Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek vedeževalka karin

vedeževalka karin

La Luna napisal:

> V našem bloku je živela ena “vedeževalka”, čisto slučajno smo
> to ugotovili.
> Bila je neizobražena (poklicna 3-letna šola), brez službe, pa
> če mene vprašate, še razgledana ni bila. Prometa je imela, da
> se bog usmili, srednješolke so trumoma klicale in hodile k
> njej. Ona se je pa smejala, kako jih fino farba…
> Znajdi se…

Kurec24cm
Se pravi da ni bila tako nora kot ti pravis,ce je na pametnih in razgledanih sluzila.

Pijem pusim i devojke rusim!

Kakšno vezo pa ma to,da ti pove kaj je blo prej?Saj greš zato,da bi zvedu kaj bo,a ne?No,ne vem,sam če greš enkrat prav lahko postaneš odvisen,sploh če ti pove kar si želel slišat???

vedeževalke povejo tist, kar hočeš slišat…. pa ljudje že sami tolk naivni, da jim že nevede mal “namignejo”, kaj jih muči in kaj zanima, one pa znajo to samo spretno v ta prave besede pretvorit.
Ste gledal Trenja, ko je bla tam una karin, pa ko je flancala o teh številkah o lotu?
No, ona je rekla, da je 6 tista številka, ki kao nekaj pomeni,ne vem zdej točn kaj….ampak glede na to, da včeraj ni bila izžrebana niti ena številka, ki naj bi bila po njenem “srečna”…ne vem, po moje zna samo dobr nakladat, pa ne mislm zdej samo zaradi lota, na sploh…

Npr. uganila je, da sem dvakrat dalj časa delala v tujini in sicer je eno od držav točno povedala, drugo pa sosednjo (skozi katero sem večkrat potovala), število zanositev, starost otrok mojega prijatelja, študijsko smer, ki sem jo v mladosti želela študirati – ni ravno pogosta, opisala dokaj neznačilno usodo enega mojih bivših …

A je kdo morda gledal četrtkovo oddajo Karin, 1. oktobra? Bla sem pr kolegici, pa je mela TV vžgan, midve nekaj klepetava bla bla…pol pa pogledam pa vidim, ej kaj je s to žensko narobe, al je pijana al je kaj takega vzela?? Mislim, tak sma se narežali, kaj je ta ženska delala, komaj je govorila…pol so hitro oddajo prekinili. Malo je manjkalo pa bi še kolcat začela :)))

bila sem pri različnih vedeževalkah in lahko povem,da četudi je katera ‘vse’ zadela mi ni čisto nič pomagalo. Prihodnost je namreč nepredstavljiva, tudi kadar je napovedana. vprašanje je le ali potrebuješ psihologa ali pač ne.

jaz tud vedežujem ……pride kdo?hahaha pa imam oš

Mislim, ej to morš pa bit čist prf……, da verjameš tem bedarijam……..
Tak ko je zanč blo pr Piramidi, ko so ble Karin, pa Maruča, pa še ena avša avšasta…..Pa je glih ta tazadna avša napovedala, da se bodo naši nogometaši uvrstili med 8 najboljših na svetu…..No ja, saj ne rečem, da to ne bi bilo na splošno dosegljivo, ampak da pa greš to trdit, pa je višek vsega a se vam ne zdi ???
Jaz bom vedeževalcem verjel takrat, ko mi bo povedala točno celoten potek, npr. nesreče, pri kateri na srečo nisem utrpel nikakršnih poškodb, od tega kdaj je bila točno (datum in ura), s kakšnim vozilom, kakšno je bilo tedaj vreme, itn……
Ker pa vem, da mi tega ne more noben 100 % dokazati, pa do takrat ne dam niti centa, kamoli po par sto evrov za take bedarije…..
Toliko od mene….

