Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Vedel sem, da se bom ločil, že pred poroko.

Vedel sem, da se bom ločil, že pred poroko.

To pa ostaneš brez komentarja.

Zakaj pa?

Drage prfliknjene dame, tako to je. Kdor ima denar vlada, je tko ali ni tko?

Če ga ima ženska je pač ona tista, ki bo odločila.

Takim neumnim, brezčutnim in pokvarjenim staršem ponavadi otroci dajo pošteno lekcijo.

P.s.

Karma ima od vsakega naslov 🙂

To, da je denar vladar je dejstvo. Ponavadi se poparčkajo taki ki imajo denar s takimi, ki ga nimajo. No vecina se poparcka takih, kjer ne en ne drug nima kaj dosti, govorim za tiste, ki pac imajo.

In tisti, ki ima denar, bo vedno glavni. Ce se bo navelical, bo tudi ze nova partnerka ali nov partner bil na voljo takoj. Zakaj sem napisala partnerka na prvo mesto? Zato, ker ponavadi v takih vezah so moski tisti, ki imajo denar, ne vedno a ponavadi je tako.

Tiste zgodbice o moskih, ki pol sanjajo svoje bivse partnerke in bi radi bili spet skupaj z njimi, to so zgodbice moskih brez denarja. Moj brat je primerek moskega z denarjem. Mi se sicer ne strinjamo z njegovimi odlocitvami, ampak njemu ocitno ustrezajo. Prva partnerka je bila njegova vrtsnica, ko je on bil star 20. Zdaj ima on 53 let, njegova pa 26. Vmes je bilo menjavanje na 3-5 let in punce so bile vedno priblizno enako stare, le on se je staral.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 7892, 06.11.2023 ob 12:00

Pišem, ker moram to spraviti iz sebe.

Spoznal sem lušno punco, pravo lepotičko. Najino druženje je bilo zabavno in polno seksualnega naboja. Ni pa bila primerna zame, žal. Z njo sem se lahko zafrkaval in se imel prav lepo, dokler ni bilo neke debate, pol je postala pa tema. Ker sem bil v teh letih, da je bil že skrajni čas, da imam potomce, sem si rekel, zakaj pa ne? Zaprosil sem jo in jo poročil, kmalu za tem je tudi zanosila. Želel sem da se otrok rodi v zakonu, kar se tudi je. Prvo leto sinovega življenja sem potrpel, toliko, da je bilo tisto najhujše mimo. Pol sem ji povedal, da se želim ločiti. Moram priznati, da mi je bilo kar hudo, kajti ona tega ni niti slutila, da se kaj takega lahko zgodi.

Sedaj imava deljeno skrbništvo. Jaz imam otroka, sem srečen in zadovoljen, nje pa ne potrebujem več.

Tudi jaz.

Samo še pokasiram svoj delež hiše in grem, ker me drugje čaka takšna, ki je prava zame.

denar je vladar, 07.12.2023 ob 08:43

To, da je denar vladar je dejstvo. Ponavadi se poparčkajo taki ki imajo denar s takimi, ki ga nimajo. No vecina se poparcka takih, kjer ne en ne drug nima kaj dosti, govorim za tiste, ki pac imajo.

In tisti, ki ima denar, bo vedno glavni. Ce se bo navelical, bo tudi ze nova partnerka ali nov partner bil na voljo takoj. Zakaj sem napisala partnerka na prvo mesto? Zato, ker ponavadi v takih vezah so moski tisti, ki imajo denar, ne vedno a ponavadi je tako.

Tiste zgodbice o moskih, ki pol sanjajo svoje bivse partnerke in bi radi bili spet skupaj z njimi, to so zgodbice moskih brez denarja. Moj brat je primerek moskega z denarjem. Mi se sicer ne strinjamo z njegovimi odlocitvami, ampak njemu ocitno ustrezajo. Prva partnerka je bila njegova vrtsnica, ko je on bil star 20. Zdaj ima on 53 let, njegova pa 26. Vmes je bilo menjavanje na 3-5 let in punce so bile vedno priblizno enako stare, le on se je staral.

Poznam tak primer. Res je to, da denar je vladal. Imam prijatelja, ki se je poročil, otrok precej na hitro. Njegova bivša je vedno imela denar in kar nekaj nepremičnin, dobrotnica. Podobnost z Jankovič familijo samo na drugem koncu SLo. Vmes je spoznal eno drugo, nastavljeno, ki je mamci ustrezala dokler niso ugotovili, da je obična prevarantka, z napihnjenim denarcem-očkota, se razume. No dodali somu nekaj verig okrog, pa poroka pa otrok vse v 2 letih in obljube, ki jih nikoli niso izpolnili.

