Vedel sem, da se bom ločil, že pred poroko.
Pišem, ker moram to spraviti iz sebe.
Spoznal sem lušno punco, pravo lepotičko. Najino druženje je bilo zabavno in polno seksualnega naboja. Ni pa bila primerna zame, žal. Z njo sem se lahko zafrkaval in se imel prav lepo, dokler ni bilo neke debate, pol je postala pa tema. Ker sem bil v teh letih, da je bil že skrajni čas, da imam potomce, sem si rekel, zakaj pa ne? Zaprosil sem jo in jo poročil, kmalu za tem je tudi zanosila. Želel sem da se otrok rodi v zakonu, kar se tudi je. Prvo leto sinovega življenja sem potrpel, toliko, da je bilo tisto najhujše mimo. Pol sem ji povedal, da se želim ločiti. Moram priznati, da mi je bilo kar hudo, kajti ona tega ni niti slutila, da se kaj takega lahko zgodi.
Sedaj imava deljeno skrbništvo. Jaz imam otroka, sem srečen in zadovoljen, nje pa ne potrebujem več.
Anonimno 7892, 06.11.2023 ob 12:00
Pišem, ker moram to spraviti iz sebe.
Spoznal sem lušno punco, pravo lepotičko. Najino druženje je bilo zabavno in polno seksualnega naboja. Ni pa bila primerna zame, žal. Z njo sem se lahko zafrkaval in se imel prav lepo, dokler ni bilo neke debate, pol je postala pa tema. Ker sem bil v teh letih, da je bil že skrajni čas, da imam potomce, sem si rekel, zakaj pa ne? Zaprosil sem jo in jo poročil, kmalu za tem je tudi zanosila. Želel sem da se otrok rodi v zakonu, kar se tudi je. Prvo leto sinovega življenja sem potrpel, toliko, da je bilo tisto najhujše mimo. Pol sem ji povedal, da se želim ločiti. Moram priznati, da mi je bilo kar hudo, kajti ona tega ni niti slutila, da se kaj takega lahko zgodi.
Sedaj imava deljeno skrbništvo. Jaz imam otroka, sem srečen in zadovoljen, nje pa ne potrebujem več.
Zdej pa si verjetno gej postal, da boš lahko izživel mladostniške sanje.
Svinja pokvarjena.
In kaj se sedaj sekiraš? Saj si vse naredil “kot je prav” pa tudi ko si se poročil, bi se lahko obrnilo in bi želel biti poročen. Naredil si pošteno žensko iz nje, potomec v zakonu, pošteno si se tudi ločil. Verjetno si še njej izpolnil sanje po poroki in otroku, drugače ne bi pristala na to. Pa še dosti mlada, da najde drugega. Vse ok, če svojega občutka nisi delil in ji nisi govoril kot da je velika nepozabna ljubezen.
Če bi ljudje lahko transparentno pogledali v vas, v vašo dušo in srce, bi ostali takšni ljudje kar lepo sami. Zato pa moraš lagati in se pretvarjati, da dobiš kar si želiš, a ne? Pa da si ponosen na te dosežke?! No ja, za vsako rit palca raste, premisli, ko boš ti končal na stranskem tiru, da tudi ti nisi bil kaj boljši do življenja.
Zelo malo je žensk, ki bi bile moškemu všeč na dolgi rok. Pa ne mislim, da bi slabo izgledale. Marsikatera mamica izgleda več kot samo odlično, dokler je tiho… V tem je težava, da govorijo.
Danes so ženske obsedene z lepotnimi ideali in se primerjajo preko družbenih omrezij. Tam seveda gledajo druge kokoške, ki izgledajo vrhunsko, na ekranu. One pa na sebi vidijo 1001 napako, ki jo seveda tudi una druga ima. Zato pol postanejo depresivne in posledično slabe volje.
A ni zanimivo, da je IG poln prekrasnih bejb, a na cesti ne vidiš niti ene tako lepe? Mal za razmislek
Tudi jaz imam podobno zgodbo. Samo še čakam, da dobim nazaj kar sem vložil.
Okrog so me prinesli kako imajo full denarja, z otrokom, ki ga je zatajila. Vedel sem ko sem rekel DA, da ne bom dolgo vzdržal.
Vse se podaljšuje, ker mi nimajo kej vrniti.
Slaba mama, slaba žena, slaba vse. Samo denar jo zanima.