Zdravo! Moja sestra je pred kratkim obiskaŁa vedeževaŁko ki ji je povedaŁa vse kar se je zdaj zares zgodilo.lp

Lep pozdrav vsem

nad Karin sem zelo razocarana.Bila sem pri njej na osebnem vedezevanju(prej je negdo vprasal za ceno,kok stane obisk)..stane 80 evrou.Jaz sem pricakovala nekaj drugacnega od vedezevalke,ki jo tako kujejo med zvezde,kar to kar sem dozivela tam se ljudje pogovarjamo,sprasujemo in zvemo od prijatlou,znancev itd v vsakdanjem zivljenju.Vprasala nsem jo za zdravje..po malem premisleku mi odgovori pazite malo na ledvice in kolena.Jaz sem pa sla najbolj zaradi rane,ki jo imam odprto ze par let pa se noce zapret in hotela izvedet kako dolgo se bo vleklo se to zdravljenje in,ce se da kaj ukreniti,da bo boljse.Tkrat,ko sem ji sama omenila kako pa bo z mojo rano je na veliko pogledala in me vprasala kje jo imam(jasnovidka)kako dolgo in vglavnem to ni nobena jasnovidka.Pa se to za mojega partnerja je pa tako mim vsekala,da me je vse minilo in nisem imela vec vprasanj,ker sem videlada nima pojma in da dela to zgolj denarja in namazana je z vsemi zavbami.Tud te kocke,in vse to kar prodaja je lari fari..vstran vrzen denar ona se pa se od revezev pobere kok le more pa ve,da nimajo denarja,ker sem imela prijateljico s sabo katera je res v financni krizi in je izkoristila,k je zvedela,da je psihicno res unicena potem ji pa tam pove,da tista kocka(ker je imela ze eno kocko od nje),ki jo ima ni vredu in mora vzeti drugo,pa se kroglo, pa neko koverto potem pa sem jaz prijateljici rekla ves zdaj pa zadost.Videla bos,ce ti bi ta kocka pomagala…jaz sem jo tudi vzela in potem bova sle po to vse kar ti ponuja.To je zdaj 5 mescev od tega s kocko smo delale kot je narekovala na TV on polni luni,ob prazni pa zelje pa vse te kolobocije a noc od nic.Jaz sem rekla,da jo bom ali poklicala ali opbiskala samo zaradi tega,ker ljudi res goljufa z raznimi njenimi pripomocki pa zdaj govori za neke nove kocke,ki s katerimi ni potrebno nic delat pa dajte nikoli vec.Nevem kako to dovolijo in jo zaradi nategovanja ljudi nobeden nc ne ukrene.Res je volja posameznika,ce gres k njej,da ti vedezuje in to moras pozabit saj si nato pripravljen,ce gres ze tja ampak,da se z ljudi norcuje z njenimi pripomocki to pa je ze goljufanje.Jaz odsvetujem vsakemu,ki ceni denar,ki ga tezko zasluzi naj gre raje kam med ljudi v kako kavarnokafic ali pac tja kjer mu odgovarja ambient pa si privosci lep pocitek,ki mu razbremeni vsagdanje misli pa bo zase naredil veliko vec,kot pa hodil k takim vedezevalkam,kot je karin.To je moj nasvet in vem,da se boste pocutili iz dneva v dan bolj.
Glede vedezevalke MIRE pa vam napisem kaj konkretnega,ko pride iz dopusta,ker sem bila vceraj pri njej obisk stane 100 evr povedala mi je veliko bolj konkretno kot Karin in tudi glede partnerja je rekla kot je.Bila je kar konkretna in sigurna ampak se nekaj cakam potem pa vam lahko povem se za Miro kako mnenje mam o njej.
Glede tega zakaj ljudje hodimo k raznim vedezevalkam,jasnovidcem je samo to,da bi ti vedela pomagat ali pa vsaj svetovat kaj naj naredis,da ti bo ratalo ali ti bo boljse slo ali pdbn…noben ne pricakuje,da z nic dobis milione,kule od gradova,ali,da naredijo bolne ljudi cist uzdrave saj niso carovniki a od njih pricakujes vsaj toliko,da te usmerijo na pravo pot tudi v ljubezni…a nazalost jih veliko njih niti tega neve,a vseeno se reklamirajo na TV,kot bi vedele in lahko pomagale prau vse….niti osnovnih stvari ti vecinoma nevejo uganit zato pa je najboljsa vedezevalka nasa najboljsa prijateljica,prijatelj ali oseba s katero si zaupata vse ali pa skoraj vse….
Prijeten vecer zelim vsem in kar pogumno skozi to kruto zivljenje…volja mpra bit,ce je nimas glih vsakdan je tud dobro a vcasih se malo sam prisdilis pa gre vse lepo bol,kot pa ti povejo te nase jasnovidke pa se lepo te oberejo:)) bay

Men se zdi Karin tudi larifari kolk jo vidim po tv. Drugače pa dar jasnovidnosti nima zeve z izobraženostjo, nobene.

