Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek večletne ljubice

večletne ljubice

Nekaj se sprašujem. Kaj večletne ljubice pričakujejo od zveze? Recimo: moški je poročen, ima otroke in se zaplete z ljubico . Potem pa to z ljubico kar traja in traja …. Loči se ne, žena ljubico tolerira…

Pa recimo, da moški ni nek bogatun in da ga ljubica v tem smislu ne more izkoriščati, torej ona ni keš bejba.

Čemu ljubice vztrajajo v takih zvezah? Sploh tiste, ki niso poročene in niso več rosno rosno mlade. Kakšna je perspektiva? Zakaj pelejo tako zvezo naprej?

A si že kdaj slišala, da se imajo ljudje enostavno radi?

:)))))))))))))))) to pa je odgovoro, ona mogoče, on nje sigurno ne

Jaz poznam eno, ki vztraja, ker ima otroka z njim. Se je zavestno spravila v to, čeprav se mi zdi da ji je vedno bolj žal. Njega ni za otrokov rojstni dan, praznike,…

Poznam primer, ko taka zveza traja ze vec let: on nekaj cez 40, ona nekaj cez 20. On jo financno sponzorira, njej pa so poleg tega itak vsec le precej starejsi moski, tako da precej dobro vozita njuno zvezo.

no, ta je vsaj tolik pametna, da ima finančno korist

zarad sexa.

Kolegica je imela več let ljubimca (bolj grd kot ne), ampak njej cilj je bil, da ga čimprej odtrga od žene in ga tudi je – ker naj bi ga imela rada, ampak čez dobro leto je “odkrila”, da ga nima in ga pustila. Tako je ostal brez obeh.

Razlogi zakaj je tako – ogromno jih je. Ene sploh nočejo resnega odnosa, pa tudi pranja, kuhanja in pospravljanja za moškim ne. Le dober sex in lepo preživet čas.

Žena ljubico tolerira…….torej je žena keš bejba….

Žena ljubico tolerira…….torej je žena keš bejba….[/quote]

haha!!!! a veš da maš najbrž prav! kaj vse se za fasadami skriva….

Sex!
Če laufa, še nekaj časa traja,če ne laufa, je konc… Tko kot povsod. Tudi če dedec iz kakršnihkoli razlogov ne more, si ženska, ki ji paše, dobi fukača. Tko to danes je! Goli šport!
Če kdo začne vpletati čustva, najebajo seveda otroci, če jih ena ali druga stran ima! To pa je vsa znanost današnje družbe in medsebojnih odnosov.

Človek še dobrega romana ne more več napisati:)

Sex, kaj pa drugega. Drugo si zrihta sama in ne rabi moškega.

Ja pa dobro, saj seks ne more biti tako izjemen, da se ga ne bi dalo dobiti tudi od človeka, s katerim lahko deliš vse dneve v tednu in konec koncev ustvariš družino …….

Jaz bolj razmišljam, da mogoče moški obljublja ljubici, da se bo ločil…

Žena pa mogoče noče narazen zaradi otrok ali pa bogve kaj…?

Pač ni pri vseh enako, ne moreš vseh metati v isti koš.

Pri enih je odličen seks z ljubimcem, pri enih je to, da se imajo res radi, ene ženske si želijo ljubimca, ne želijo si pa moža. V tem primeru je pač vseeno, če je poročen, a ne. Imaš pa seveda tudi takšne, ki si želijo zakona, a si ga želijo prav s tem ljubimcem, pa če bo kdaj ratalo ali pa če ne bo nikoli. Moja sodelavka je tako imela enih deset let razmerje s svojim šefom, potem se je pa on ločil in sta se poročila in imata otroka. Njen mož ima še otroka iz prvega zakona, za katerega so se uspeli dogovoriti za deljeno skrbništvo, in jim vse funkcionira. Tudi takšne imaš.

