Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek vedeževalka karin

vedeževalka karin

zanima me, če ima katera njeno številko ter koliko stane obisk pr njej! hvala in lp

ne, sam k nje ne!!!!
poznam jo osebno in to je tak larifari!!!!!

Številka od Karin je 041 421 891. Meni se pa zdi zelo v redu, vse ugane.

koliko pa stane?hvala

Ja, ja ful v redu je. On vse ve kaj se bo zgodilo. Kar k njej, zelo rada vas ima.

lol

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ena izmed mnogih prevarantk v Sloveniji; njihove najlepše lastnosti sta lenoba in posmehovanje naivnim ljudem.

dobre ste ej, da jim verjamete.

V našem bloku je živela ena “vedeževalka”, čisto slučajno smo to ugotovili.
Bila je neizobražena (poklicna 3-letna šola), brez službe, pa če mene vprašate, še razgledana ni bila. Prometa je imela, da se bog usmili, srednješolke so trumoma klicale in hodile k njej. Ona se je pa smejala, kako jih fino farba…
Znajdi se…

la luna – katere ženske pa so za tebe “izobražene”? samo tiste z visoko izobrazbo, prav smiliš se mi.

kaj ma to veze, če ima 3-letno šolo? to še ne pomeni, da je glupa
prej naprotno, vidis ona “tako neizobrazena” prou fajn sluzi, ti z vso svojo izobrazbo pa zelenis

Eh, jej, ženskice, planete pa tudi na vsak post, ki ga “po svoje” razumete…

Jasno sem zapisala, da jih je farbala. IN TU JE POINT!

Kakšna je bila, pa sem dodala za informacijo, da bi lažje skapirali, kdo vse se skriva pod krinko “vedeževalca”. Oseba, ki v resnici ima kakšne posebne talente, ni nerazgledana in zaplankana brezposelnica, ki se silom prilike loti tega posla, potem pa se s tem še hvali…

Poznate tisti hec;
Sestanek društva jasnovidcev odpade zaradi nepredvidenih zapletov…

Jasnovidci pa taki…

Pa da ne bo spet pljuvanja – verjamem v posebne talente ljudi, a ti talenti se prepoznajo že na daleč!!!

S precejšnjim dvomom sem se odpravila k vedeževalki Miri na Gorenjsko. Bila sem več kot presenečena. Povedala mi je podrobnosti iz mojega življenja, ki jih nisem zaupala nikomur, vedela za stvari, ki so zelo neznačilne za nekega človeka, kot se je izkazalo kasneje mi je razjasnila pogled nad določeno situacijo. Verjemite, ni bilo šloganje v smislu “nekdo vas skrivno ljubi, drug teden vas čaka denar (teden pred 15.) itd. Vsaka ji čast!

Nina, ali lahko poveš kaj več o tej Miri?

A bi men ta vedeževalka povedala številke za loto?

Dejte no ženske, v take neumnosti verjamete, potem pa jokate zakaj vas ni v politiki in na vodilnih mestih v gospodarstvu. Kam pa bi potem prišli, če bi se ravnal po napovedih vedeževalk.

Vedeževalke so osebe, ki pač zanjo ocenit osebo, kaj želi slišat ta oseba, da je prijazna in nasmejana, pa še kaj. In od tega kako so dobre v teh stvareh je razlika med “dobro” in “slabo” vedeževalko.

Zresnite se ženske pa adijo

Kar se tiče Karin …. v oddaji Trenja je napovedala št. 6 za loto ….. piiiiiiiiiiiip …. brca v temo!

Poznam pa osebno jasnovidko Maručo – ima oddajo tudi na TV. Se ukvarja s tistimi kamenčki ….
Dokler je bil mož živ je bila največja revca in sirota, po njegovi smrti je pa ženska zaživela …. in potem je pa s tem tako obogatela, da si je privoščila novo stanovanje in marcedeza …. pa da ne naštevam kaj še! Nisem mogla verjet, ko sem na hodniku srečevala moje profesorice iz srednje šole kakko so veselo hodile k njej!
Pa ljudje, kje vam je pamet da verjamete takim čenčam?
Njej pa kapo dol, da se je tako znajdla in da na tak glup način vleče mastne denarce od bolano naivnih ljudi!!!!!