Men se pa zdi čudno to, da če je taka vedeževalka, kak to, da si ni znala “napovedat”, da ji bo zakon razpadu po 2 letih??

Kak te ženske ne peče vest, ko uboge ljudi obere za kar 100eurov za 5 minut oslarij, ki jih blebeta.

Pozdravljeni!

Tudi sama bi rada podelila svoje mnejnje o jasnovidki KARIN. Ko jo gledaš na TV, vso nasmejano, komunikativno, predrzno, vsevedno, urejeno (to vsa čast) si tudi sam zaželiš, da
bi šel k njej na osebni pogovor.

Tudi sam sen nekaj več kot pred enim letom bila pri nje in naj kar takoj povem:
DA SE MI NI NITI ENA NJENA NAPOVED IZPOLNILA.
Ne bi ji rada delala krivice ali sodbe o njeni sposobnosti, pa vendar iz svoje izkušnje lahko
povem naslednje.

Ob prihodu v njene prostore smo bile isto uro naročene tri stranke. Ona sama je nekaj časa
hodila iz sobe v sobo vsa nemirna, ker ji je računalnik nekaj nagajal.
Vprašala sem jo katero bo vzela, ker smo vse tri naročene isto uro in ali gre to tako
hitro, pa je vsa nejevoljna odvrnila, do bo to hitro in, da bom že vse videla, o prijaznosti
ni bilo niti sledu.
UPS sem si rekla, s tole pa ni dobro češnje zobati.

Vsa vprašanja sem imela pripravljena in tudi datume in tako je zelo na hitro odgovarjala
na vse glede na datume rojstev.
– glede zdravja
da imam psihičen težave, katere so prirojene (o moji kronični bolezni pa niti besede)
– glede tožbe nič točnega /ker sem jo izgubila/
– o mojem prijatelju je rekla, da bo poleti zbolel in letos celo umru, saj ne morem verjeti,
da to nekdo s takšno lahkoto napoveduje; no zbolel še ni o smrti bomo še videli
– o mojem sinu starejšemu, da se bo s to deklico s katero je sedaj razšel kmalu in pričel
z neko mlajšo in z njo imel otroka /doslej se še ni razšel in tudi ni videti, da se bo/
– o mojem mjašem sinu /takrat je bilo zelo problematično glede njegove službe/ da bo
službo zgubil, vendar je rojem pod srečno zvezdo in bo srečal neko osebo, katera mu
bo takoj ponudila zalo dobro delo in plačo /še danes je v isti službi in nihče mu ni
ponudil novega dela/

In tako naprej, da vam ne bom pisala te štorije naprej; takšne so moje iskušnje, mogoče
je imela slab dan, ali je zgubila energijo, ker sem jo UPALA nekaj vprašati glede njenega
naročanja. Ne vem, vendar za 70 E bi le pričakovala vsaj nekaj jasnovidno točnih napovedi.

Sklenila sem, da bom šla do nje in ji to povedala in zahtevala denar nazaj. Zelo me
zanima kako se bo odzvala ali mi bo denar vrnila.

Napišite se drugi, mogoče imate bolj pozitivno mnenje, jaz sem svojega napisala.

butli ste tisti,ki mečete denar za take bedarije. kdo pa lahko vidi in ve,kaj se bo komu zgodilo.pomislite malo,če bi bilo res tko, kolko gorja bi bilo prihranjenga.

vsi tile kvazi jasnovidci in vedeževalci so goljufi in bi jih bilo treba zapret.

Jaz bom pa takole povedala, Karin, meni se ne zdi vredu ker je preveč skomercializirana, pa tiste njene kocke, dajte no…za zdravje jo vprašaš pa hoče vedet za kateri del telesa, na SPLOŠNO NE ODGOVARJA, blef…pokličite METO, jasnovidko, ki vam zdrdra vse od bolezni, če ste ločeni, poročeni, koliko otrok imatem pa še in še. Pa nič vas ne sprašuje, samo pove kaj vas zanima.Res je cool. Pa ANA tudi nič ne zaostaja za njo, tu je še TINA, to so tri dobre brez blefa.

