Več računalniških problemov
živjo!
Imam več problemov na mojem pc-ju, ki jih ne znam rešiti. Grem kar po vrsti:
1. Norton Antivirus se mi noče zagnati, zato sumim kakšen virus, ki pa ga brez antivirusnika ne morem odstarniti. Nortona sem že večkrat poizkusilk na novo naložiti na moj računalnik. Kaj storiti?
2.Ko se povežem na internet imam problem z drsniki. Če se odpre stran po katerin se je potrebno premikati z drsniki se začnejo težave: Ko drsnik premikam se stran začne štekati. Drsnik lahko normalno premikam,ampak stran se premika po “kosih” t.j. kot da bi nekaj štekalo. Kaj storiti?
3. Če hočem na moj PC naložiti Servicepack za win XP in mi ga noče naložiti. Za to sumim enak virus, kot je opisan v prvi točki. Kaj storiti?
LP
Tudi druge variante so še možne.
Zakaj neki bi šaril po mlinčku in vtikal disk v drugo mašinco?!
Najprej lahko poskusi namestiti kakšen drug antivirusni program, z njim v varnem zagonu skenira disk in poskuša odstraniti najdene viruse. Tudi ime virusa je lahko začetek na poti do njegove učinkovite odstranitve.
Včasih Internet Exploerer ali drug brskalnik spet povsem noramlno deluje, ko odstranimo nesnago z diska – in zamudno ponovno nameščanje Windowsow ni potrebno.
In še ena varianta: lahko poskusi z obnovitvijo sistema na zgodnješi čas, ko je še vse lepo teklo.
hej, saj ste mi tu na tem forumu svetovali pred časom, ko sem imela ful probleme s trojanci. Pa sem vas ubogala , sedaj pa je mir. Točnega linka na pamet ne vem, imam pa doma zapisano.:)))
Mmislim, da sem v brskljalnik vtipkala on line antivirus, bom preverila in vam sporočila! To možnost ima tudi Ribiera (zastopnik za Pandin antivirus)
lp
Forum je zaprt za komentiranje.