Zakaj verjamejo? Iz obupa. Ker so tako obupani, da jim ne preostane drugega kot verjeti neki samooklicani vedeževalki (ona ima sigurno prav) in se ob tem spet bolje počutiti. Meni se kar malo smilijo ti ljudje.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Jah, eni se znajdejo, pa lepo izkoristijo nevednost, naivnost, nesposobnost, zasanjanost, melanhoničnost…in še bi lahko našteval…

Ja veste, vedeževalci so ljudje, ki jim moramo verjeti, ker so so vedež-evalci….vsi vse vejo, višja sila jim je dala moč, da iz “kugle” preberejo vse kar se bo zgodilo.

Ampak čudno, zakaj še nobeden od njih ni zadel na lotu….(hmm, verjetno ta kugla ne zna metet številk ven :)….ali pa nobeden od njih ni visoki svetovalec vlade ali kakšne obveščevalne agencije, ker verjamem, da bi jim bil v veliko pomoč……….aja, pa reklamacije na vedeževanje ni al kaj?

Oooo. karin, karin….povej mi kaj se bo zgodilo, ker sem napisal ta post….ugani kdo me bo ta prvi skurcal? 🙂

lp

V Cerkljah na Gorenjskem živi. Tudi na internetu ima svojo stran.

Saj ravno zato sem bila navdušena nad Miro. Opisala mi je osebe iz mojega življenja, o katerih ni mogla razbrati iz mojega vedenja, besed ali videza (spraševala me ni kaj dosti). Povedala je zelo neznačilne – celo nelogične stvari, ki pa so bile resnične (za nazaj). Tudi ni govorila splošnih stvari (npr. v preteklosti ste bili razočarani – kar bi lahko izjavila vsakemu, v zakonu ste malo nezadovoljni – katera pa je čisto srečna?). Pomagala mi je razjasniti svoj pogled na preteklost (o njej sama nisem skoraj nič spregovorila), o prihodnosti je povedala le malo.

“Opisala mi je osebe iz mojega življenja, o katerih ni mogla razbrati iz mojega vedenja, besed ali videza,…”

Očitno je le razbrala ne. 🙂 Ampak a ne bi ti nam tukaj vsaj poskusila povedat kakšnega konkretnega primera, kaj takega je ugotovila, da te je tako “šokiralo”? Saj ne rečem da ti bom verjel, ampak poskusiš pa lahko.

Ali ima kdo kaj izkušenj z jasnovidko Saro ? In koliko stane,

hvala inlp,
sončece

Vedeževalke vam bodo vzele denar in dušo. Večinoma so dobre psihologinje, ki znajo razbrati kaj ljudje želijo slišati.
Denimo, da sem vedeževalka… Ne rabim posebnega preroškega daru, da bi ti napovedala, da boš živela do smrti, da boš kdaj pa kdaj šla na kako potovanje in da te tvoj mož vara. Saj zaradi slednjega pa si prišla k meni, mar ne?!?

Jaz imam izkušnje z vedeževalko Saro, če misliš to žensko iz Šiške. Bila sem pri njej kakšne 3 mesece nazaj, pa me ni čisto prepričala. Povedala mi ni nič za preteklost, pa tudi za prihodnost ji nisem preveč verjela in je to ženska opazila in totalno popizdila. Na koncu mi je rekla, da ji ne verjamem samo zato, ker mi ni povedala tistga kar sem hotla slišat.

No sestri pa je uganila vse za nazaj, tko da ne vem. Bo pokazal čas, pa bom videla kako pa kaj bo.

zakej še noben vedeževalec, če že vidi v prihodnost, ni zadel kakšnega večjega dobita na loteriji; na primer sedmice???
ljudje, zakaj se pustite tem osebkom, da vas vlečejo za nos, povrh vsega pa še plačate zato?!
zakaj vas sploh zanima, kaj se bo zgodilo čez nekaj let? kakšen smisel ima potem sploh življenje……
bi mi kdo znal to razložit??? ja, bi prosla, no!
lep večer!

Pozdravljeni!

K vedeževalkam ne hodijo le obupanci, prevarane ženske ali še kako drugače “stigmatizirani” primerki. K vedeževalkam hodi ali pa jih kliče vse sorte ljudi. To je v človeški naravi, pa če si priznamo ali ne. Seveda to ne velja za prebivalce celotne zemeljske krogle, za večino pa.

To je podobno kot z bogom. Ne da se ga dokazati. Verjameš ali pa ne. In zanimivo je, da so v boga verjeli takšni ljudje kot je izumitelj relativnostne teorije. Vse je relativno, kot je povedal že gospod Einstein, pa naj bo dokazljivo ali ne.

lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close