večja rita ali večje prsi
Meni so všeč ženske z oblinami, torej zgoraj in spodaj, a če bi moral izbrati, bi izbral velike joške. Realno pa bi bilo smiselno izbrati tako z veliko rito, ker samo pri taki bi imel šanse, preverjeno. Veliki joški so luksuz in s tem dosegljive samo izbrancem, medtem ko so tiste z velikimi ritkami bolj na slabem glasu oz. mnogim neprivlačne. So pa danes take z velikimi ritkami v porastu, ženske, še posebej mlade, se mi zdijo vedno bolj zaobljene.
Velikokrat sem že poizkušal pri kakšni z veliki joški, pa je bilo vse zamanj. Take se imajo za nekaj več in ker so zelo zaželene oz. opazne zaradi velikega oprsja, so zaradi tega bolj nedostopne in izbirčne ter tako na voljo samo izbrancem. Velikokrat se kakšna taka opazi z bogatim, vplivnim ali znanim moškim, ne trdim, pa da je to pravilo.
Spomnim se ene prigode, ko sem šel enkrat na razgovor za delo. Ker firma ni imela tajništva ali kakšne sprejemne pisarne, sem potrkal na prvih vratih in notri našel žensko, ki je bila takrat sama v veliki pisarni. Povedal sem ji, zakaj sem tukaj in koga iščem in me je odpeljala h kolegici v sosednjo pisarno. No in ko je vstala izza mize, sem bil čist šokiran – bila je višja od mene (okoli 190cm), suhe postave in z OGROMNIMI joški, prav bizarno za videti. Hkrati sem takoj od nje začutil nekakšen hladen odnos, prezir, nekakšen zid, ki ga je postavila med sabo in nezaželenimi. Verjamem, da ima zaradi svojega oprsja veliko zdravstvenih problemov (hrbtenica) in neprimernih pogledov in opazk s strani moških, zato ji nisem zameril tako hladnega sprejema. Bila je korektna in jaz do nje. Lagal bi, če bi rekel, da se mi niso začele cediti sline, a hkrati sem se zavedal, da ne bi prišel blizu tudi v milijonih let. Podobno izkušnjo sem doživel v gorah, ko sem v goski koči videl skupino šolarjev v naravi in z njimi eno od učiteljic. Tudi za je imela GROMOZANSKE joške, a je bila tudi manjše postave. Pri njej na obrazu se je videl drugače kot pri ta prvi. Bila je čisto utrujena in nemočna, noben je ni ubogal, delovala mi je kot ranjena srna, ki se ni mogla nikamor skrit… in na njen obrazu sem prebral, da ji ni kaj preveč srečna, po mojem tudi na račun svojega ogromnega oprsja.
Forum je zaprt za komentiranje.