Več ljudi kot bo zdravnik prepričal v cepljenje, večja bo nagrada!!!
A je potrebno sploh še kaj dodati? Denar sveta vladar. Vse se začne in konča pri denarju. Elita ima ubistvu preprost načrt. Z denarjem se da ljudi prepričati v karkoli.
Če so cepiva proti koroni resnično, poudarjam če, tako učinkovita kot trdijo ene modre glave v svetovnem merilu, naj se po hitrem postopku sprejme zakon o obveznem cepljenju (za cel svet) in z jasnimi sankcijami za tiste, ki se ne bi hoteli cepiti in nimajo res dobrega razloga proti cepljenju (določena res redka huda obolenja), ali bi goljufali. Imeti povsod stalne ekipe (24/7/365) z najmanj dvema dohtarjema, ki bi takoj sprejeli tiste, ki imajo kakšne stranske učinke. Za morebitne žrtve (smrt) stranskih učinkov pa mastne odškodnine.
A to pa ne bi, a ne.
Potem bi vam morda še celo uspelo, ne pa z slaboumnimi miganji riti in slogani ter reklamnimi filmčki, ki še triletnika ne prepričajo.
Plus tega, ko poročate dajte biti natančni za vsak dan posebaj, v vsakem dnevnem cajtngu, (novo oboleli po starostnih skupinah, na intenzivi enako, mrtvi po starostnih skupinah in podobno) ne pa kot NIJZ-jev sledilnik, ki poroča stanje izpred 14. dni, pa še tisto bolj kot ne fake in ta fake slabo razumljiv.
BILL WILLIAM HENRY GATES III, 22.10.2021 ob 10:57
A je potrebno sploh še kaj dodati? Denar sveta vladar. Vse se začne in konča pri denarju. Elita ima ubistvu preprost načrt. Z denarjem se da ljudi prepričati v karkoli.
to je samo dokaz,da teorij zarote ni – da je vse v podkupovanju…
če bo mene kdo prepričeval bi mu rekla – se do sedaj nisem cepila, pa se tudi sedaj ne bom, ko vem,da me vi prepričujete v to iz osebne koristi (zaslužkarstva)… to je stil akviziterstva, kaj je naslednji korak? piramidna shema morda?
zdaj bo dohtar vsakemu to prodajal na vso silo, ne glede na medicinsko varnost, ker mu bo v očeh lasten zaslužek in ga medicinska stroka in varnost pacienta ne bo zanimala… tako plastično gledano – tako bi prodajali še strup vsakomur…
Še vedno je končna odločitev na posamezniku. Ne hvala lepa, tega ne potrebujem! A veste, da sem še med živimi? Moj zdravstveni karton je prazen. Zadnjič sem bil pri zdravniku pred osamosvojitvijo, oziroma na preventivnem zdravniškem pregledu, vsake tri leta zaradi službe.Priporočam vam, da si izberete primernejšega kandidata. Ne obstaja bližnjica, potrebno je konkretno zasukati rokave. Pa ne zaradi cepljenja, ampak glede angažiranosti, ozirom lastnih prioritet v življenju.
Strupen zvarek čudovito deluje.
Jaz preprosto ne verjamem, da bo kateri zdravnik opravilno sposobnemu človeku predlagal kaj takega. Jaz imam svojga zdravnika za razumnega, načelnega in etičnega človeka. Zna pa bit, da si spet ne bodo rok mazali in te finte prevalili na medicinske sestre. In potem dohtarji kasirali par jurčkov zraven, sestre pa 60 eurov, pa je. Ker sestram pri njihovih plačah tudi to zelo prav pride. In slednje jim iskreno verjamem.
Čez dva tedna imam pregled, pa da mu vidim obraz. Če ga ima.
Ne verjamem, 22.10.2021 ob 14:23
Jaz preprosto ne verjamem, da bo kateri zdravnik opravilno sposobnemu človeku predlagal kaj takega. Jaz imam svojga zdravnika za razumnega, načelnega in etičnega človeka. Zna pa bit, da si spet ne bodo rok mazali in te finte prevalili na medicinske sestre. In potem dohtarji kasirali par jurčkov zraven, sestre pa 60 eurov, pa je. Ker sestram pri njihovih plačah tudi to zelo prav pride. In slednje jim iskreno verjamem.
Čez dva tedna imam pregled, pa da mu vidim obraz. Če ga ima.
nekaj takega ja.
Pa še petkova cvetka: Na intenzivni so redki primeri zdravih, necepljenih ljudi.
Ma ja kaj res? Presenetljivo, da na intenzivni ni zdravih ljudi. Ta gre odlično skupaj s pildki, ki jih lepijo na vhodna vrata ZD, kjer piše, da je bolnim vstop prepovedan. Ker ljudje seveda hodijo v ZD, ko so zdravi. Kaj bomo danes delali? Gremo na izlet, skočimo malo do Pirana? Ah, ne dajmo it raje na ogled lokalnega zdravstvenega doma.
preveč lukenj, 22.10.2021 ob 14:43
Pa še petkova cvetka: Na intenzivni so redki primeri zdravih, necepljenih ljudi.
