Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Ve kdo za kak kamp, kjer ni otrok in socialcev (psi dovoljeni)

Ve kdo za kak kamp, kjer ni otrok in socialcev (psi dovoljeni)

reče se mu britof, cintor, pokopališče…..za dnar lahko kremirajo tudi tvojega kužija s teboj, je dovoljeno, pa glede na to, da dnar ni problem, si lahko že vnaprej zagotoviš elitni prostor.

Imamo hišo na morju, 2 apartmaja po cca 70 m2 vsak (pa ne oddajamo), pa se ne počutim višji sloj in ko smo ob kolesarjenju v kampu videli avtodome velikosti avtobusa, ki stanejo dvakratnik ali trikratnik naše hiše, sem si spet potrdila, da je kampiranje način življenja in niti slučajno ne predstavlja velikosti denarnice.[/quote]

Pa verjetno si vse te nepremičnine ti kupila ane. Sicer pa ti jaz osebno ne verjamem nič, pa druge tukaj verjetno tudi ne.

v gugla odtapkaj glamping

http://www.charmingslovenia.com/sl/herbal-glamping-ljubno/namestitev.html
http://gardenvillagebled.com/si/namestitev/hiske_na_drevesih
http://www.sloveniaholidays.com/glamping-maleric-dragatus.html
http://www.sava-hotels-resorts.com/sl/nastanitve/sava-hoteli-bled/glamping-gozdne-vile/
http://www.raduha.com/si/hiska.php

Imamo hišo na morju, 2 apartmaja po cca 70 m2 vsak (pa ne oddajamo), pa se ne počutim višji sloj in ko smo ob kolesarjenju v kampu videli avtodome velikosti avtobusa, ki stanejo dvakratnik ali trikratnik naše hiše, sem si spet potrdila, da je kampiranje način življenja in niti slučajno ne predstavlja velikosti denarnice.[/quote]

Pa verjetno si vse te nepremičnine ti kupila ane. Sicer pa ti jaz osebno ne verjamem nič, pa druge tukaj verjetno tudi ne.[/quote]

Samo eno nepremičnino imamo na morju in ja, v enakem deležu sem financirala gradnjo kot pa starša in brat in zato sta dva apartmaja, starša pa nista želela svojega apartmaja, ampak gresta včasih v “mojega”, včasih pa v “bratovega”.

Ne vem, zakaj govoriš o vseh teh nepremičninah, če sem jasno napisala, da imamo eno … jeza vrgla meglo na oči, ker sem prav jaz to napisala??

Točno tako. Enostavno ne razumete, da želi avtorica mir. In kjer se sprošča slovenski delavski razred, miru ni. Očitno vas je res zabolelo, ker se tako razburjate.

Točno tako. Enostavno ne razumete, da želi avtorica mir. In kjer se sprošča slovenski delavski razred, miru ni. Očitno vas je res zabolelo, ker se tako razburjate.[/quote]

Podpis. Točno tako je. Pa nobenih manir nimajo.

Višji sloj? Je to provokacija?
Višji sloj ne hodi v gnile kampe, tja hodijo sami reveži, ki potem lahko rečejo, da so bili na morju.
Višji sloj hodi v hotele v 4 in 5 zvezdicami, ne pa boge kampe.
Kampi so za reveže in socialce, tako da temu se ne more izogniti.

In za koga delajo tole (sem že videla v Istri take)
http://campingsage.com/luxury-camping-no-it-is-a-luxury-home-on-wheels/
http://www.ofdesign.net/interior-design/mercedes-benz-luxury-motor-home-for-camping-or-better-glampingurlaub-2104
https://www.dreamstime.com/stock-photography-new-luxury-motor-home-rv-coach-image13042762

Če so pa v tej temi povprečni ljudje, takih, ki jih srečujem v reali. Potem je pa res kriza. Ker toliko butastih ljudi kot je v tej temi… Logično, da je tema provokacija, ampak inteligenca avtorice in nekaterih komentatorjev je pa nižja kot pri najbolj trapastem psu.

ljubi se s kaktusi

Ok. Ne bom brala. S pacientko ni češenj zobati.
Bi imela polomljen fob.
Pa še plačala mi nisi. Denar pa raje obdrži, za tortico v peterokraki.

