Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Večino vasih zdravstvenih problemov povzrocajo paraziti

Večino vasih zdravstvenih problemov povzrocajo paraziti

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 2005, 29.01.2022 ob 11:56

okthfgsš, 29.01.2022 ob 11:45

Zartrose izven profila, 29.01.2022 ob 11:02

okthfgsš, 29.01.2022 ob 10:46

Zartrose izven profila, 29.01.2022 ob 10:24

Gilste, trakulje itd v telesu nimajo kaj počet!

Dobrodošle so mlečnokislinske bakterije, ker delajo dobro medtem ko ostali delajo škodo-že če njih ni in se prisotne glivice razpasejo, si v totalnem dreku, kaj šele da te še glistice od znotraj požirajo. Vsak nepojasnjen glavobol recimo je zgolj posledica glist, ki spuščajo strup po tebi.

Samo tisti ki rok ne umivajo, bodo vedno branili gliste češ smo tisti ki roke umivamo sterilni!

Sploh veste kaj je sterilizacija in kaj temelj higiene-umivanje rok, sploh pred jedjo??

Bež? Kdo od nas kot otrok ni imel glist? In kaj so nam škodile? Pa smo imeli toliko alergij kot danes, kot otrokom besno peremo roke, jih steriliziramo in prepovedujemo igro z zemljo?

Ne, da so koristni paraziti, koristne so okužbe s paraziti, ki krepijo imunski sistem. Ko okužb ni, se obrambni zid podre, imunski sistem se poleni in začnemo zbolevati za alergijami.

For quite some time, epidemiologists have noticed that diseases such as asthma, hayfever and autoimmune conditions are much more prevalent in the affluent Western world than in poorer countries such as sub-Saharan Africa and India. When they looked into potential causes for this, one difference really stood out: the prevalence of parasitic worms, which are ubiquitous in less developed countries, but much rarer in Europe and most of the USA. Interestingly, there is growing experimental evidence from studies in mice that the presence of these worms acts against the development of disorders caused by overactive immunity.

umivanje rok ni enako sterilizacija! Jaz si roke umivam pred jedjo, sterilizirala pa si jih v lajfu nisem, še razkužil ne uporabljam, ker so strup.

Okužba z glistami ti ne bo ojačala imunski sistem zgolj ti ga bo oslabila, ker strupi glist uničujejo dobre mlečnokislinske bakterije, na podlagi tega se razpasejo še glivice, črviči pa vedno večje sranje delajo. TI moraš pojesti tablete, da se to golazen ubije, ne pa da boš imela močnejši sistem ker te črviči znotraj glodajo in papcajo ?

In če je tebi normalno da imaš gliste imaš pač totalno zgrešen vidik na zdravje. Predvidevam da si cepljena proti kovidu? ? Potem je jasno vse! (pa ne sedaj zanikat samo zaradi nasprotovanja meni 😉

Sterilizirala si jih v lajfu nisi, razkužil pa tudi ne uporabljaš. :===)))

Hvala za smeh. Steriliziramo se drugače z razkužili. :))

Sterilizacija in dezinfekcija ni enako. Če uporabimo razkužilo za roke je to dezinfekcija kjer zmanjšamo št potencialno patogenih mikroorganizmov do te mere da je možnost za okužbo majhna.

Sterilizacija pa je uničenje vseh vegetativnih oblik mikroorganizmov, torej bakterij in virusov. To se uporablja takrat kadar morajo neki materiali biti sterilni (bolnišnični materiali kot so palčke, kirurški instrumenti, transportna gojišča, nekateri laboratoriji..)

Ona je govorila o sterilizaciji rok. Kako se sterilizira roke? 🙂

okthfgsš, 29.01.2022 ob 12:33

Ona je govorila o sterilizaciji rok. Kako se sterilizira roke? 🙂

Rok ne steriliziramo ampak dezinfekciramo, ponavadi z alkoholom (60 – 70 % etilni alkohol, pomešan z kakšnimi negovalnimi sredstvi za kožo da je ne izsuši)

okthfgsš, 29.01.2022 ob 11:41

:))) Ne vem, za kaj se na name spravljaš, jaz sem ti citirala izsek iz znanstvenega članka. Te povezave strokovnjaki dejansko preučujejo, da bi našli zdravilo za alergije. Saj si nisem jaz tega izmislila.

