Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Večina moških si ne zasluži imeti žensko

Večina moških si ne zasluži imeti žensko

Baba ce tebe dec razocara ne rabis svojih furstracij in blodenj deliti med druge.

Lp

Seveda, da ne bo možno spravit v prakso tako, kot ne bi bilo možno v praksi ženskam odvzeti večine pravic kar bi bilo po zapisu sodeč najpametnejše. Hvala bogu, da boste ženske za vekomaj ostale inferioren spol kajti vaša nadvlada bi bila hvalospev frustracijam, sovraštvu do drugačnih in nezmožnosti racionalnega razmišlanja.

Lepo …sam pozabljas da je sam 0,5 procenta slovenk vredno kurcaa ….vse ostalo je za dekle …al pa za muslice …ok…

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno, 20.02.2022 ob 13:55
Ni lepšega kot ljubiti iz vsega srca moškega, ki ti zna vračati ljubezen na povsem svoj poseben način. Ni potrebna vrtnica ravno na valentinovo ali torta za rojstni dan, pomembno je že samo to, da je tu, ob meni, da začuti moj dih, vonj ali dotik. Da sem ob njem, ko me potrebuje, ko je žalosten, da ga potolažim, ko mu je najbolj težko, ali da mi sam nastavi svoje rame, da se na njih zjočem. Pomembno je, da znava deliti bolečino, strah, ljubezen, srečo in si dajati pozitivo, ko je to najbolj potrebno. Da skupaj kljubujeva vsem oviram in nevihtam na poti spoznanja. Biti ženska je nekaj najlepšega kar je lahko in nihče ni odpaden in tudi moški znajo osrečiti. O, pa še kako. Meni je najlepše, ko ga gledam in vidim, da ob meni zeleni ko najlepša vejica na drevesu. Tam je najino posebno mesto. In tam se je rodilo nekaj posebnega. Vsak od nas ima neko posebno vlogo in namen v življenju, vsaka stvar, ki se nam zgodi, ni naključna, vsaka še tako majčkena stvar dobi svoj smisel, še tako majhna pikica ali drobtinica. In ni lepšega, ko moška roka gre nežno skozi ženske lepe valovite lase in jo poboža po licu. Vsak moški in ženska zaslužita pozornost, ljubezen, priložnost, da sta unikum v univerzumu. Tam sta speta v večnost. Za vedno. ??

Imejte se radi, ne sovražite se.

Ohh tukaj sem dobil kar solzne oči.

Tako lepo napisano in izpovedano, da se sprašujem kje živijo takšne ženske. Vesel sem da obstajate tudi takšne ki verjamete in spoštujete v svojega možkega. Čeprav vas moramo iskati z lupo kakor iglo v kopici sena.  Zares pohvalno in čustveno vsa čast vam ki ste to napisala.

Pa saj tako je že zdaj. Garba vas top 10% tipov in se malo izmenjujejo kdo vas kdaj.

Verjetn si sam uni z ful keša zaslužijo met ženske. K itq ne morejo fukat, k se za biznisom pehajo, če denar ne bi bil najmočnejši sfrodizijak, bi vsi ti frajerčki na baterije moral drkat….

Z ženskam so sami problemi in težave. Tudi pomislim ne, da bi moral živeti z kakšno monkljo.

Glupache, kdo pa misliš da vam bo plačeval preživnino za otroka. Samo še glupan edn. Sicer ste pa tako skozi utrujene, vse je brez veze, da o belem toku ne govorimo. Pa kot deske ste v 3/4 primerih…

Ni dvakrat za rect da vi zadnji komentatorji nebi poceli isto.

Prav pokvarjenost je razbrat iz vasih postov.

…https://m.youtube.com/watch?v=6s08wsaZaro

Se vidi, da imas fetiš na ovce in koze.

aaand im pulled in….

…https://m.youtube.com/watch?v=3ZzFy7jWHf8

. https://youtu.be/isdKEo_qMqY

A te je en pokavsal pa steral u 3.. si pa malo užaljena ??

Še ena, ki ima težave sama z sabo…Poišči si pomoč.

Ali obratno

Samo tisti, ki obvladajo osnove slovnice (kamor spada tudi uporaba rodilnika), si zaslužijo pravico do razmnoževanja.

…, 21.02.2022 ob 12:36

Se vidi, da imas fetiš na ovce in koze.

lol

večina decov je odpadnih, 20.02.2022 ob 10:13

Le peščica moških bi morala imeti pravico oplojevati večino žensk.

