večerja
Katero hrano priporočate v turški? Česa ne? Saj se lahko naroči samo glavna jed in sladica, kajne, ni potrebno vseh predjedi? Se opravičujem za tako običajna vprašanja.
Pa še nekaj me zanima; na kateri postaji se gre s trolo dol, da se pride pred turško? Sklepam, da je to trola 3. Če je katera tako prijazna, bi prosila še za izstopno postajo za Jello in Leclerc.
Jaz sem bila v turški prvič za svoj rojstni dan.Tja sem jih peljala,ker nisem vedela kam.In ni mi žal.plačala pa sem okoli 48 tisoč za šest oseb.Jedli smo vse po malo kar imajo,od predjedi do glavnih jedi.Nanosili so nam toliko stvari da niso imeli kam postavit.Seveda smo veliko pustili,ker je bilo ful preveč,ampak mi smo se tok najedli in napili,neke turške butelke,da smo skor popokali.Še dobro da imajo tako prijetna ležišča,pardon,sedišča. Pa plesalke,hudo.Pa vodne pipe,sadne,super.Okusnost hrane pa kakor komu.Štirim ful dobra,dvema tko tko.Res pa je,da sta bila v turčiji,mi pa ne. Probaj!
predjedi so zelo drage in niso vredne tega denarja.Meso nabodeno na nabodalo(kovinski meč) mi sploh ni bilo všeč,tako suho, slabega okusa.
Nazadnje ko smo bile tam sodelavke sem naročila zapečeno zelenjavo s sirom in je bilo odlično. Obroki so majhni, moj mož se sploh ni najedel, cena pa je za dobra dva.
Ples je pa lepo gledati.
Forum je zaprt za komentiranje.