Če se ne razkužuješ, si verjetno 0,000000001 procent ljudi, ki si v času covida ni nikoli razkužila rok. Večina pa to redno počne, sploh otroci v šoli.

kako se nate spravljam, če ti citiraš mene? Se ne, brez skrbi 😉

Drugače pa sterilizacija in dezinfekcija ni eno te isto. Sterilizira se recimo kirurški pribor itd. v zdravstvu, ne rabiš za potrebe doma.. tudi pri tistih z alergijo ne (ma pri pršicah pa sploh tok pretiravajo-redno peri cunje, zrači, umivaj roke, se tuširaj, peri glavo.. )

za zdravo okolje je dovolj da skrbiš za pravilno higieno rok (sploh pred jedjo in po vcju, rokovanju z smetmi…) ter da dom redno sesaš, pobrišeš prah, umiješ tla… ni potrebe po dezinfekciji kaj šele sterilizaciji doma. Zakaj bi človek nanašal na roke razkužila, če dobro umiva roke? Sicer pa je zelo nehigiensko, da toliko različnih ljudi uporablja isto flaško razkužila-na tistih pumpicah je ogromno svinjarije folk si pa to raznaša po rokah.

Sterilno okolje si ti not privlekla, jaz sem govorila o higieni rok nadaljevala ironično dalje v naslednjem postu ali sploh ločite med sterilizacijo in higieno rok. Ker toliko ljudi ne umiva rok!

in še v bolj ironičnem hecu, da si rok v lajfu nisem sterilizirala.. ja ani logično, da si rok ne moreš sterilizirat? In da jaz dajem poudarek na umivanju rok, kar je temelj higiene in tudi pomembno pri preprečevanju glistavih okužb. Da ne omenjamo koliko moraš dejansko pucat okolje, če dobite podančice.

Okje, se bom potrudila ob ironičnem hecu dodajat smejkote, ampak ne obljubljam, ker se nočem izdat.. hahaha…

Anonimno753, 29.01.2022 ob 11:06

Torej katere bolezni so posledice parazitov?

Karies, rak, toksoplazmoza, hpv, to sranje ki ga vidiš v očeh kot ‘sneženje’, …

Saj ni samo na ljudeh. Rja, plesen… To so vse glive. Glive povzročajo delitev celic, poglejte na katerokoli umrlo drevo, kakšni tumorji so nastali zaradi glivne okužbe.

youtube pika com /watch?v=DiR2ncfGkw0&feature=youtu.be

Kandida je plesen. Vsak ki je šel skozi kandidino dieto, ve, da je to plesen, gliva.

Ivermektin drži parazitno stopnjo v šahu, izstrada parazite, mali tretman vsake toliko, na pol leta… Zato ga skrivajo. Vsi dobivajo navodila od JAZMP, da se Ivermektin mora skrivat, pod nobenim pogojem predpisat, zavrnit na meji, ker prek JAZMP deluje marksistična mafija, ki vam prodaja bolezni in topična ter narobna zdravila za te bolezni. Zobno pastico, ki imaš ti sistemske bakterije in glive, mažice za kozico pa hpv… Boleče očitno je postalo v primeru Covida, se vam ne zdi. Sami so razvili virus in zanj vsiljevali cepiva. Covid je še vam naivnim poletnim otrokom komunizna verjetno pokazal, kakšna zavojevalska izkoriščevalska mafija je to.

Trebušni paraziti povzročajo seksualne deviacije, naprimer. Vsi rečejo, da so v trebuhu ‘drugi možgani’. Pojdite skozi navadni tretman s tinkturami črnega oreha in pelina, pa boste videli spremembice. Ampak to je samo za prebavo, sistemsko morate dobit mebendazol ali Ivermektin. Kar pa ga ne boste, zaradi JAZMP, “javne” mafijske agencije za zdravila in med. pripomočke.

Moj otrok je imel gliste, ampak smo pozdravili. Zakaj bi gliste bile vir vseh bolezni pa ne vem

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close