vedeževalka karin
jaz izkušenj z vedeževalkami nimam. Ne v smislu, da bi mi šlogale. O Karin sem preko ljudi, ki jo poznajo, slišala marsikaj, a pustimo to.
Me pa zanima zakaj sploh hodite k tem vedeževalkam, kaj vas žene v iskanje odgovorov na vprašanje kaj se bo zgodilo v prihodnosti? Saj v končni fazi one ne spreminjajo vaše usode. Naj je ne bi. Lahko pa jo, če naletite na šarlatane in njihove besede vzamete za suho zlato in morda zaradi njih v življenju naredite tudi kakšno usodno napako.
A ti veš, da je bila Krapeževa z Verja?? Karin seveda. In to iz tiste ulice, kjer so s sekiro skakali eden v drugega!?[/quote]
u madona … a pol bi jo moral s “krpanom” (tistim, za cepljenje hlodov ☺ )
heh … popušila v štartu … kje pa je referenčna lista
pa listki za zbiranje nalepk
pa spisek ugodnosti
pa katere dneva imaš trojne pike
kdaj je za upokojence in študente popust
…
kera bedna pravniška, FDV, FF logika?!?!
in če takšno osebo “uravnaš/usmeriš” z dvema okoli kepe si pa asocialen???![/quote]
Ja no, me pač zanima, kaj vas žene k tem ljudem? Vprašanje je zelo preprosto postavljeno.
Z logiko običajno nimam težav. Je bila včasih moj priljubljen hobi, tekmovanja iz logike pa to. 🙂
Poznam pa ženske, ki so od Karin kupovale določene predmete “made in china” in potem skoraj poblaznele z njimi. Da se v kakšne druge detajle iz njenega zasebnega življenja na štajerskem koncu niti ne spuščam. Meni recimo, ko te stvari vem, na konec pameti ne bi prišlo, da bi jo obiskala. Ne njo ne katero drugo.
Razumem ljudi v stiski, ki se zaradi bolezni recimo zatečejo k raznim zdravilcem. Kaj pa lahko v mojem življenju pametnega naredi vedeževalka? Mi pove kateri kristalček naj božam, da bom doživela orgazem s svojim moškim? Mi pove, da bom čez 10 let bogata ali revna? Ali pa mi napolni glavo z idejo, da moj moški ni zveza za vse življenje?
Astrologija mi je ok. Je vsaj znanost ali mejna znanost. Vedeževanje pa… no ja.
kera bedna pravniška, FDV, FF logika?!?!
in če takšno osebo “uravnaš/usmeriš” z dvema okoli kepe si pa asocialen???![/quote]
Ja no, me pač zanima, kaj vas žene k tem ljudem? Vprašanje je zelo preprosto postavljeno.
Z logiko običajno nimam težav. Je bila včasih moj priljubljen hobi, tekmovanja iz logike pa to. 🙂
Poznam pa ženske, ki so od Karin kupovale določene predmete “made in china” in potem skoraj poblaznele z njimi. Da se v kakšne druge detajle iz njenega zasebnega življenja na štajerskem koncu niti ne spuščam. Meni recimo, ko te stvari vem, na konec pameti ne bi prišlo, da bi jo obiskala. Ne njo ne katero drugo.
Razumem ljudi v stiski, ki se zaradi bolezni recimo zatečejo k raznim zdravilcem. Kaj pa lahko v mojem življenju pametnega naredi vedeževalka? Mi pove kateri kristalček naj božam, da bom doživela orgazem s svojim moškim? Mi pove, da bom čez 10 let bogata ali revna? Ali pa mi napolni glavo z idejo, da moj moški ni zveza za vse življenje?
Astrologija mi je ok. Je vsaj znanost ali mejna znanost. Vedeževanje pa… no ja.[/quote]
jaz ne prenesem paradajza in vampov … pa zaradi tega ne pišem traktatov o drugih, katerim je to vsaj sprejemljivo, če ne življenskega pomena.