Ma ja kaj res? Presenetljivo, da na intenzivni ni zdravih ljudi. Ta gre odlično skupaj s pildki, ki jih lepijo na vhodna vrata ZD, kjer piše, da je bolnim vstop prepovedan. Ker ljudje seveda hodijo v ZD, ko so zdravi. Kaj bomo danes delali? Gremo na izlet, skočimo malo do Pirana? Ah, ne dajmo it raje na ogled lokalnega zdravstvenega doma.
Da dopolnim, okrepljeno je seveda izjava “stroke”, v 24kur.
Hahaha, enako ko una, ko rabiš za na pregled k zdravniku , pa vstop v laboratorij PCT. V lekarno pa greš lahko z istim stanjem, kot prej do zdravnika, brez PCT ja. in tudi vsak bolan gre lahko v lekarno, brez PCTja.
Edina poštena študija delovanja tega virusa inmerodajni so torej trenutno zaposleni v lekarnah in živilskih trgovineah , kjer je ogromno frekvence – ala Lidl, Hofer, ipd- koliko dejansko zaposlenih v tej branži je od leta 2020 zbolelo za tem virusom. Poznam kar nekaj primerov, ko jim ni bilo nič, ko so delali po cele dneve, kpo cepljenju pa hudi stranski učinki. Cepit so se morali pa zato, da so lahko obdržali službo, , kjer prej leto in pol se sploh niso niti okužili, da bi nekateri vedeli, tudi na vseh testiranjih nekateri vedno negativnim, niti zboleli. Denar, sveta vladar. Ja, virusi obstajajo, samo da je pa tako absurdno tole PCTjanje pa je jasno že vsakemu ptiču na veji.
Ojojojoj, 22.10.2021 ob 15:51
Zagovarjam cepljenje (sem cepljena), ampak s tem, kar piše v članku, je pa vlada šla predaleč. Upam, da bo zdravstveno osebje zavrnilo to nespodobnost v obliki podkupnine.
Moja logika mi pravi, da bo takšna odločitev vlade imela nasprotni učinek na interes za cepljenje.
Saj se do spomladi ni ne bo nič drastičnega zgodilo – ker je že vse naplanirano vnaprej, kako bo vse potekalo.
Pa poglejmo: Lani 2020, na isti dan 22.10.2020 1663 okuženih in NIČ cepljenih ( cepljenje se je pričelo pri nas 27.12.2020)
Danes, 22.10.2021 1965 okuženih ob 1,2 MIO (!!) cepljenih Slovencev….( od tega POLNO cepljenih 1.068.240 Slovencev)
Pa kdo ima tukaj koga za norca? Ne cepljeni necepljene, niti necepljeni cepljene, ampak relane številke sporočajo, kaj ni učinkovito in ne deluje, kot se prikazuje. Ob predpostavki “samo 150 oseb” na intenzivnih oddelkih od 2 MIO prebivalcev . Pa nihče nikomur ne privošči intenzivca z respiratorjem, da smo si na jasnem, samo tako malo, pa javkajo, kot da je popolni kolaps. 150 postelj v celi sloveniji.
Kaj pa februar 2020, ko je bilo 700+ respiratornih virusnikov v bolnišnicah ? Pa ne Covid….
Joj, bo treba “prehibernirat” še tole zimo do spomladi glede medijskega nepodleganja kar bo naročeno še pisalo v določenih segmentih, pa sedaj ko vemo, da bodo zdravnike še dodatno filali s kešem, da bodo lovili nepopikane. za našpont. Nisem proti cepljenju sicer, da ne bo pomote.
Ampak do pomladi, čimamnj opravka z zdravnikom, samo bejži od tam, če jih ne rabiš. A zdaj bodo pa še dohterji posiljevali kot telefonski studii in klicali kot “TV in telefonska prodaja” in nadlegovali na dom svoje kartotečne tapodpisane in še nepocepljene, da naj se pridejo pocepit?
zdravstvena stroka ne bo tega zavrnila, ker so bili že dosedaj na tiho podkupljeni, tako je oje osebno prepričanje, dokaz pa je sedaj to kar je javno prišlo ven z navodili, več cepljenih več cvenka, ani to že koripcija pa kriminal. meni se že tako zdi. pred leti so jamrali da je korupcija če zdravniku plačajo maldive da prepdisujejo njihova zdravila a to ko pa cepivo rinejo ni pa več korupcija. logarjeva je včer jasno potrdila da je za to in da bodo nagrajeni po učinku več cepljenih več keša. v kakšno državo in kakšen svet s eprebujamo. ali se še kateremu debilu zdi da gre za teroijo zarote.
U dgbb, 22.10.2021 ob 18:03
Kdor se je tega domislil, pa ni cist diht.
Sem cepljena, a da me dohtar prepricuje, zato, da bo dobil bonus … pa kdo je tolk glup, da pride na te ideje?
Forum je zaprt za komentiranje.