Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Vedeževalka hiter vpogled prosim

Vedeževalka hiter vpogled prosim

Zanima me ce se bomo preselili. Gledamo eno hišo, ki nam je zelo vsec, vendar moramo najprej peodati svoj flet, ali nam bo uspelo. Prosim ce mi lahko odgovori tisti ki res obvlada, ostali preskočite.

Če verjameš ali ne, ampak sem zares pogledala v karte za tvoje vprašanje.

Po kartah sklepam, da vam uspe izpeljati zastavljeni načrt, vsaj končni rezultat bo tak. Pot do tega končnega rezultata pa kaže, da ne bo povsem ravna v smislu “prodali stanovanje → kupili hišo”. Ali se okoli te hiše smukajo še drugi kupci? Se bijejo kake dediščine okoli nje? Kake hipoteke? Prevzeti morate iniciativo! Ste kdaj v preteklosti že imeli primere, ko ste se obirali glede česa, ali pa preveč zmišljevali, ali pa kovali vsakovrstne načrte, potem pa ostali z dolgim nosom in vam je vlak odpeljal spred nosa? Kot rečeno, tokrat se zna zaključiti uspešno, obstaja pa sum, da to, kar boste dobili, ne bo tisti vau, ki ga morda pričakujete. Sploh dobro preglejte dokumentacijo. Nekje se nekaj skriva ali pa se vam zna izmuzniti očesu, pa boste odkrili potem, ko bo zadeva zaključena in boste imeli s tem samo sitnosti. Ampak kot rečeno, če je poudarek na vprašanju, “ali vam uspe”, potem karte kažejo, da ja. Ostalo pa pač pride zraven in rezultata ne spremeni.

Ali lahko še meni. Imam hude težave s kožo, kar me zelo mori.. ali  bom pozdravila to mojo kožo oz se bo stanje vsaj zmanjšalo

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close