Več prihranim odkar sem ločena
Koliko potem lahko šele prihrani tvoj bivši, ker mu ni treba plačevat za tvoje preseravanje…
Poleg tega ima bolj kvalitetno življenje z mlajšim letnikom.
Lahko ti reče samo hvala za podarjeno svobodo!
[/quote]
Dragi moj, tista, ki lahko reča hvala, sem samo jaz.
Kaj moj bivši dela, pa me ne zanima. Zato pa je bivši.
Ti se pa že enkrat spravi k psihologu, da boš predelal frustracije zaradi zavrnitev in zapuščenosti.T
Dragi moj, tista, ki lahko reča hvala, sem samo jaz.
Kaj moj bivši dela, pa me ne zanima. Zato pa je bivši.
Ti se pa že enkrat spravi k psihologu, da boš predelal frustracije zaradi zavrnitev in zapuščenosti.T
[/quote]
Resnica boli.
Pa ne mi trobit, da je bivši padel v depresijo, ko se je rešil take perle, kot si ti!?
Ampak, kaj hočemo, tudi narcistične manipulatorke imate svoj kotiček v raju!
Absolutno ne mečem vseh v isti koš in vsekakor verjamem da niste vsi isti.
Žal pa je tale forum postal ena greznica zafrustriranih užaljenih bivših, ki ne morejo preboleti, ki menijo da vse ženske živijo od moškega financiranja, da je ženskam glavno opravilo šopingiranje, manikura in vlečenje enormne preživnine.
In žal tale forum izjemno tolerira agresijo in žaljivo, primitivno kominiciranje moških, ko gre za temo žensk.
No saj se je eden od njih že oglasil. S tem ne mislim tebe.
Se pa seveda strinjam steboj glede foruma, in žaljivk. Zali se vse po vrsti. Samo to me ne gane. Vsak zase ve najbolje , kaj je ,in kdo je. Zase osebno samo lahko recem, da mu marsikatera ženska in moški zavidajo o tem kako predan oče sem kljub locitvi. Imam super urejeno z bivšo zeno. In marsikomu gre v nos kako pa je to mozno. Se pa tudi najdejo ljudje po bloku ,ko me srečajo z otrokom. In komentirajo ves tvoj oči je pa zlat oči. In odgovor otroka . To pa vem zato pa tudi sem tok velik z ocijem. Pa je že skoraj odrasel otrok. Nikoli slabe besede rekel čez mamico oz bivšo. Je pa obup , kaj vse se piše tukaj gor. Koliko nesramnosti ,in vulgarnosti.
Seveda. Tudi meni je šlo v finančnem smislu (in tudi drugih) bolje potem, ko sem se razšla z bivšim. No, najprej sem morala odplačati najine skupne pufe. Potem je pa začelo iti na bolje. On je seveda ob ločitvi svoje prihranke odnesel s sabo. Le kako je prišel do njih, ko sva pa imela toliko stroškov, da sem az vsak mesec za naju oba in še njegovo familijo zapravila vse svoje prihodke do zadnjega centa…
večino žensk tako dela.
vse plačujejo,moški pa kupčke delajo.
zenske kaj vam je???
[/quote]
Jah, če izberemo napačne oziroma imamo nizke kriterije za izbiro, je pač tako. Pa enih dvajsetkrat moramo oreng nastradat, da postanemo pametne (=nehamo skrbeti za druge). Potem je pa vse boljše. Leta pomagajo. No ja…glede na to, da se že ena dva meseca tolčem po glavi, da spet preveč skrbim za druge (pa ni moj dragec tega nič kriv)… nam nekaterim očitno tudi leta ne pomagajo.
Bom morala jezo iz obeh mezincev potegnili. Potem bo pa spet vse tako, kot mora biti. Ker nekateri res ne odnehajo, dokler jih dvakrat krepko ne nahruliš.
Jah, če izberemo napačne oziroma imamo nizke kriterije za izbiro, je pač tako. Pa enih dvajsetkrat moramo oreng nastradat, da postanemo pametne (=nehamo skrbeti za druge). Potem je pa vse boljše. Leta pomagajo. No ja…glede na to, da se že ena dva meseca tolčem po glavi, da spet preveč skrbim za druge (pa ni moj dragec tega nič kriv)… nam nekaterim očitno tudi leta ne pomagajo.
Bom morala jezo iz obeh mezincev potegnili. Potem bo pa spet vse tako, kot mora biti. Ker nekateri res ne odnehajo, dokler jih dvakrat krepko ne nahruliš.
[/quote]
Moram še dodati, da moje trenutne jeze ne povzročajo ne bivši, še manj sedanji, prav tako pa tudi ne monovci (da si ne bi kdo kaj takega domišljal). 🙂
Moram še dodati, da moje trenutne jeze ne povzročajo ne bivši, še manj sedanji, prav tako pa tudi ne monovci (da si ne bi kdo kaj takega domišljal). 🙂
[/quote]
Drage gospe in gospodične, kdo skriva in krade denar v zvezi je mogoče bolj jasno na tem postu, kjer neka dama sprašuje za nasvet, kje naj skrije denar do razveze!! Tako, da se kar delajte nedolžne, samo tudi partnerjem bo počasi prekipelo….
Drage gospe in gospodične, kdo skriva in krade denar v zvezi je mogoče bolj jasno na tem postu, kjer neka dama sprašuje za nasvet, kje naj skrije denar do razveze!! Tako, da se kar delajte nedolžne, samo tudi partnerjem bo počasi prekipelo….
Hm… ne vem, kdo skriva in krade denar. Jaz o tem ne pišem. Pišem pa o izkoriščanju, to pa ja.
Hm… ne vem, kdo skriva in krade denar. Jaz o tem ne pišem. Pišem pa o izkoriščanju, to pa ja.
[/quote]
Po mojem skromnem mnenju je skrivanje ali grdo rečeno KRAJA denarja v partnerskem odnosu nekaj najbolj nizkotnega. S tem prikrajšaš tudi otroke in jim nudiš manj, kot bi jim lahko. In če je to za ženske normalno in to podpirate, bi se morda moški končno streznili, da ne bo prepozno.
Ampak najbrž sem preveč staromoden, da verjamem v poštenje vsaj v skupni vezi?!
Tudi meni se zdi da moškim ni problem keša vzet od ženske. Sem jih kar nekaj že srečala in odslovila. Trudijo se oni zase, ne za svoje partnerke in družine. Kdo bi si mislil da bo enkrat tako, da bodo moški nam jemali. Eden ki vzame keš od brezposelne ženske ni vreden da se kera kdaj še podela na njega.
Po mojem skromnem mnenju je skrivanje ali grdo rečeno KRAJA denarja v partnerskem odnosu nekaj najbolj nizkotnega. S tem prikrajšaš tudi otroke in jim nudiš manj, kot bi jim lahko. In če je to za ženske normalno in to podpirate, bi se morda moški končno streznili, da ne bo prepozno.
Ampak najbrž sem preveč staromoden, da verjamem v poštenje vsaj v skupni vezi?!
[/quote]
Ne vem sicer, zakaj mi tumbaš o krajah in skrivanju, a morda si pač hotel nekaj povedati. In moj odgovor je: če izkoriščaš partnerko, lahko pričakuješ, da se bo branila.
Kot rečeno, pa nimam pojma, zakaj o tem tumbaš, še manj pa, zakaj tumbaš meni.
Vidiš, na to , da je že ves čas lepo kopičil svoje prihranke, pa nisem pomislila. Hm…
Hvala, ker si me razsvetlil
Forum je zaprt za komentiranje.