vedeževalka karin
kje so 3deci? jst sm opazila samo dva. 🙂
pa še to fleš pravi, da je en punčka.
ma ja, neham, da te ne odženem. bo spet bibitka huda. ))))
Nocoj (2.12.2010) mi je delovala kar normalno, razen, če ni bila prej zmenjena z ženskami, ki so klicale. Je pa res čudno, da morajo delt na TV, sprejemat stranke, prodajat razne kamenčke… Mislim si, da če bi bile res jasnovidne bi si pogledala dobitno kombinacijo na lotu in zadele. Menda hodi tudi vedeževalec Dani igrat loto (smo ga videli), ampak mi ni znano, da bi kdaj kaj zadel.
Če pa kdo verjame – no ja..
Iz kart se ne da razbrat prihodnost takšno je moje mnenje. Sicer bi karte zmeraj ležale v istem redu, poleg tega pa je vse odvisno od tega kako se mešajo. Vseeno pa obstajajo neke determinante, ki lahko določajo visoko verjetnost nekega prihodnega dogodka, ampak le v bližnji prihodnosti, daljna prihodnost bo preveč spremenila način in karakter nekega osebka, da bi mu lahko recimo v zgodnjem otroštvu nekaj napovedoval (teorija nedoločnosti). To velja za stvari, ki sledijo fizikalnim zakonom in ljudem, ki sledijo še kulturnim in psihološkim zakonom. Kakorkoli če bi obstajal postopek, ki lahko napoveduje prihodnost tudi ta ne bi dal loto rezultatov, ker loterija nasprotuje vsem logično znanim zakonom kjer ni ne reda ne stabilnosti. Vedeževanje kolikor ga jaz razumem pa počenja ravno to, odkrije situacijo v kateri si in potem temu primerno napoveduje tisto kar po verjetnosti iz tega izhaja. Tako, da lahko samemu sebi napovedujemo prihodnost, brez kakšnih vedeževalcev in je po mojem to še najbolj pametno. Svetujem ti, da sama sebi poveš kaj vidiš v svojih prihodnosti in ukrepaš proti temu, če ti napoved ni všeč. Je bolj poceni in bolj učinkovito.
Kaj ima pa ženski splol s tem pa ne vem. Vse neumnosti, ki jih dela ženska jih moški ponavljajo z vsemi potencami. In če ženska ne more uspeti v politiki, ker plača za vedeževanje, zakaj lahko uspe v politiki moški, ki plača za seks s prostitutko ali celo izkoristi politično moč za pokol?
Dober poskus reklame za osebno spletno stran. 🙂
Prihodnosti je nešteto. Če ti vedeževalec (na)pove samo eno, te je izjemno omejil. Nekako te je oropal lastne moči, okrnil pogled, kjer ti nimaš več škarij in platna, da krojiš lastno usodo – in kolikor bolj daješ vrednost in pomen njegovim besedam, toliko večja verjetnost obstaja, da se uresniči ravno tisto, kar je bilo napovedanega negativnega, saj ne zavedni strah teži k izpolnjevanju predikcij.
No pa jaz bom tudi povedala mojo zgodbo:
Ko je bila Karin še na začetkih in je živela v Luciji je šlogala za nekaj tisoč sit v svojem podnajemniškem stanovanju. No in jaz sem tudi prišla z mojo prijateljico na obiska kjer mi je (pri rosnih 19) napovedala , da ne bom nikoli faksa ne vpisala ne končala.No faks sem končala z 10, sem dipl.ing in se požvižgam na njena neumna ugibanja, imam več jasnovidnosti jaz kot ona.
No zdaj pa še zakaj sem to napisala,namreč, zaradi neizkušenosti in mladosti sem opustila idejo ,da bi vpisala faks in sem izgubila celih 6 let ter delala drugačna dela kot bi jih , če bi do 25 leta končala faks. Včasih si sami spremenimo življenje zaradi neumnosti. Jaz mislim, da če v nekaj verjameš je vse možno. Usodo si krojimo sami!
Največja sposobnost vedeževalcev je ravno v tem, kako od ljudi pobrati čimveč denarja.
Res si usodo krojimo sami. In krojimo si jo s svojimi prepričanji in dejanji. Zato je bolje delati na sebi in osebnostni rasti.
Nobena vedeževalka nas ne bo pripeljala na lepšo pot, če ne bomo sami poskrbeli za to.
Znameniti švicarski pisholog Cal Jung menda je nekje rekel nekako takole, da je najvičja ovira osebnostni rasti uspeh, torej ljudje, ki jim gre vse gladko v življenju, ki jih nekdo označuje za “srečneže”, morda to sploh niso, kakor vzameš, pač v razmislek.