TOČNO, KARIN je faca, da si upa za zdravje gledat al; karkoli že. Jasnovidke ANE sploh ne upam več klicat, ker me je strah, ta ženska vse pove, dobro, slabo, nič ni važno, fora pa je , da vse trofi.
Babnica je as v prerokovanju, numero uno, pa sploh ne rabi reklame na TV.
ANAje zakon, ANA JE NAJBOLJŠA.

Vse so šarlatanke.

….. poišči vidovitega milana na netu ….. ta je taprav.

Ta je faca in ti povem…. o ja so ljudje, ki imajo nadnaravne danosti, ampak če bi bli vsi, ki delajo v Slo taki…. madonca saj bi moral bit vsak tadrug…

pa daj poslušaj karin, pa Danija, pa Maručo ….. vse gospe pri 40 bodo imele ali pa že imajo ginekološke težave, nič težjega, moški pa bodo imelitežavo s križem …. HALO!!!!!!!!!!!!!!! ja kdo pa je pri teh letih do pikce zdrav?

Ne ga srat no …… če bi to z vedeževanjem šlo, potem ne bi blo tok nesreč pa še česa ne in res drži:

ZAKAJ PA NOBEN VEDEŽEVALEC NE ZADANE NA LOTU?

ojla! o Karin nimam pojma.bila pa sem pri vedeževalki v krškem,žau že pokojni,ki pa mi je uganila veliko stvari.za nazaj,tiste ki so se trenutno dogajale in tudi nekaj za naprej.res.bila je res grozna ženska na pogled,ampak uganila je res.ne verjamem prav v take stvari,ampak ona me je prepričala.samo ona.plačal si ji pač kolikor si hotel dati sam.ona ni postavljalacene

lp

Jaz se na Karin še nisem obračal. Edinokrat ko sem iskal vedeževalko sem se obrnil na ta vedeževanje, kjer vedežuje vedeževalka Miša. Fajn mi je ker imajo vedeževanje preko spleta…

z eno besedo: OKORIŠČANJE!

lep pozdrav vsem, nisem mogla si kaj da nebi še je jaz kako dodala….enake izkušnje sem tudi jaz imela do pred kratkim
slučajno sem se pogovarjala z kolegico o tej vroči temi…
a se mi je smejala ….ti kar hodi okoli jaz pa imam že par let eno in isto in vse štima in vedno zadene in kakor reče tako je , a je človek z srcem….vedno na voljo za sočloveka..sem imela kar usta odprta ..in vprašam kot vsaka ženska ..ja pa kje je in kako ji je ime …..
kratko jedernato zoffy…in že sem pohitela jo policala in sedela pri njej ….
moram rečt da sem zelo prijetno presenečena , preprosta , odgovori kratki jedernati, a najbolj me je šokiralo ker je vedela take stvari ki sem jih vedela le jaz….
ni sploh draga ..pokličem jo ko kaj potrebujem ali sem v dilemi in res se moram zahvalit kolegici urški da mi je povedala zanjo….tako da če jo še kdo želi …jo lahko dobi na 041 280 604, jaz sem zadovolna , in tako kot je urška rekla ena z srcem lep pozdrav marinka

sam ne mi pisat o tejle zofy, k pojma nima, je bla ena moja kolegica pri njej in se je sam križala, mislm kr neki naklada !!!
če je ta zofy vedeževalka, potem sem tudi jaz !

meni je enkrat ena rekla, da bom v roku pol leta zamenjala smer izobraževanja saj bom v zadnjem trenutku našla nekaj boljšega oz bolj primernega zame – in sem res. ena mi je pa rekla, da me vidi čez 10 let kot uspešno biznis žensko in se jaz začnem čisto potiho smejat, kao kaj spet nakladaš, in sem ji pač povedala, da se do sedaj te lepe napovedi še niso uresničile in se tudi ta nebo. in mi reče, da če bom vztrajala pri tem, da hočem biti bogata dami bo uspelo, drugače pa da ne, da zato ni ona kriva. da ona ne vidi kaj točno se bo zgodilo ampak stvari, ki so mogoče, da se mi zgodijo če bom to in to naredila. tako da brezveze, to da bom nekoč slavna pa bogata tudi sama vem NOT. drugače je pa mami klicala eno in ji je rekla, da bo kmalu dobila dediščino – hišo + denar od neke ženske in je RES tako da nevem, možno je vse

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close