Hahahahaha, ne bo ti ratalo, ker moraš gledati, kje se prelepi Plestenjak nastavlja…

Meni pa oni uidejo, ti in take mi pa niste…

On že ve, kje bo imel mir pred slinavkami- v zavetju deročih mam in podmladka…

poznam, sam ni v hrvatiji… priporočam pač camp crystal lake, totalno mirna lokacija kjer otroci niso zaželjeni psi pa dovoljeni, socialci se ga pa izogibajo, za svoj denar pa dobiš vse, še ultimativno izkušnjo…

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

Nekako sem se pretolkla skozi tvoje pisanje, nekaj vejic postavila na prava mesta in en glagol…
tako da ja, imaš prav… nivo pameti vas, ki bi želeli nekaj povedati, pa vam ne gre, je res …

Eh ja….izgube, bolezni, nesrece..prizemljijo se vse arogantne in vzvisene[/quote]

In kaj točno jo bo prizemljilo?[/quote]

Napuha naprimer, zaljivosti, nespostovanja..velik ali pa ranjen clovek postane skromen in ponizen pred zivljenjem in ne trosi takih bedastoc..

No, v kampu, med prikolicami ni potrebno biti gol, na plaži pa je prepovedano biti oblečen v kopalke.
Če pa že FKK, je meni osebno bolj všeč Solaris.

a zato sem se tako slabo počutila v kampu bijela uvala v poreču..mi socialci nižji sloj radi pijemo se deremo razgrajamo ponoči…ups ne..opisujem mladino…odrasli vseh slojev se imamo radi fajn na morju

no nekateri ne…taki hodijo v kamp bijela uvala…pokopališče, sedmina,..5000 ljudi ki si niti kuha ne .. vse sterilno, nobene glasbe ne podnevi ne ponoči, nobenih brisač ki bi se sušile zunaj oz če so že so tako skrite da zgleda kamp ko da je prazen..samo šotori in mobilne hišice in avtodomi in prikolice ..

prazne mizice in pospravljeni stoli, čuden kamp

psi dovoljeni

želim ti da greš tja in se imaš čimbolj bedno:-)

Ne morem verjeti, kakšne nekateri pišete. Da je kamp za “socialce”, oziroma tiste, ki nimajo veliko denarja? Kje pa to piše – oziroma, kdaj so naredili takšno klasifikacijo? Ker ne vem potem, kam spadamo mi..(pa da ne bo pomote, ne bi se rada hvalila, ampak bom samo podala naš primer) – mož z s.p.-jem zasluži mesečno okoli 5000, sama okoli 1500. Mislim, da ravno ne spadamo v nižji sloj. In JA, hodimo na dopust v kamp, ker nam je to všeč. Imamo avtodom, v vrednosti cca 50 tisoč z vso potrebno pripadajočo opremo (in gremo z njim tudi pozimi za vikende na smučanje). In res ne razumem, zakaj bi nas nekdo popredalčkal zaradi tega, ker smo v kampu med socialce? Meni osebno nikoli ne pade na kraj pameti, da bi šli na glavni dopust v hotel. Če mi gre kaj bolj na živce je to, da moraš biti vezan na uro za čas zajtrka, večerje..da se moraš obleči..pa tista gneča v jedilnici. Ampak ok, nekomu je pa pač to všeč. In zaradi tega nikogar ne obsojam, žalim,… Vsak pač počne tisto, kar mu je všeč in gre tam, kjer uživa.

V kampu pač pride v zakup vse kar pride…občasne glasnejše večerje, smeh, igra otrok, glasba,…in če ti to ni všeč, potem v kampu nimaš kaj početi.
Midva, ko skočiva sama na morje za kak vikend, greva v FKK Solaris v Poreču..res urejen kamp, miren, predvsem starejši, tistih nekaj otrok, ko pa je, so pa mirni (če bi vama bilo mogoče všeč).

