Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Večerja na zajli- Jezeršek

Večerja na zajli- Jezeršek

Ali je že kdo izmed vas bil na tej večerji in kako se obnese? Kupila bi za darilo. https://spletnatrgovina.jezersek.si/izdelek/vecerja-na-zajli/

Sem dobila za darilo.

Super zadeva

Odgovor na objavo uporabnika
bila870, 17.01.2022 ob 11:57

Sem dobila za darilo.

Super zadeva

Bila in je super zadeva. Dobila za darilo. Če bi dobila še enkrat se ne bi branila.

Kako greš pa na wc?

Ime ali vzdevek, 17.01.2022 ob 12:29

Kako greš pa na wc?

Preden se začne, ti povejo, da je čas za WC. Potem ko greš noter pa načeloma naj ne bi bilo več WC ustavljanj, razen, če je res nuja, potem ko pride dol rečeš da naj ustavijo da moraš na WC. Naj pa tiste 4 vožnje naj ne bi hodil na WC. Pri nas noben ni šel vmes na WC. Sladica je bila na zadnji vožnji navadno postrežena na vrhu – stali nekaj časa in si šel pojesti ven. Sedaj zaradi kovida pa se tudi sladica postreže na zadnji vožnji v dolino.

Na WC definitivno preden greš na prvo vožnjo…

Breda iz Ljubljane, 17.01.2022 ob 12:04

Bila in je super zadeva. Dobila za darilo. Če bi dobila še enkrat se ne bi branila.

Hrana je okusna? Topla?

Hrana je od hladne predjedi do tople glavne jedi in tudi juha. In temu primerno, je nekaj hladne in nekaj toplega. Pri nas je bilo vse Tipi Top, postreženo je vse ali v lončke, ki so zaprti ali v krogle na lesenem podstavku ki jih odpreš. Glavna jed pa je bila postrežena na krožniku.

DA, vse je bilo postreženo Super. Sem pa sama bila konec avgusta. Tudi pijača je postrežena. Svež kruh, še tople bombetke v košarici. Vse je bilo TOP. Moraš pa kozarce z vinom malo držati ko se ustavljaš, malo ruka in je dobro prijeti, da se kaj ne polije :). Meni je bilo super in tudi hrana mi je bila zelo dobra.

toliko o tej stvari

še ena kozlarija za butaste kokoši.

A to v bundi ješ? Kaj ni mraz?

Ja kako pa. V bundi ja, če je zima ali mraz. Jaz sem bila konec avgusta in ni bilo  mraza. Drugače pa so nam rekli, da če je zimsko, da dobiš pri vstopu odejo. Pa ni tako mraz no, gorijo svečke, saj se gondola ogreje. Sploh če si v taki družbi. 🙂

Dva moja sorodnika sta si tole privoščila in bila nadvse zadovoljna.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close