Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek večerja

večerja

Mi zna kdo svetovat, kam v Lj naj povabim prijateljice za rojstni dan, recimo večerja in potem malce zabave ples.
Lep pozdrav

Jaz bi jih peljala v kitajsko (teh je v lj cel kup) ali pa v mehiško restavracijo, potem pa greste plesat kam drugam. Odvisno, kakšna glasba vam je všeč in koliko ste stare.
Midva z možem hodiva tja (stara sva okrog 30), kjer vrtijo glasbo za vse generacije (no, ja, za mojo staro mamo ravno ne) in se ponavadi res zabavava.

LP

Men je tud kitajska zakon za taka praznovanja, enkrat smo bili v španski, pa nam je blo ful všeč, pol pa še kam naprej na pijačko. Včasih bi šla pa rada plesat z možem , pa ne vem kam v ljubljani ali okolici? Pikipoki al lohk daš kak predlog kam na ples v Ljubljani?

Meni je še vedno všeč Emonska. Včasih ni preveč gužve in se da plesati. Če pa je gužva, pa se umakneva bolj proti vhodu in tam pleševa.

Glasba mi je všeč ker vrstijo od sedemdesetih let naprej, pa tudi tiste že zdavnaj pozabljene komade. Midva se res sprostiva.

Vendar tudi jaz pogrešam kakšen lokal, kjer bi se dalo samo plesati. Eni hodijo v Festivalno (ampak tam res že obvladajo), zato še drugi povejte, kam hodite, če si zaželite plesa.

Če sem odkrita, sem v zadnje pol leta najbolj uživala pred nekaj več kot tremi meseci na svoji poroki, ko sem preplesala cel večer. Tisto je bil res mega žur!!!

LP

v turško restavracijo, lep ambient, plešejo trebušne plese, kadiš vodno pipo….

…..kitajska, španka, turška restavracija….
predlagam slovensko, mogoče vam bo tudi tam všeč….

Jaz bi jo peljala v tursko restavracijo..je nekaj posebnega..res super.

Kdor je bil v Turčiji brez agencije, ve, da je v naši turški restavraciji od turškega samo ime…

Kaj pa Gostilna pod Rožnikom? Srbska….

Drugač pa kitajska je men že mal out, mehiška in španska sta tko tko, turška je zdej moderna….men je všeč Pri Babici….

Za plesat pa…Emonska?

Pojdite k Jovotu.

Baje je tud v Victoria pub-u zelo dobro, ambient in hrana sta super, cene pa normalne – majo tud spletno stran

tista mehiska zraven As-a je ful dobra, ful se boste najedle, fletn ambient…potem pa nekam plesat….

Kje pa je turška restavracija, pa kakšne so kej cene?

http://www.yildiz-han.com

Turška je zraven karlovškega mosta, na starem mostu.

Bil sem v Turčiji nekajkrat, ampak če ima tista hrana po okusu kaj zveze s turško, pojem vse kar imajo na meniju. naenkrat.

Rubyfruit, kakšne pa so kaj cene?! Je potrebna rezervacija – obvezno?!

Odprla sem stran in me je kar zamikalo. Sem že dala stran med priljubljene, potem pa bom link poslala možu. Rada imava kaj novega in dobrega.

LP

Pikipoki, meni je bila hrana zanič

KONGO, kazino Grosuplje.

Jaz sem šla s tremi prijateljicami in dva sta se oblizovali, dve (ki sva bili v Turčiji – brez agencije, kot je napisla Skupinski) pa sva rekli – no, ja, bil je lep in zanimiv večer… to je pa tudi vse! 🙂

Pikipoki, če nista “razvajena” od pristne turške kuhinje, vama bo ok, pa še malo drugačen ambient, trebušne plesalke … za probat je, cene pa niso prehude.

Dober tek!

Mmm, saj ne rečem da je slabo, kar kuhajo. Pravim, da okus nima zveze s tistim, kar ješ v Turčiji.

No, res pa je, da meni ni bilo nič posebnega. Veliko je boljših, pa tudi slabših…

Pikipoki mi smo rezervirali pa smo bili sredi tedna in je bilo vse polno.

Men je pac vsec pa ma veze s tursko al pa ne..vsaj neki drugacnega kot pa une standardne gostilne..
Hrana je bla okusna..in porcije so ogromne..mi smo cist prevec narocili.

Skupinski, Rubyfruit
mogoče sem se narobe izrazila, ampak hotela sem povedat isto – v yildiz-hanu je sicer dobro, ampak to ni “prava” turška kuhinja, kot sem jo doživela sama, v turških gostilnah in še bolj pri ljudeh doma.
In če imaš izkušnjo iz prve roke, si pač malo bolj izbričen, a ne??

Razumela sva se in strinjala, mmm. Točno to mislim tudi sam

Noben še ni povedal nič o cenah…so višje kot v standardnih gostilnah, kaj pa v primerjavi s kitajsko ki je precej poceni…?

Blondy jaz sm si zapomnila da je moja glavna jed stala 1750 sit..jaz sm jedla durum (ne znam narest preglasov) kebap pa je bla ful velika porcija.Za sladico pa baklava (k je tud nism mogla cele pojest- pa ne mislt da sm ena izmed unih k sam brska po krozniku) pa je bla 600 sit -men se zdi.

mmm sj te cist razumem..sam eni nazalost se nismo bli v turciji. 😉 pa tud zame je ta restavracija neke vrste popestritev namesto kitajske al pa mehiske al pa tko.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close