Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Večji volumen las

Večji volumen las

Zanima me, ali obstaja na tržišču kakšen šampon, pena ali karkoli drugega za lase, ki RESNIČNO da lasem polnejši videz brez kakršnegakoli navijanja? Sama imam lase do ramen in vsakič, ko si jih umijem, si jih moram naviti, ker drugače nimam nobene frizure. To je precej moteče, ker si lase umivam 4-5x tedensko in mi gre že pošteno na živce, ker moram za neko normalno frizuro imeti na glavi navijalke vsaj 1 uro. Poskusila sem že vse mogoče šampone in pene za lase, ampak vse je en sam nateg, ker nobena zadeva ne da večjega volumna, ampak je tako, kot bi si lase umila z najcenejšim šamponom. Ali torej obstaja kakšen preparat (šampon, pena, kakšen fluid ali kaj podobnega), kar RES da polnejši izgled las in tako tudi ostane vsaj nekaj ur?
Premišljevala sem, da bi si kupila kaj od kozmetike KEUNE ali TIGI. Kakšni se vam zdita ti dve znamki?
Najlepša hvala za pomoč!

Kozmetika Tigi, Wella-linija SP, L’oreal-linija Kerastase…
so zanesljivo v redu. S kozmetiko Keune nimam toliko izkušenj.
Produktov imamo frizerji danes res veliko na razpolago, težko ti povem, kateri je najboljši.
Kar se tiče umivanja las, poizkusi zmanjšati, naredi kuro z ampulami, ter vitaminskimi tabletami za lase kožo nohte, ki jih dobiš v lekarni.
Vendar bodi vztrajna, rezultat ne bo viden takoj. Potrebno je nekaj mesecev.
Druga stvar je dedna kakovost las, na katero ne moreš vplivati.
lp alenka

Poskusi še z novim Avonovim seumom za večji volumen las.
Nanese se na umite lase tik ob lasišču. Lasem daje volumen in voljnost.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close