večni firbec
Forum je zaprt za komentiranje.
Splash › Forum › Arhiv › Ženski in moški čvek › večni firbec
Mene pa zanima velikost vaših kerlcev. Pravzaprav me zanima velikost kot je v resnici in ne taka kot bi jo vi radi. Jaz sem bla dosedaj samo s takimi, ki so mel bolj majhne (cca 13-15cm), pa je blo čist kul. Me zanima kako so veliki v trdem in kako v mehkem stanju. Bo težko?
Če boste ženske povedale številko jošk, bomo morda povedali moški svoje centimetre. 😉
kerlcev???
povej kaj je to?? dddd!
me kr mine k slišm kak tak izraz….
pol pa še ti povej, kolk imaš velike spodnje žnable.
Po moje ima tako velike,da ji jih vleče med špice,ko se pelje na kolesu.(žnable)
Fantje, ne ga srat!
Raje povejte kolikšne imate, jaz imam tako in tako večjega kot vi!
19 stojec, 12 v mirovanju. moja je zadovoljna, jaz pa tud!
Probej na vsakem posebej……..
Kaj vam pomaga dolžina,če ga ne znate dodobra izkoristiti.Važnejša je tehnika in način uporabe.
hehehe, Žan, tako ponavadi govorijo tisti s tamalim!!!
Kaj mi bo tehnika, če se ga niti ne čuti!!! Saj ne rečem, da je velikost tako zelo pomembna, je pa zelo pomemben obseg!!
Debelina in pravilno rananje s kvalitetnim orodjem.Kaj ti bo najboljše orodje,če ga ne znaš pravilno in maximalno uporabljati.Seveda brez prave dolžine tudi ne gre.
ha ha kakšne neumnosti kvasite…..velikosti ni pomembna,temveč kvaliteta…sicer ste pa same krive če izbirate napačne moške ki mislijo na hiter izliv…a kljub če hočete imeti velikega,v sexshopu imajo različne dolžine….ha ha
Žan, a ti ga poprek postaviš, ko ga uporabljaš?
Forum je zaprt za komentiranje.