Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Vedeževalec Blaž

Vedeževalec Blaž

AJoooj, jaz ga včasih gledam, da se orenk narežim. Zraven se pa sprašujem, zakaj hudiča ga folk sploh kliče???? Ampak on se je pač izpostavil na televiziji, razen 090 številke pa ravno tako lepo služijo. A od šlogarc, ki jih klicarite po telefonu za plačan denar dobite storitev, ali za eno bejbo iz 090 dobite storitev, za katero ste plačali.

On je pač pogruntu, da to laufa, nategunov pa je bilo in bo vedno dovolj. Kdor pa to plačuje, si je pa vsak čisto sam kriv. Tudi ljudje v stiski bi morali vedet, da jim en Blaž ne more rešit problemov.

Obstaja paradoks. Ljudje nikoli prej v zgodovini niso imeli toliko možnost dostopat do informacij kot zdaj. Se informirat in osveščat. Pa vendar folk ostaja neverjetno zaveden in bebav.

Ne pomnim toliko neumnih, retardiranih, brezveznih oddaj, zavajajočih poročil, nizkotnih in podlih izjav ljudi na položajih.

Dnevno smo bombardirani z banalnimi novicami. Čemur dajate pozornost, dajete moč.

Tako da daljinec roko in samo preklop!

Odgovor na objavo uporabnika
Kaj vse ne prebereš, 24.02.2022 ob 06:24

Veste, da se dere, torej gledate show po vaše. Torej si sokriva, ker to podpiraš. Oddaja teče, ker je gledljiva zaradi tebe torej.

No, Blaž je meni pa zelo simpatičen in karizmatičen. Sicer sem na YT zasledila en izrezek in se do solz nasmejala. Sicer že mali otrok ve, ne kliči komercialnih številk, odrasle pa kljub vsemu srbijo prsti. Ja tudi jaz sem mnenja, da mu je slovenceljski folk, ki dela na normo, brez malice, zelo zelo fovš.

Zelo mi je bil všeč izsek, ko Blaž, postavi pred dejstvo gospo, ki je lagala. Nima dlake na jeziku in človek ne odobrava pokvarjenosti, zato marsikomu zabrusi resnico, ki pa dame drage furjaste, ni vedeževanje ampak se imenuje *čista vest.

ti pa si res vrhunska inteligenca kako tece in gledljiva oddaja je ce vsi samo gledajo in noben ne kliče tako kot ta, ki jo napadas… oddaje ni potem

ce ti je smesno in zabavno to kar on izvaja s tem pokažeš tudi svoje vrednote.

Včasih naletim na njegovo oddajo, ker imam TV s sobno anteno v spalnici in vidim le 8 programov, pa grem okoli, da me uspavajo, ha, ha. Sinoči sem delala enak “ritual” in videla, da ima Blaž po novem kar leseno kladivo (kot sodniki) in tolče z njim kot zmešan. To pa res ni za poslušati, tudi če bi bilo drugače za gledati. Si bo odtolkel še tiste, ki so ga doslej mogoče spremljali.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close