Ostalim 99% moškim pa ne bi bilo dovoljeno še niti ženske pogledat. Vsa ta odvečna moška roba je zgolj za delo. Nič fukanja, nobenih zmenkarij, ljubimkanja. Nič.

Sama ideja, da boste kdaj dobili punco ali se poročili in imeli ženo. Haha, si jo takoj izbijte iz glave.

Ne zaslužite si ničesar. Nobene babe, nobene pičke. Nobene spolne potešitve. Nič. Nič. Nič.

Se popolnoma strinjam, vendar pa bi dodala zraven še drugi del “zakona”, ki bi omejil tudi ženske pravice za razmnoževanje. Pri obeh spolih imamo namreč velik % populacije, katere genski material je tako rekoč zanič in bi ga bilo potrebno odcepiti od “glavnega tropa”. To je pač tisti del, ki bi v primeru da bi se naravna selekcija pri človeku skozi tisočletja ohranila, že zdavnaj izumrl sam od sebe.

Ker smo z sodobnimi tehnologijami (medicino..) umetno zmanipulirali naravno selekcijo in s tem omogočili “šibkim členom tropa” (ki jim je sicer namenjeno umreti, tako kot pri vseh ostalih živalskih vrstah) ne samo ostati del njega, temveč se v njem tudi razmnoževati, smo si generalno znižali imuniteto, inteligenco, zmožnost preživetja in vse ostalo kar paše zraven. Skratka iz dneva v dan postajamo vse bolj defektni kot vrsta in to vsekakor vodi v pogubo.

Edino fer bi torej bilo da če smo že umetno zajezili NS, da bi jo sedaj tudi umetno vzdrževali in na ta način poskušali dvigniti nivo preživetja naše vrste.

Dober začetek bi bila naprimer prepoved razmnoževanja vsem, ki imajo kakršnekoli genske napake, deformacije, prirojene ali družinske bolezni, alergije, psihološko neuravnovešenost.. Vse kar prispeva k šibkejšemu splošnemu zdravju. Torej razmnoževali bi se le močni, zdravi ljudje. Poleg tega bi nujno uvedli starostno omejitev. Glede na najbolj plodno obdobje v človekovem življenju. Recimo da bi se bilo dovoljeno razmnoževati do max 25 leta in po dopolnjenem 25 letu starosti bi sledila sterilizacija. Seveda bi bilo nujno spremljati življenjske navade ljudi in zagotoviti, da se razmnožujejo le tisti, ki živijo zares zdravo. Verjetno nebi škodilo niti, če bi morali mladi ljudje, ki vstopajo v čas “primeren za razmnoževanje” prestati določene teste zasnovane v smislu zmožnosti preživetja, iq faktorja in tako dalje..

Vsekakor bi se našlo še mnogokatero smiselno pravilo.

Takšna ureditev bi pomenila korak nazaj k naravnemu/normalnemu ter seveda ključ do ohranitve človeške vrste, poleg tega pa tudi celotnega planeta.

To je evgenika.

Se popolnoma strinjam.

Gledam stari… Bože oprosti ker to govorim. Eni prav izropajo otroke nekega dostojnega otroštva. Vem, da so reveži pa se kar množijo pa množijo. 3-4 otroke. Kje bo to v stanju privoscit npr otroku kako igračko, ki jo bo trend veleval… Ki jo bodo drugi otroci imeli. Trpljenje. Žalost. Tako kot te gledajo druge z razočaranjem in ljubosumnostjo že zaradi fizičnega izgleda… Tako bodo njihovi otroci gledali druge otroke… Namesto da že v kali.

Evgenika stari. Evgenika.

Ti si ziher ena tapr fu knjena zenska tako ko moja bivsa.

Zaninimivo da moje prijateljice s katerimi  imam taka in drugacna druzenja ter odnose pa to drugace pravijo.

To je za mene najbolj pomembno!???

Avtorica se sreca da si v mansini.

Helena03, 21.02.2022 ob 10:14

Baba ce tebe dec razocara ne rabis svojih furstracij in blodenj deliti med druge.

Lp

Bravo pametem odgovor.

ojoj somebody was heartbroken ?

youtube.com/watch?v=cgFqO1Q6Ipg

To je realnost vsakega babjega šusa! 😉

res je trapasto, da se eni dedci okrog bab vrtijo. Ko pa so tako fuj!

Bogu daj da se vrti vse okoli zensk…. Bi bil svet brez vas v konstantni resonanci… Ni vojn ni pobojev ni posilstev ma daj no feminizem je v ku… To kar si napisala raje pojdi med lezbe ti bo bolje nisi vredna nase igrace….

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close