Seveda, da je potem prijatelj pomislil spet na bivšo, ker mu je nudila lažje življenje brez sekirancije. To  je normalno, vsi stremimo po lepšem življenju ne nujno po več denarja. Mnogi po manj stresnim.

In če ne rabiš vsak cekin obrnit in premislit kam ga boš namenil je življenje veliko lepše. In kaj menite kam se je vrnil? Ja k bivši!.

Kvaliteten moški ustvari tudi kvalitetne potomce. Otrok, ki se rodi v razbit zakon nesposobnega beta samca in prve luštne frajle, ki je prišla mimo, to ne bo. Ti verjetno v svojem zablojenem svetu misliš, da si zmagovalec, naravno gledano pa si tazadnji luzer.

denar je pomemben, sploh, ko je večja družina, ko pridejo šolske obveznosti, večji stroški, itn. denar je pomemben ampak spet ne tako, da bi trpel na njegov račun.

če nekdo ni srečen nekje, kjer je tudi pomanjkanje denarja potem ne vidim zakaj nebi odšel drugam k drugemu, kjer mu je lahko vse lažje in lepše. Imam znanko, ki ima 3 hčere z 3 različnimi moškimi. Pri 40 je dobila 4  moža, ki ima kar nekaj denarja in ne želi svojih otrok. Dobila je torej sedmico.

Tako, da tisti/tiste, ki govorite kako si 40 letne in več ne morejo dobiti partnerje vam sporočam, da se krepko motite. Pa še kako je srečna in uživa po svetu.

Razmišljanje in poteza gnoja.

Z520, 07.12.2023 ob 10:01

Razmišljanje in poteza gnoja.

Potem ste pa vse-ups-večina ženske Keš prasice, če je on gnoj!

Saj poznaš občutek, ko greš na kavico z eno iz bloka z Renojem in eno, ki se pripelje z Maseratijem?

Ti pa delaš že 20 let za minimalca, druga se je pa samo dobro oženila. Vidiš razliko?

Ne si metat pesek v oči, ker je denar vladar pa obrneš kakor hočeš.

To bo pa višek človeštva, 07.12.2023 ob 08:59

Kvaliteten moški ustvari tudi kvalitetne potomce. Otrok, ki se rodi v razbit zakon nesposobnega beta samca in prve luštne frajle, ki je prišla mimo, to ne bo. Ti verjetno v svojem zablojenem svetu misliš, da si zmagovalec, naravno gledano pa si tazadnji luzer.

Sploh ne drži kar ti pišeš, zato se vsajaš v avtorja in tega, ki je komentiral.

Vsak človek je z nekom v  vezi iz določenih razlogov. Moja mami je bila vso življenje  nesrečna v vezi z očetom, psihično, čustveno jo je maltretiral pa tudi midva otroka. Želela sva si, da se ločita.

Starša sta ostala skupaj BERII, ker mami ni imela financ, da bi odšla pa iz razloga KAJ BODO PA DRUGI REKLI!!! POL PA SE DELAMO VSO ŽIVLNJE KAKO SMO SREČNA DRUŽINA.

Razumeš o čem pišem?

NO to pa ne glih lepo spesnjeno ne potrebuješ več si morda drugače usmerrjen saj si pa vedo da se poročiš kak ti ni bilo jasno ???

Pol pa se ženske n FB strani SČ jezijo da one mu že ne bi dale deljenega skrbništva. Hehe… Vsak moški, če hoče dobi deljeno skrbništvo, samo vam to še ni jasno…

Zakon traja dolgo, ko se najdeta dva, ki sta res srecna en ob drugem, v tem primeru morata imeta kar veliko skupnega, skupen pogled na svet in podobno izobrazbo.

Dolgo traja tudi, ko sta dva nesrecna in nimam ne en ne drug financnih zmoznosti oditi. Tega je pa ogromno, sploh v Sloveniji.

Ko pa je en financno bistveno mocnejsi, je pa moznost, da bo zakon dolgo trajal skoraj niceln. Ko se bo ta oseba navelicala, bo odsla, oz. zahtevala, da druga gre, ker je verjetno bogatejsa oseba lastnik skupnega bivalisca.

Žal mi je otroka da ima takega bedaka za očeta…. Res si mu lahko vzgled … Kako se spoštuje partner in kaj pomeni družina.. bravo ?

Ok si to izpeljal. Predvsem posteno in spostljivo predvsem do nje.  Mnogi moški bi se lahko marsikaj naucili od tebe. Zal ni bila dovolj kvalitetna in si te ne zasluzi. V kolikor imas res kvaliteto, bos izbiral med zensko populacijo…sedaj pac podobno kot zenske izberi eno, ki ima rada otroke in se bo veliko ukvarjala s tvojim oz vajinim.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close