večerja
Jaz bi jih peljala v kitajsko (teh je v lj cel kup) ali pa v mehiško restavracijo, potem pa greste plesat kam drugam. Odvisno, kakšna glasba vam je všeč in koliko ste stare.
Midva z možem hodiva tja (stara sva okrog 30), kjer vrtijo glasbo za vse generacije (no, ja, za mojo staro mamo ravno ne) in se ponavadi res zabavava.
LP
Meni je še vedno všeč Emonska. Včasih ni preveč gužve in se da plesati. Če pa je gužva, pa se umakneva bolj proti vhodu in tam pleševa.
Glasba mi je všeč ker vrstijo od sedemdesetih let naprej, pa tudi tiste že zdavnaj pozabljene komade. Midva se res sprostiva.
Vendar tudi jaz pogrešam kakšen lokal, kjer bi se dalo samo plesati. Eni hodijo v Festivalno (ampak tam res že obvladajo), zato še drugi povejte, kam hodite, če si zaželite plesa.
Če sem odkrita, sem v zadnje pol leta najbolj uživala pred nekaj več kot tremi meseci na svoji poroki, ko sem preplesala cel večer. Tisto je bil res mega žur!!!
LP
Jaz sem šla s tremi prijateljicami in dva sta se oblizovali, dve (ki sva bili v Turčiji – brez agencije, kot je napisla Skupinski) pa sva rekli – no, ja, bil je lep in zanimiv večer… to je pa tudi vse! 🙂
Pikipoki, če nista “razvajena” od pristne turške kuhinje, vama bo ok, pa še malo drugačen ambient, trebušne plesalke … za probat je, cene pa niso prehude.
Dober tek!
Blondy jaz sm si zapomnila da je moja glavna jed stala 1750 sit..jaz sm jedla durum (ne znam narest preglasov) kebap pa je bla ful velika porcija.Za sladico pa baklava (k je tud nism mogla cele pojest- pa ne mislt da sm ena izmed unih k sam brska po krozniku) pa je bla 600 sit -men se zdi.
mmm sj te cist razumem..sam eni nazalost se nismo bli v turciji. 😉 pa tud zame je ta restavracija neke vrste popestritev namesto kitajske al pa mehiske al pa tko.
Forum je zaprt za komentiranje.