večje prsi
No, norca se ni treba delat iz ljudi. Pač ne ve in vpraša.
Kolikor jaz vem, je edina možnost za povečanje prsi operacija. Lahko je samo lifting, lahko se vstavijo vsadki (silikonski ali pa polnjeni s fiziološko), obstaja pa tudi varianta, da ti presadijo maščobno tkivo iz drugega dela telesa v prsa. Toda to se pri nas bojda še ne izvaja. Vse ostalo je lari-fari. S hmeljem si ne boš povečala prsa…
Vidiš, Ateja, kolk prijaznih stricev takoj priskoči na pomoč? Če mečkajo sebe, pa za kak trenutek pomaga :)))) da jim kaj zraste, takoj sklepajo, da ima to isti učinek na žensko telo. Ha ha ha. Kaj češ, premal prakse. A ja, sej je napisal, da mora mečkat moški. Strica tud mečkajo moški, da kaj pomaga? Ha ha ha ha ha.
AndrejaP,
po nosečnosti pa lahko postanejo tudi izpraznjene viseče vrečke, če se lahko tako izrazim. Nosečnost, porod, dojenje – vse to kasneje zelo zelo vpliva na izgled. No, ne vem, če si ti že bila v fazi nosečnosti in imaš s tem izkušnjo v pozitivni smeri – jaz in še kar nekaj mojih prijateljic jih na žalost nimamo. Res so lahko večje, jih pa gravitacija potem zelo prizadene…Kaj čmo – pa še ženski hormoni zmeraj naredijo svoje!!
ateja – razne kvazi kremem ki obljubljajo vidno povečanje so samo lari fari. Prej lahko škodijo, kot koristijo. Pa kvas – vse kar boš pridelala, so lahko dodatni kilogramčki in mozolji. Genska zasnova je tista, ki v večji meri poskrbi, kakšne prsi bomo imele. Za naknadne popravke pa pri nekaterih zelo lepo služijo lepotni kirurgi…..
Imej se rada, takšna, kot si!
ataly
Forum je zaprt za komentiranje.