Lina865, 05.12.2023 ob 07:01
Tvoj sin bo intelegenco podedoval po glupi mami. Pa deljeno otroštvo ni srečno otroštvo, travme ostanejo. Tudi ti nisi prav brihten, da si se tako , na silo poročil.
Poročil jo je, ker je mislil kako se bo povzpel na lestvici 100 najbogatejših, ker so ga opeharili.
Zdaj pa trpi idiot.
Vprašanje če je sin sploh tvoj, pa žena verjemi, da je vedela, ženske nismo glupe.
Sicer pa takšnih ekonomskih zakonov je kot smetja, nikjer ljubezni. Vse je z nekim razlogom.
Jaz sem tudi vedel, da se bo tako končalo. Sem premožen moški in lepotičko sem dobil za ženo, prav zaradi denarja. Ona se pa očitno ni zavedala, da sem vzel samo njeno maternico v najem. Ko je rodila sem se tudi jaz pripravljal na ločitev.
Zanimivo pa je, da ženske, ki menda niste glupe, vsaj tako tukaj vstrajno zatrjujete, ne poznate naše zakonodaje popolnoma nič. No, ona je prišla z vrečko in odšla z vrečkami (pač oblačila je seveda lahko vzela). Je pa še dolgo kokodakala, kaj vse bo… ja, sam ne v tem življenju
Današnji moški ne bodo trpeli zraven ženske, vsaj ne, če imajo kaj pod palcem. Zakaj bi? Danes je denar sveta vladar in če imaš dovolj, zakaj bi pol poslušal nerganje? Pač, če želiš imeti potomce eno oplodiš in skrbiš za naraščaj, če pa je ta baba tečna, jo šutiraš kolikor je dolga in široka.
Nekoč je bilo to drugače, ker pač ekonomija ni dovoljevala, da zavržeš tisto, česar si pač naveličan
Anonimno 8352, 05.12.2023 ob 08:33
Jaz sem tudi vedel, da se bo tako končalo. Sem premožen moški in lepotičko sem dobil za ženo, prav zaradi denarja. Ona se pa očitno ni zavedala, da sem vzel samo njeno maternico v najem. Ko je rodila sem se tudi jaz pripravljal na ločitev.
Zanimivo pa je, da ženske, ki menda niste glupe, vsaj tako tukaj vstrajno zatrjujete, ne poznate naše zakonodaje popolnoma nič. No, ona je prišla z vrečko in odšla z vrečkami (pač oblačila je seveda lahko vzela). Je pa še dolgo kokodakala, kaj vse bo… ja, sam ne v tem življenju
Jaz sem na istem, na tak način dobila moža, ker sem potrebovala, oplojevalca.
Po sinu je odpeketal z vrečkami, čeprav je menil, da o dobi več. Ahh ženske ki imamo denarce nismo glupe.
Ko je otrok shodil sem mu že spakirala.
Anonimno 9455, 07.11.2023 ob 12:16
Zelo malo je žensk, ki bi bile moškemu všeč na dolgi rok. Pa ne mislim, da bi slabo izgledale. Marsikatera mamica izgleda več kot samo odlično, dokler je tiho… V tem je težava, da govorijo.
Danes so ženske obsedene z lepotnimi ideali in se primerjajo preko družbenih omrezij. Tam seveda gledajo druge kokoške, ki izgledajo vrhunsko, na ekranu. One pa na sebi vidijo 1001 napako, ki jo seveda tudi una druga ima. Zato pol postanejo depresivne in posledično slabe volje.
A ni zanimivo, da je IG poln prekrasnih bejb, a na cesti ne vidiš niti ene tako lepe? Mal za razmislek
Ja, ker moški ste pa sami lepotci in same modrosti letijo iz vas, ko odprete usta. Daj no daj, isti kurac kot ženske ste. Redko kdo od vas je res kvalitetna roba, lep, pa še pameten.
Anonimno 5687, 05.12.2023 ob 11:06
Današnji moški ne bodo trpeli zraven ženske, vsaj ne, če imajo kaj pod palcem. Zakaj bi? Danes je denar sveta vladar in če imaš dovolj, zakaj bi pol poslušal nerganje? Pač, če želiš imeti potomce eno oplodiš in skrbiš za naraščaj, če pa je ta baba tečna, jo šutiraš kolikor je dolga in široka.
Nekoč je bilo to drugače, ker pač ekonomija ni dovoljevala, da zavržeš tisto, česar si pač naveličan
Glup si
Idiot
Forum je zaprt za komentiranje.