Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Vedeževalec Blaž

Vedeževalec Blaž

Odgovor na objavo uporabnika
Mango dp, 22.07.2025 ob 23:15

Ne skrbi, ne fantaziram. Če ne veš zakaj se gre, se ne oglašaj. Dvomim, da si kdaj šel čez svoj um, kjer misli ni več. Najbolj sovražim ljudi, ki se vtikujejo v zadeve, na katere se sploh ne spoznajo. Kot da bi otrok, ki niti kolesa ne zna voziti,  kritiziral Pogacarja. Kar se pa tiče tega primera. Ne vsega bremena prelagati na “robustno” vedeževalko. Kakšne veze ima zdaj to, če je ona arogantna, nesimpaticna, robustna. Kakšni izgovori in kakšne laži??? Zdaj je pa vse ona kriva, ali kaj. Najlazje je kar vso krivdo preloziti na drugo osebo. Ne verjamem mu. Zagotovo je dobil tudi on velik kos pogače in ne “samo” 9000 evrov. Mimogrede, čiščenje črne magije bi moralo stati tam nekje 300 evrov, ne pa 9000 €. In potem se še dela poštenega. A se zavedate, da ni lepo jemati stran tako velike vsote denarja nekomu, ki ima manj denarja od osebe, ki je vzela v roke ta denar. Če bi bil na njegovem mestu, bi tak denar sprejel samo, če mi ga pokloni milijonar. Očitno nisi opravil naloge tako kot je treba. Ne se zgovarjati, da ti je ta oseba, ta denar podarila. Glede na to, da ni zadovoljna s storitvijo, ti očitno ta denar že ni bil kar tako podarjen. Pač ne znate delati. Zakaj sploh počnete nekaj, za kar nimate pojma, pol pa si še drznete postavljati tako veliko ceno. In potem on nič kriv, ja pa ja de. Mene in prijatelja že dve leti in štiri mesece “vlačijo” po sodišču za piškavih 100 €, ki naj bi bili ponarejeni. Pa še tega nisva ničesar kriva, kajti v trgovini Mercator na avtobusni postaji Maribor, je ta denar podtaknil varnostnik. Kateri je že od prej gojil zamero do prijatelja. Tukaj pa gre za 2000 krat večjo vsota. Te plahtanje ljudi se že dolgo vleče, pa nihče ne ukrepa. Končno je pravici zadoščeno. Imam ničelno toleranco do takšnih goljufij. Ker že sam vem iz izkušenj, kako pokvarjeni so ti vedeževalci. Da bi še revežu vzeli stran tisto malega kar ima, samo da bi oni imeli več. Še nekaj, kot vedeževalci (ki se spoznajo tudi na duhovnost) bi morali vedeti, da je treba denar, ki je pridobljen na nedovoljen način, karmicno vrniti. Trdo je treba garati v tem svetu za denar. Vse kar se z lahkoto pridobi je treba vrniti. Karma, karma bo tukaj še pela. Pa še nekaj glede odstranjevanja črne magije. Nisem strokovnjak, pa vseeno vem, da ne pomaga niti 100000, niti milijon evrov plačila za odstranitev magije, če oseba, ki izvaja magijo, za zmeraj ne preneha s tem, ali pa da gre pod rušo. Lahko stokrat odstranite magijo, pa jo bo tista oseba, ki to počne, spet naredila nazaj. Tudi sam vem, kako je s tem, zato čakam, da tista oseba, ki mi je nekaj naredila, gre rakom žvižgat. Takšna je pač cena vsakega, ki se s tem ukvarja, smrt. Da gre ta oseba po gobe, vem tudi, ker sam vedezujem. Pa mi ne rabi tega povedat Blaž. Zato bom o odstranitvi magije razmišljal kasneje.

Tvoj zapis samo dokazuje, da  FANTAZIRAŠ!

ZBUDI SE JOŽA!

K sebi se spravi.

