Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Več kot bizarno, evropska tožilca ne poznata rokov za vložitev pritožbe

Več kot bizarno, evropska tožilca ne poznata rokov za vložitev pritožbe

Upravno sodišče je njuni tožbi zavrglo, ker sta ju vložila prezgodaj. :))))))))))) in tadva bi mi poslali v ‘Bruselj’ kot največja strokovnjaka? No, saj mogoče pa sta res najboljša v Sloveniji, me ne bi presenetilo.

Ne gre za časovni rok, ampak za to, da nista prejela uradnega sklepa o neseznanitvi, čeprav sta vlado temu večkrat pozvala. Vlada sklepa noče in ne bo poslala, ker baje ni dolžna, če tega ne stori, pa se ne moreta pritožiti, ker se nimata uradno nad čim. Vse skupaj je tak absurd, da se še Kafka obrača v grobu.

Da ne bo pomote, JJ in podrepniki mu ne dajo tega sklepa, čeprav sta zaprosila zanj.

Bodo imeli v evidenci, da sta se pritožila tej “glupi” vladni vrhuški( matr, to je še huj ko komunizem).

Odgovor na objavo uporabnika
Hihhhh, 06.07.2021 ob 12:21

Ne gre za časovni rok, ampak za to, da nista prejela uradnega sklepa o neseznanitvi, čeprav sta vlado temu večkrat pozvala. Vlada sklepa noče in ne bo poslala, ker baje ni dolžna, če tega ne stori, pa se ne moreta pritožiti, ker se nimata uradno nad čim. Vse skupaj je tak absurd, da se še Kafka obrača v grobu.

Evo , sem ves čas gruntala, na kaj me tole spominja –  ja, Kafka direkt.

Nesmisli, kršitve nezakonitosti, ustavnosti, postopkov, vsega. Vladanje samo s pomočjo sile in nesramnosti, ker “mi lahko, mi si  upamo, nam nihče nič ne more”.

To nista evropska tožilca, ampak samo ne preveč sposobna tožilca, ki bi rada postala “evropska”.

Ja in tožbe ne moreta vložiti, dokler sklepa ne prejmeta, ampak onadva tega očitno ne vesta,hahahahahaha

sposobni tožilci, 06.07.2021 ob 13:24

Ja in tožbe ne moreta vložiti, dokler sklepa ne prejmeta, ampak onadva tega očitno ne vesta,hahahahahaha

POtem tudi vlada ne ve, da mora izdati sklep? Ali noče?

Haha, uničevanje pravne države je res smešno!

Že dolgo vemo kakšna je ta vlada. Sedaj pa vemo, kako strokovna sta tadva tožilca.

Vlada, ki ne odpira kuvert, ne sprejema poslane dokumentacije od STA in potem na podlagi tega ne da denarja, ki ne dela svojega dela po postopkih in se potem norca dela iz tistih, ki to pricakujejo, ki tepta ustavo in zakone na vsakem koraku, ki ponareja statute drugih strank, ki svoje felerje in krsitve obraca v propagando zase.

Vse se placa, nc bat.

S takimi tožilci si nimamo kaj pomagati. Bolje, da sta doma. Janša je pa itak v Bruslju vse povedal, kar jim gre.

Ja vse ti bo še priletelo v glavo. Kaj jim je povedal, da imamo budalo zamerljivo za prime ministra. Pingo in kebab je zaslužen, jest, pa spat.

Jutri je zopet nov in vroč dan. Da se vam ne skisajo možgani v spodnji glavi, ker zgoraj je prepih med uhlji.

Od kje pa vam to, da gresta v Bruselj? Sedež je v Luxemburgu, tam je že izbran sin Barbarae Brezigar, ona dva bi pa službovala v Sloveniji!

Res je bilo zaslediti tudi novinarje na tv, ki niso naredili domače naloge in so govoričili o Bruslju…

Da se razume, to so v večini ljudje na položajih kateri nimajo pojma zakaj so tam. Edino v javnosti znajo mlatiti prazno seno do nezavesti. Ko pa pride do realnega dogodka je pa megla do nižin.

tožilac kadija, 06.07.2021 ob 12:06

Upravno sodišče je njuni tožbi zavrglo, ker sta ju vložila prezgodaj. :))))))))))) in tadva bi mi poslali v ‘Bruselj’ kot največja strokovnjaka? No, saj mogoče pa sta res najboljša v Sloveniji, me ne bi presenetilo.

What?? Again? ? Če ni prezgodaj, pa roke zamudijo, omg ???☺☺☺? Pol se pa pojdi tudi prano državo po Ustavi. Boljš prezgodaj, kot prepozno. Da bodo sedaj po nareku sodišča znali računati roke. Bi bilo treba še kakšnega osnovnišolca tja preseliti, ki se lih poštevank uči. Omg, prezgodaj ali prepozno država, vmes pa nič pravočasno ?????

Najbolje da, 07.07.2021 ob 09:26

What?? Again? ? Če ni prezgodaj, pa roke zamudijo, omg ???☺☺☺? Pol se pa pojdi tudi prano državo po Ustavi. Boljš prezgodaj, kot prepozno. Da bodo sedaj po nareku sodišča znali računati roke. Bi bilo treba še kakšnega osnovnišolca tja preseliti, ki se lih poštevank uči. Omg, prezgodaj ali prepozno država, vmes pa nič pravočasno ?????

Pa PreCedovanje je. Z biseri. ?☺?‍♀️☺

Res, kdo pravi, da je Slo morbidno? Smešna je, spet z osmešitvijo ? Dokler se mene ne tiče, ampak res, država polno teorije, praksa pal prezgodnal ali prepozna. Pa dobr no ? In pol taki pspprejemaljo v korist prebivallsptval kalj₩? ?

Potem naj vam pa še glede cepiv verjamejo ljudje?

Sem bila prvi dan vesela glede )’nestranskih’učinkov. Predno se kdo vtakne₩, dve leti nazaj sem se cepila proti tetanusu  Povše ok. Tole cepljenje, kot alergik), jao. 3 dni, kot da bi imela vse f  namerava vase, take reakcije; po koži oz, kot da bi bila 24 ur na soncu podobno bo hodil na morje, če ga konec avgusta spet utirajo, sredi junija imaš reakcije na cepivo , žareče ?. . Predno še sploh cepivo alergikom podate smešne smernice. Boljš prezgodaj ne? F* Imate srečo, je sedaj ok. ?

Sitna sem danes. Če ne razumeš, vprašapj. Se ne bom s tem autocorrect ukvarjala, je bolj pameten kot sama 0?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close