Vecerja
Kaj kuhate oz ste/ boste jedli?
Meni so zadisala jetrca na omakco, pa domac kruh poleg. In solata. Pomarancni ali limonin sok, za boljso absorbcijo zeleza. Polente se mi ne da jesti. Kruh jem redkokdaj in mi je sprememba zapasala. Pred par dnevi sem zavohala pri sosedih, tako mi je zadisalo da sem morala to naredit.
Odgovor za “soft”, ce ne citira…
Nisem nevoscljiva, sploh ne, ampak tole je VEC kot konkretno kosilo (se sladica, ki je po kosilu ne jemo po defaultu). Ali po tem okomot spite, ni tezko za zelodec?…plus nabira se okoli trebuscka :))
Osebno si res ne predstavljam taksnih vecerij. Mogoce tisti dan, ce ne bi imela kosila, pa se to dvomim…
nisem…, 17.02.2022 ob 23:59
Odgovor za “soft”, ce ne citira…
Nisem nevoscljiva, sploh ne, ampak tole je VEC kot konkretno kosilo (se sladica, ki je po kosilu ne jemo po defaultu). Ali po tem okomot spite, ni tezko za zelodec?…plus nabira se okoli trebuscka :))
Osebno si res ne predstavljam taksnih vecerij. Mogoce tisti dan, ce ne bi imela kosila, pa se to dvomim…
Ammm ..nikjer nisem zasledila v uvodni temi, da sprašuje za večerjo..?
Mah, nabira se kakor pri komu. Jaz imam 4 moške pri hiši, pa lahko bi pojedli komot še kaj zraven in se ne bi nabralo.. vse je odvisno od tega koliko kdo porabi čez dan. 🙂
Snelca_ danes za večerjo bi jaz tole jedel.
momčilo, 18.02.2022 ob 14:36
Snelca_ danes za večerjo bi jaz tole jedel.
Ti sanjas vsak dan prsa. ??
Drugace so pa lepo zapecena, cudovita barva. ??
Izvoli, se kak bobolo se prileze poleg.?
Forum je zaprt za komentiranje.