Imaš doma vrt? Motiko v roke pa okopavat, da bos v stiku z zemljo in prišel k sebi in svoji pameti!

Če take nore pišeš, da si bil onkraj uma, pameti, zdravega razuma manjka!

Takoj začni delat kaj pametnega, preden se ti bo totalno odpulilo.

Ma kakšna črna magija?? Ta res deluje samo na ljudi , ki vanjo verjamejo !! Zapomni si to! Prenehaj verjeti v to in boš rešen in osvobojen.

Ta mi na Facebooku

eden10, 16.01.2014 ob 21:35

– Kliče gospa, kako bo glede zdravja. Pove ji, da je vse super.
Ona odvrne da ni, ker ima multiplo sklerozo in več ostalih resnih težav. Blaž: ja to, ostalo je pa vse OK!
– Gospa pravi, da bi bila zelo vesela, če bi kaj zadela na loteriji in da bi bila pripravljena deliti znesek. On v bes, da je nekomu že povedal številke za šestico, oseba naj bi zadela 12.000, nakar ponovi: “mislite da mi je dal kaj? Mislite da mi je dal kaj? Mislite da mi je dal kaj? Nič, nič mi ni dal!”
(bežen pogled na splet razkrije, da tale Blaž vozi novi Audi Q7)

To je bilo ujetih 5min, ko danes preklapljam. Če je bilo to izrečenem v tem kratkem ujetem delu, se lahko le vprašam kaj vse “svetuje” sicer.

Vprašanje: kdo to dopušča in kako je to mogoče, da se dogaja?

No ja, 11 let kasneje imaš odgovor, na prvi strani Slovenskih novic.

Tamara je ona iz bara. Že takrat si je delala sramoto

Ojoj psiho si, 29.07.2025 ob 01:47

Tvoj zapis samo dokazuje, da  FANTAZIRAŠ!

ZBUDI SE JOŽA!

K sebi se spravi.

Imaš doma vrt? Motiko v roke pa okopavat, da bos v stiku z zemljo in prišel k sebi in svoji pameti!

Če take nore pišeš, da si bil onkraj uma, pameti, zdravega razuma manjka!

Takoj začni delat kaj pametnega, preden se ti bo totalno odpulilo.

Ma kakšna črna magija?? Ta res deluje samo na ljudi , ki vanjo verjamejo !! Zapomni si to! Prenehaj verjeti v to in boš rešen in osvobojen.

Ti Si pa upaš, a ne. Na nivoju IQ minu100 meni nekaj tukaj pametuje. Pa kdo si ti k…t, da boš meni govoril da naj s e spravim k sebi. K…..zar

Anxo, 03.08.2025 ob 12:52

Ti Si pa upaš, a ne. Na nivoju IQ minu100 meni nekaj tukaj pametuje. Pa kdo si ti k…t, da boš meni govoril da naj s e spravim k sebi. K…..zar

A Se zavedaš g….č, da se delaš pametnejšega od Bude. Iz Bude se norčujes. To kar si napisal, je on sam povedal, jaz sem samo svoje dodal, ker VEM, za kaj se gre. Ti g..j pa se vtikujes v nekaj kar ne boš NIKOLI razumel

Ti boš meni govotiril, da se psiho. K…..zar. Da takšne smeti obstajajo na svetu, ne moreš, da verjameš. Pa kaj si ti, da boš drugim dirigiral kako naj zivijo in kdo so. Zagotovo te noben ne mara.  Že tako ali tako živim s tako osebo. Pa se jo bom itak kmalu rešil. To vem iz kart. Pa še en gospod mi je rekel, potrpi še malo, kmalu bo dobila svoje. Ubogi tisti, ki živijo s tabo ali pa ti pridejo nasproti.

