z Margotko, potem boš pa lahko ocenil, kako znava razburkati in skaliti…. ne samo Dravo 🙂 komaj čakam, da bo poletje.:)
Za črve ne vem, za šlauf okrog vampeka sem pa ziher :)))[/quote]
@Margot- .. vem kaj je bokobran (v Jugi sem naredil izpit za vodenje čolnov do 10 BRT ☺)
Ti imaš tudi ramenobrane, joškobrane, vratobrane, ritobrane, bedrobrane, popkobrane … nimaš pa možganožderov (so spizdili) ☺[/quote]
NeMči, žal mi je, če te bom sedaj prizadela, ampak v naši družini (ne bom zdaj o detajlih) bi bil ti s tem svojim pildkom največ “mali od palube”.
Forum je zaprt za komentiranje.