In to je to. Vsako tele ima svoje vesele, vsak bk pa svoj štrk.
kdor pa se zaletava v to, kar drugi “kupujejo” … je pa njihovega perja tič … samo druge, izstopajoče barve.
Astrologija mi je ok. Je vsaj znanost ali mejna znanost. Vedeževanje pa… no ja.[/quote]
jaz ne prenesem paradajza in vampov … pa zaradi tega ne pišem traktatov o drugih, katerim je to vsaj sprejemljivo, če ne življenskega pomena.
In to je to. Vsako tele ima svoje vesele, vsak bk pa svoj štrk.
kdor pa se zaletava v to, kar drugi “kupujejo” … je pa njihovega perja tič … samo druge, izstopajoče barve.[/quote]
Seveda, življenjskega pomena je predvsem za tiste, ki te storitve zaračunavajo.
Imam vso pravico o določenih stvareh izrazit svoje mnenje ali dvom.
In 100% vem, da določena vedeževalka ni sposobna pregnati moj dvom glede tega ali pa celo na kakršenkoli način vplivati na moje življenje. Še na svoje ni mogla. Ker vendarle “ni vse v denarju”.
pa spisek ugodnosti
…[/quote]
Stari, vse to piše v drobnem tisku. Kaj ne znaš brat? A-ja, ne vidiš ga – sori…:)))
Torej, seveda boš dobil popust, saj imate upokojenci krajšo prihodnost. Logično aneda?
Pike ne rabiš, ker jih zaradi mene večkrat fašeš, tako da imaš najbrž že vse liske polne ♥ ♥ ♥
pa spisek ugodnosti
…[/quote]
Stari, vse to piše v drobnem tisku. Kaj ne znaš brat? A-ja, ne vidiš ga – sori…:)))
Torej, seveda boš dobil popust, saj imate upokojenci krajšo prihodnost. Logično aneda?
Pike ne rabiš, ker jih zaradi mene večkrat fašeš, tako da imaš najbrž že vse liske polne ♥ ♥ ♥[/quote]
drugič vsaj 3x boldano napiši da je ponudba eksluzivno samo za NM-3w ☺
Matjažko, mene bolj skrbi, da bi se ti preveč vnel :)))[/quote]
Sem prebrala, da te skrbi, da bi se njegov preveč vnel.)))))
Potem bi pa prišlo do eksplozije…. si predstavljaš? :))[/quote]
Bibitka, kaj ti toliko zahajaš v neke mutne dravske vode… :))
Si predstavljaš, da te vrtinec zgrabi v bikinkah poleti? Seveda si…:D
Sem prebrala, da te skrbi, da bi se njegov preveč vnel.)))))
Potem bi pa prišlo do eksplozije…. si predstavljaš? :))[/quote]
Si predstavljaš, da te vrtinec zgrabi v bikinkah poleti? Seveda si…:D[/quote]
Zato, ker me ta “mutna” Drava privlači; saj veš nepoznano je vedno bolj …. me povabiš, da pridem poleti, pa bikinke s seboj prinesem. Zdaj si namreč bolj težko predstavljam ta hud vrtinec:))))
Si predstavljaš, da te vrtinec zgrabi v bikinkah poleti? Seveda si…:D[/quote]
Zato, ker me ta “mutna” Drava privlači; saj veš nepoznano je vedno bolj …. me povabiš, da pridem poleti, pa bikinke s seboj prinesem. Zdaj si namreč bolj težko predstavljam ta hud vrtinec:))))[/quote]
A lahko prosim pridem še jaz gledat. Res me zanima kako zgledajo Matjažkotovi vrtinci. :)))
Zato, ker me ta “mutna” Drava privlači; saj veš nepoznano je vedno bolj …. me povabiš, da pridem poleti, pa bikinke s seboj prinesem. Zdaj si namreč bolj težko predstavljam ta hud vrtinec:))))[/quote]
A lahko prosim pridem še jaz gledat. Res me zanima kako zgledajo Matjažkotovi vrtinci. :)))[/quote]
Ne
Danes si še posebej krut ;((
Šmrk, šmrk [sup]te nič ne ganejo moje solzice[/sup][/quote]
glej – od tebe bi bila Drava še proti toku zastrupljena … tam je pa že EU in veljajo stroga pravila.