Veliko lepega vremena želim vsem v kampu in seveda vsem ostalim 🙂

ne ne spadate v nižji sloj … ste še vsaj 3 razrede nižje ☺

ne ne spadate v nižji sloj … ste še vsaj 3 razrede nižje ☺[/quote]

Mal si hecen..želela je samo odgovoriti eni zgoraj, ki piše, da v kampe hodimo “nižji sloji”, po njeno – socialci.

In kaj točno jo bo prizemljilo?[/quote]

Napuha naprimer, zaljivosti, nespostovanja..velik ali pa ranjen clovek postane skromen in ponizen pred zivljenjem in ne trosi takih bedastoc..[/quote]

Jao, pa kdo je zdaj zares napuhnjen? Jaz, ki sem zadovoljna z življenjem na tej naši zemlji v družbi običajnih ljudi, al ena smrklja, ki ji vsaka dlaka smeta? Ker nespoštovana in užaljena se počutim jaz, ker nisem dovolj haj za njeno visokost. Ko bi se samo zavedala – ona in ti, kako bedasto izpadeta.

Višji sloj??!!??
Da vas ni sram. Niti stoletje ni mimo od grozljivih pokolov, ki so se dogajali v nacističnih koncentracijskih taboriščih, zaradi identične ideje. Da so nekateri ljudje višji sloj. Kaj niste prebrali nobene knjige, ste prešpricali osnovno šolo, vas guvernante niso našeškale po ritih, ko ste v peskovniku odrivali mlajše otroke?
Če pogledamo naš svet, ne vidimo ravno neskončnih širjav neokrnjenih travnikov, ne uživamo v blagih vonjavah gozdov, ampak smo strpani v ožino strupenih miselnosti ljudi, kot ste vi. Ki si drznete sebe imeti za višje od drugih samo zato, ker izdatneje prispevate k uničevanju našega planeta. Več denarja pomeni samo več potrošništva in posledično več uničevanja okolice. Zato si ne domišljajte, da ste kar koli več od koga drugega, ki si “ne more privoščiti”. Nekateri si tudi nočemo “privoščiti”. Nekateri gremo radi v kamp, ne zato, ker si ne bi mogli privoščiti česa boljšega, ampak ker smo radi v stiku z naravo in z ljudmi, ki ravno tako ljubijo naravo. In so nekateri, ki si res ne morejo privoščiti, da bi sploh šli kam na morje. A nam na kraj pameti ne pade, da bi te ljudi imeli za “nižji sloj”. Takšna mentaliteta ni vredna človeka v pravem pomenu besede.

Seveda lahko za svoj denar zahtevaš, kar hočeš. Je pa vprašanje, če ti bo to kdo ponudil.
Močno dvomim, da obstaja kamp, kamor ni dovoljeno pripeljat otrok. Vem za take hotele, ladje … Kampi so pa večinoma družinsko naravnani. Tudi mene kričavi froci motijo, pa se jim pač poskušam ognit. Motijo me pa tudi psi (lajanje, otresanje na plaži itd.), zato hodim v kampe, kjer kužki nimajo vstopa. Taki kampi pa so.
Glede pijane drhali si malo mimo udarila z “nižjim slojem” in “socialci”. Imam par izkušenj z nočnim rogoviljenjem pavšalistov v istrskih kampih, glede na prikolice in avtomobile in splošen izgled so bili daleč od socialcev.
Po mojih izkušnjah imaš največ možnosti za mir v kampu, če se naseliš stran od Slovencev. Žalostno, ampak resnično.

Zaradi takih kot si ti imamo danes v sloveniji kar imamo. Od teh “socialcev” si ti polniš svojo debelo rit.
Da te ni sram.

Ojojoj. V življenju sem v glavnem v kempih pa si z lahkoto lahko privoščim tudi katerikoli hotel. Pa za info v kemp če že slučajno grem pridem z kemperjem ki je verjetno dražji kot kaka tvoja luknja (stanovanje) v ljubljani pa misliš da si s tem boga za jajca prijela…. nižji/višji sloj :-))
Hohštaplerji blesavi. Če ste do včeraj po planinah koze pasli pa se vam je slučano posrečilo v življenju in ste prišli do keša pa ste kar naenkrat “višji sloj” – da crkneš od smeha… kaj vse mora boga zemlja nosit.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close