Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Večina moških si ne zasluži imeti žensko

Večina moških si ne zasluži imeti žensko

Odgovor na objavo uporabnika
Heart brokeeen, 22.02.2022 ob 15:15

ojoj somebody was heartbroken ?

Ja seveda… Zamislis se stari… Ko vidis otroka da si ne zna narest cokolina… Sprasuje kako se to je. In ne ravno majhen otrok. Kaksno je to otrostvo brez cokolina??? Izropano otrostvo jebote.

Avtor posta, serješ da smrdi do Bangladeša.

večina decov je odpadnih, 20.02.2022 ob 10:13

Le peščica moških bi morala imeti pravico oplojevati večino žensk.

Ostalim 99% moškim pa ne bi bilo dovoljeno še niti ženske pogledat. Vsa ta odvečna moška roba je zgolj za delo. Nič fukanja, nobenih zmenkarij, ljubimkanja. Nič.

Sama ideja, da boste kdaj dobili punco ali se poročili in imeli ženo. Haha, si jo takoj izbijte iz glave.

Ne zaslužite si ničesar. Nobene babe, nobene pičke. Nobene spolne potešitve. Nič. Nič. Nič.

V bistvu imaš prav. Tudi sam si je ne zaslužim, ampak hudič je, ker se vedno znova najdejo, ki bi rade živele z menoj in uživale… Jaz pa jih nočem za več kot par krogov. 😉

Onih nekaj dek poscanog mesa totalno je precenjeno!

In ti moški, ki bi imeli to pravico, nikoli ne bi oplodili tebe. ??‍♂️

Mukica385, 20.02.2022 ob 10:46

Bravo in še enkrat bravo za tvoj zapis.

Jaz se 100% strinjam s tabo.

Samo to ne bo možno v prakso spravit. ?

hahaha…ene babe ste res ko neslani krompir…ene sploh vredne fuka niso…

in obratno. 

Punca kje živiš tipično feministično, časi so se spremenili nismo v povojnem času očetje pomagajo pri vzgoji otrok, posesajo,  pospravijo za sabo zlikajo, pobrišejo, dajo sušit cunje in na koncu se ženske pritožujejo da dedc ni več dedc. Vas žensk pa res ne razumem. Pa sem poročen 20 let

idesI974, lepše nisi mogel povedat, skozi zg vsaj pol moških sploh ni oplojevalo…pri tvojem razumu se mi zdi čudno, kako se ti je sploh dalo komentirati ta mizandrični zmazek

Šus

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close