pa ne cmizi se, da ne boš prežrla tal in podrla blok
Danes si še posebej krut ;((
Šmrk, šmrk [sup]te nič ne ganejo moje solzice[/sup][/quote]
glej – od tebe bi bila Drava še proti toku zastrupljena … tam je pa že EU in veljajo stroga pravila.
pa ne cmizi se, da ne boš prežrla tal in podrla blok[/quote]
Kaj pa če zaplavava skupaj? …boš ti spoti razstrupljeval… saj to obvladaš [sup]menda[/sup]
Kaj veš… mogoče se znajdeva skupaj… ti in jaz… kot Scarlett in Rhett … v vrtincu ?
Ohhh….NM, si lahko to predstavljaš???
pa ne cmizi se, da ne boš prežrla tal in podrla blok[/quote]
Kaj pa če zaplavava skupaj? …boš ti spoti razstrupljeval… saj to obvladaš [sup]menda[/sup]
Kaj veš… mogoče se znajdeva skupaj… ti in jaz… kot Scarlett in Rhett … v vrtincu ?
Ohhh….NM, si lahko to predstavljaš???[/quote]
mi take kazni ne morejo predpisati niti v Den Hagu — ni zločina, ki bi zaslužil kazen druženja s tabo
A lahko prosim pridem še jaz gledat. Res me zanima kako zgledajo Matjažkotovi vrtinci. :)))[/quote]
Ne[/quote]
Margot, seveda da lahko, vsaj kar se mene tiče. Mislim, da tudi matjaži ne bo imel nič proti, sploh če boš tudi ti bikinke s seboj prinesla… skrbi me edino to, če bi potem bili “vrtinci” prehudi :))))
Ne[/quote]
Margot, seveda da lahko, vsaj kar se mene tiče. Mislim, da tudi matjaži ne bo imel nič proti, sploh če boš tudi ti bikinke s seboj prinesla… skrbi me edino to, če bi potem bili “vrtinci” prehudi :))))[/quote]
@B_M – če sem napisal Ne je to NE!!! ni ne mogoče, ne bom premislil, ne da se dam podkupiti … je Ne.
Pa ne bo še xy mojih potocev plačevalo za zakuževanje, razstrupljanje … Drave!!
Pa še vse elekratrarne bo razjedlo od njenga strupa — ptičerljubci so pa proti veternicam .. in nas to pahne v kameno dobo brez elektrike.
Pomisli: tudi ti boš zaradi tega brez interneta!!
Margot, seveda da lahko, vsaj kar se mene tiče. Mislim, da tudi matjaži ne bo imel nič proti, sploh če boš tudi ti bikinke s seboj prinesla… skrbi me edino to, če bi potem bili “vrtinci” prehudi :))))[/quote]
@B_M – če sem napisal Ne je to NE!!! ni ne mogoče, ne bom premislil, ne da se dam podkupiti … je Ne.
Pa ne bo še xy mojih potocev plačevalo za zakuževanje, razstrupljanje … Drave!!
Pa še vse elekratrarne bo razjedlo od njenga strupa — ptičerljubci so pa proti veternicam .. in nas to pahne v kameno dobo brez elektrike.
Pomisli: tudi ti boš zaradi tega brez interneta!![/quote]
@NM-3w, pa kako boš ti o tem odločal, če sploh nisi udeleženec? 🙂 Jaz sem svoje že rekla, zdaj je na potezi še matjaži.)
Brez interneta???…. saj se ne bomo v Savi vrtincev delali 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.
[img]http://images.sodahead.com/polls/003654275/4641450857_211197015_fortune_teller_xlarge_xlarge.jpeg[/img]