Tebi manjka pameti. Če bi imel kaj pameti, se ne bi norčeval iz drugih ljudi, ki jih niti ne poznaš. Kdo si ti d…l, da žališ ljudi, ki jih niti ne poznaš. A ti sploh veš,kaj pomeni onkraj uma, d…l.  A ti sploh veš v kaj se spuščaš, en navadni ateist. Imam celo skripto napisano, in ti boš proti meni sc.. Nihče, skoraj nihče ne ve, kako doseči popolnost, kako doseči nesmrtnost po duši. Ne veste niti kam se obrniti, da bi vam karma bila očiščena. Namesto tega, pa še bi radi potunkali tistega, ki bi vam lahko pomagal, da si rešite kožo. V pogubo greste, to pomeni ponovno reinkarnacijo, oziroma neizogib smrti. Pa mi je vseeno kaj si mislite. Ti pa se ne vtikuj več v filozofijo, o kateri nimaš blage veze. Dokler boste razmišljali, boste podvrženi karmi

“Resničnost pozna samo sedanji trenutek, ki je atomski in obstaja onkraj uma” (Buda). “Nirvana je izraz, ki pomeni popolna umiritev uma, kjer se človek osvobodi pohlepa, jeze, in drugih čustev, ki povzročajo trpljenje” (Buda). In potem se ti norčujes z razsvetljenimi ljudmi, s tem, da so nori. Kako te ni sram. A sploh veš,kaj pomeni sedanji trenutek ( večnost, brezcasje), ki nastopi takrat, ko je um tih, ko ni več nobene misli. Dosti si ti upaš? A si že prenehal trpeti, za stalno. NE Zakaj potem pametujes. Onkraj uma pomeni, da nimaš več nobene misli. Ne pa da si nor, d…l. To pa hkrati pomeni, da prenehas trpeti. In ko ne trpiš več, si, po krščansko, odrešen vseh grehov. Pobrigajte se raje zase, da ne boste odgovarjali za svoje grehe, oziroma karmo. Ne pa da se norcujete iz ljudi, ki jih niti ne poznate.

Enkrat me je nekje na Balkanu ustavila ena ciganka in ČISTO vse uganila, brez da sem sploh spregovorila, kaj šele vprašala!!

Sprva sem se smejala, toda čisto vse se je uresničilo, do besede natanko!!!

Spomnim se, da je še rekla, da jo iz celega sveta prihajajo iskat po tistem kraju!!

Še enkrat te sprašujem, s katero pravico si jemlješ, da žališ ljudi, navaden l…r si, pa žališ ljudi. Noben te ne pozna, si niče in nihče in si kar jemlješ pravico ljudi določat po tvoje kdo so in kaj morajo delati. Lu..r Kakšno pravico imaš ti, ki si nula, kar določat nekaj po svoje, kar je prav in kaj ne. Ti kar v prvi osebi pisariš, da črne magije ni. Pa kdo si ti, da boš kar sam dolocal vse, nimaš pa blage veze o ničemer. To so samo psihopati, ki mislijo, da kar oni mislijo, da tako že more biti. Ti si psiho. No pametnjakovič, zakaj potem obstaja vudu, da boš ti pametnjakovič kar odločal po tvoje seveda. Da, če ti misliš, da crne magije ni, potem je pač ne sme biti, a ne. Kakšen psihopat. Oseba, ki nam povzroča težave, zabada iglo v lutko. Zaradi njenega pohlepa in zamer, je že par ljudi v njenem krogu umrlo. Ne bi bilo nič nenavadnega, če ti ljudje ne bi bili povezani s to osebo. Nismo nori, da ne vemo ,kaj se dogaja okoli nas. Ta oseba dela crno magijo nekaterim podjetjem, ker ni dobila od njih tistega kar je želela in jim je naredila kletev, da bi slabo poslovali. Naredila je crno magijo znanim ljudem, bom kar povedal, najverjetneje celo Jankoviću (tisti milijonski dolg ji je šel v nos), da mu ne bi šlo več tako dobro. Če se tukaj kaj spremeni, potem veste zakaj. In vi še dajete potuho takim ljudem, ki škodujejo drugim ljudem. Čimprej je treba tej osebi stopiti na prste.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close