Saj če pomisliš, če imaš nekoga rad in če nisi stroj, kako za hudiča bi se pa lahko poročil z drugim??? Potem se rajši ne poročiš, a ne.

Glavno je, da si realno na tleh in da ne živiš v iluzijah.

Zato ker jim paše, vsem. Nedosegljivost. Žena izgublja moža, ljubici je nedosegljiv in obratno seveda. Če jim ne bi pasalo, bi šla žena stran, bi šel mož stran, bi šel ljubimec stran, bi šla ljubimka stran. Vsi imajo koristi tako ali drugačno ali jo hočejo imeti. Nič drugega. Sex ja po parih sex-sih enak nadaljnih x let………, če bi bil samo sex nobeden ne bi zvedel za “varanje”.

Nekateri rabijo pogovor, ramo, nasvet, … so tudi samo prijatelji z dodatkom. Objem, poljub…. brez sexa.

Ljubica je zadovoljna s tem kar ima. Nobenih obveznosti, dela ima pa družbo kadar se ji zahoče, mogoče sex, ramo za pogovor. Super. Ta moški doma ne išče tega sicer bi našel. To je zame varanje, podlost. Vrača se domov in se da servisirati.
Ljubicam želim, da kaj takega doživijo njihove hčere in takrat bodo razumele kaj je preživljala žena.

Je pri vsaki zvezi drugačno…tako da bi verjetno težko opredilili na splošno,zakaj je nekdo skupaj.

Midva sva skupaj malce več kot leto dni…razlika v letih: 13
On poročen,jaz imam partnerja.

Zakaj sva skupaj? edini odgovor je dejansko tak: ker se imava rada

Nekdo,ki ni v tem…ne more vedit zakaj….

Njegov zakon ni dober,moje razmerje ni dobro…Zakaj nisva skupaj kot par? Mogoče kdaj bova.

da veliko ljubic govori s figo v žepu kako jim je samo do seksa, morebitnih daril itd itd, da drugega nočejo, naj mu žena kuha in pere. v resnici čakajo in čakajo in čakajo…..

[
Zakaj sva skupaj? edini odgovor je dejansko tak: ker se imava rada

Nekdo,ki ni v tem…ne more vedit zakaj….

———————————————————————————————————————————————-Res zakaj nista skupaj? Oba v slabih vezah oba nesrečna imata pa se rada. Ne lomi ga, tega ti nihče ne verjame. Če se imata dva rada težita da gresta skupaj in ne da se vračata v slabe veze.
Ljubi samo tisti, ki za seboj zapre vrata in začne z ljubljeno osebo novo vezo. Vse ostalo je larifari.

Mojga moža ne dam … ker pa ni preveč za seks, imam ljubimca. Enako je pri njem. Skupaj se imava lepo, ne bi pa živela skupaj, ker bi potem prehitro prišlo v navado … preveč lepega škodi 😉

Po moje, pa je pri teh večletnih (tudi 10 let in več) ljubicah, lahko vzrok tudi, da dejansko niso sposobne oceniti situacije v kateri so se znašle – pustijo se nategovati v nedogled, dneve si ne znajo zapolniti drugače, kot s čakanjem, če se bo njihov ljubimec morda uspel ta dan izviti od doma za kakšno urico…Kar nekaj takih žensk sploh ne živi lastnega življenja, ampak so nekako na “stand-by” funkciji, ko pa ima “njihov” dedec čas, se aktivirajo….

Pri nama je tako, da se dobiva, ko imam jaz čas, haahaa

samo sex in par uric lušnega. za svojega ga pa nikoli ne bi imela, saj vem, da bi se potem meni isto godilo kot sedaj ženi.

Midva tudi. Skupaj sva predvsem zaradi seksa in pogovorov, se pa ne vidiva skupaj v prihodnosti. On sodi k ženi, moj princ pa še jaha k meni. Do takrat, ko pride mi najbrž ja ni treba stradat al kako?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close