Več prihranim odkar sem ločena
uf , poleg vsega pa še bralno nepismeni… lepa zbirka.
Uživajte naprej v samomrcvarjenju
[/quote]
Na začetku sem mislila, da si res bila v takem zakonu, kjer si trpela in ti je sedaj dosti boljše.
Ampak glede na tvoje pisanje in poniževanje vseh, ki se ne strinjajo s teboj, mi je popolnoma jasen krivec za razpad tvojega zakona. Sram me je, da nam take kot ti, delate sramoto!
Pri nas pa ni nekam vse šlo, ampak se je točno vedelo, da bivši izkoriščevalski gospod je plačal samo položnice, ostalo pa vse porabil za sebe in imel tudi skoraj enkrat višjo plačo od mene. Jaz pa seveda vse ostalo z minimalcem. Ko sem bila v dolgotrajni bolniški, sem z limitom polnila hladilnik, ker gospod egoistični ni imel denarja , ker so bile njegove potrebe na prvem mestu.Ni pomagal pogovor ne zlepa ne zgrda, odgovor je bil vedno:”Nimam”.
Ko mi je končno po dolgih letih izkoriščevanja dvignilo pokrov in sem zaključila z njim , je bil njegov edini šok, da zdaj bo pa bankrotiral-pri 1500€ bo človek, ki ima samo za svoje potrebe bankrotiral,haha ne me basat.
Jaz sem po razhodu ugotovila, da sem kljub kreditu, ki sem ga najela za njegovo izplačilo skupnega premoženja, še dodatno prihranila majhen kupček, tudi pri bajti se je po njegovem odhodu veliko naredilo, pa še v enem celem letu sem videla več sveta kot pa z njim v celih dvajsetih. Hvala vesolju, da me je dokončno odrešilo parazita.
Če ne znaš z denarjem lahko imaš 5 jurčkov, pa bo vsak mesec premalo. Če si skromen in znaš obrnit vsak € pa lahko z majhnim zneskom lepo uživaš življenje, seveda brez parazita.
Midva imava približno iste plače. Ob plači dam 500 eur v črni fond. Ostalo dam v položnice, hrano, otroke, dopust, avto. Ko zmanjka rečem nimam. In natepavamo zelje do konca meseca, če gospod ne gre v trgovino.
Prej je bilo tako, da je dal poleg za polovico položnic, s tem, da ko so prišli otroci, so tiste položnice ostale meni, ter financiral je svoj avto, svojega pa jaz + polovico položnic + vso hrano + vse za otroke. Po otrocih je on prispeval še kar naprej isto dokler mi ni dekla dvignilo.
Tudi sama že doživela pred leti in hitro ukrepala in naredila konec takemu. Še zase nisem imela in da bo nekdo iskal skos neke izgovore in nič naredil v tej smeri, da tudi on kdaj najde kako delo. Samo jemati in jemati od drugega. Ne hvala lepa. Na začetku sem res mislila kako je bogi ker ga nisem še dobro poznala. Potem pa se je izkazalo kako je. Vsi smo ga spoznali. Kako enih ni sram takle izkoriščat nekoga(ne glede na spol). In potem se je izdal in priznal da je imel starejšo z velik denarja omg si vse povedal 🤣
Enim še kar ni jasno, da preživnina ni za mamice ampak za skupne otroke!!!! Avtorici pa povsem verjamem, da je zdaj bolje. Tudi kaz sem v času ločitve bolke živela, kot pa v zakonu. Ler praktično sem vse stroške financirala sam iz svoje plače, se prabi od tega cca 50 procentov namenila bivšemu zajedalcu. V času ločitve ssm lahko vsaj 30 procentov namenila za prihranke….
Forum je zaprt za komentiranje.