Spoštovani
Tudi Jaz imam z njo kar nekaj problemov…Ne bom jo obsojala po videzu, ker je lepa, in jasno tudi pametna obenem, dovolj, da nas vrti okoli prsta…Tudi jaz sem klicala v torek 12-03.2013 na NET TV, da bi dobila direkno povezavo, ampak nisem imela sreče…Od 22.55pa do 23.30 nisem dobila sploh povezave…Ja pret minut pred polpolnočjo so me pa kar iz etra prekinili…Ja važno je da so mi pobrali 70,00€ + ddv 14,00€ …Ko sem začela težiti, da so mi linijo izklopili, da sem samo porabila denar, so mi na Tv _ NET glavni odgovorni napisal dopis, da se je zmenil z Karin, da bom vsaj brezplačno dobila izdelek od nje, da se je z njo že dogovoril, ampak do danes o izdelku ne duha ne sluha…Ja jaz bom ukrepala naprej, ne bom sedela križem rok, ker želim da se zadevi pride do dna…Ker verjetno, jaz nisem edina oseba, ki jo tako “nategnejo” z telefonskimi inpulzi…Ja nekateri pa res znajo služiti denar in to še za NEOPRAVLJENE storitve…Ne vem ali je krivda na NET-Tv, ali s strani Karin, oboe skupaj je povezava….Drugače ne gre…Ker pa sem ji “zatežila” še isti velčer, kar se mi je zgodilo, mi je odpisala, da ONA ni nič kriva, ampak naj se pozanimam na števiki 090-30-36 Net Tv. Ja ko pa sem v njen F.B profil, to napisala, da ko pa ob sredah pokličem na isto št. Jožeta MAJESA, nikoli ne čakam več kakor 10 minut in pridem v direktni eter…JO JE PA TAKO MOČNO RAZKURILO, da me je “skenclala iz njenega F:B profila” – sploh ne morem več komentirati…Ja ni kaj je LEVINJA z močnim podznakom Škorpijona, ko te piči, te upali in si gotov…Ja za Leve, pa tak vemo, da so glavni gospodarji in vladajo vsem živalim…Tako nekako je tudi z njo. Hvale sprejema do nebes in čez, poraze pa ne zna prenesti…Žal, ampak človek ki je medijska osebnost, se mora srečati, tudi z porazi in kritikami….Zelo sem razočarana nad vsem skupaj…A kar se tiče njene napovedi pred enim leto, mi je tudi napovedala vse dobro, da bom tožbo dobila marca 2012, ampak sem jo izgubila januarja letos, in samo bla, bla, bla…Nič se še ni uresničilo….To pa glede njenih napovedi…Joj kako smo ljudje, naivni in “BUDALE” z mano na čelu, ki verjamemo vsakomur, kar tako brez veze….
Lep pozdrav podpišem se z kompltnim imenom in Priiimkom, da bodo vsi videli…
Greta Barbarič
Ljubje božji, kako ste lahko tako naivni in futrate s (težko) prisluženim denarjem ničvredne prodajalce megle, bleferje, nastopače, dno družbe!!! Astrolgoija je največja izmišljotina, zvrhan kup debilizmov, masovno ustvarjen za ovce brez pameti in pravega jaza! To dejavnost bi morali v naši državi prepovedati, sodno preganjati. UMAZANI LOPOVI, so še hujši od politikov
Ona ti nič NAPOVEDALA, le želela ti je. Če si ti verjela, da ti je ona napovedala, je to tvoj problem. Ti je pa želela dobro, saj ona prav dobro VE, da ljudje, ki kličejo njo, so v veliki stiski, ali pa kličejo, da se zajebavajo (delajo norca).
Saj menda veš, da vse, kar se nam v življenju zgodi, nekako lahko sami nadzorujemo, včasih pa tudi tega ne moremo, posebej če so vmes tudi drugi ljudje, ki se želijo nekaj drugega, kar bo nas “oškodovalo”, še malo bolj od nas. V resnici nas vsaka izkušnja le obogati, vsaj nekatere.
Tudi ti si si želela zate vse dobro, vprašanje pa je, če si naredila za to dovolj. Če si se samo zanašala ne njeno napoved, namesto nase, potem dvomim.
Karin govori,da denar more kroziti.Nateguje naivneže ki itak nimajo denarja,ona je pa vsaka dva tedna na dopustu. Tudi meni je napovedala vse mimo, plačala sem pa 90eur. Rekla sem si k nje nikoli vec!!!!! In res večkrat je pijana v oddaji,da ji gre verjetno bolje z napizdovanjem in laganjem narodu. Da je ni sram glede stanovanja…tok dnara ko ma…zivi pa v obcinskem stanovanju ki je namenjen druzini z otoki..SRAMOTA!!!!!
Kaj se pa tiče teh kock sreče,magicni kvadrat itd…kupuje na kitajskem od ene stare babe za euro,dva…tle prodaja nad 50.eur izdelke. Ne razumem kako ji narod tako naseda?? Izdelek sem sama kupila na kitajskem isti ko ga prodaja ona in vem kako stvari potekajo. NE JI NASEDAT VEČ,SKODA DENARJA da vam laze..ona pa uziva na potovanjih a vi,upate da se bo kaj spremenilo,da se vam bo zelja izpolnila….MALO SUTRA!!!
Zanimivo je, da osebo kvalificiraš glede na njeno astrološko znamenje. Po tvojem so vsi levi in škorpijoni pokvarjeni. V katerem znamenju pa so rojeni taki kot si ti, naivni mislim?[/quote]Dvojčki so torej znano dvolični? To so tvoje izkušnje (koliko dvojčkov?) ali to piše v instant astrološki karti, na katero si prijela?
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup] Forum je zaprt za komentiranje.